Android Yada İos İki Cihaz Arasında Veri Alışverişi
-
Merhabalar.
diyelimki iki tane android yada iki ios yada biri ios biri android telefon var diyelim..
a cihazının içindeki filmi b den a ya bağlanıp izlemek istiyorum
pcye air video cloud media gibi programlar kurup pc dekileri izleyebiliyorum fakat bunun ios to ios android to android vsvs olanı varmı
-
teamviewer olabilir mi
-
uzaktan kontrol değil hocam bak biraz daha açayım. örneğin internet cafedesin doğal olarak bir ağ içerisinde oluyorsun anamakinanın içindeki filmleri ağ üzerinden izliyoruz ya .. aynısını demek istiyom ben
-
anladım hocam. ama teamviewer ile bağlandığın zaman istediğini yapabilirsin. film de izlersin, mp3 de dinlersin. direkt olarak karşıdaki cihazı kullanımına olanak veriyor o açıdan söyledim.
-
kapalı ağ da yapıyor mu ? işin içine upload download giriyo senin demene göre yanılıyormuyum
-
LAN üzerinde denemedim ama net üzerinden tam kontrol sağlanıyor. cep telefonumdan evdeki pc ye bağlanıp kontrol edebiliyorum. hatta bikaç hafta sonra okulda yapacağım sunumda bilgisayardaki powerpoint sunusunu cep telefonu ile uzaktan kumanda ederek konuyu anlatmayı düşünüyorum :)
-
olmayacağını biliyorum..
air video vb prog kullananların daha iyi yardımcı olabileceğini düşünüyorum -
yokmu bilen :/
-
yunusdogan bunu yazdı
olmayacağını biliyorum..
air video vb prog kullananların daha iyi yardımcı olabileceğini düşünüyorumneyin olmayacağını bilmiyorsun hocam ? Team ile bağlandın mı dosyalara erişme hakkın var ordan istediğini aç izle LAN'dan da bağlanırsan olur
-
sonuçta net üzerinde erişilebiliyosa LAN dan da erişilebilir olması gerekli
-
tam anlamadım ama fotograf video falan gondereceksen Bump var ikisinede kur salla tamam :)