folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Androidde Çalışan Sms, Voice Logger?

Androidde Çalışan Sms, Voice Logger?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocalar daha önce android kullanmadım ondan pek bilmiorum fakat samsung galaxy s2 androidli bir telefona sms yada ses kaydedecek bişey yuklemeye calisiorum, uzaga yukleyebilir yada icine kaydedebilir.

bildiğiniz bi program varmı bu işi görebilecek

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

sms backup +    diye bi program var sms kaydediyo da ses kaydedecek programı bilmiyorum

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

http://www.apktop.com/sms-backup-restore-pro-4-3.html

Mesaj yedeklemek için bunu kullanıyorum ben. Zamanlamalı yedekleme, bir önceki yedeğe ekleme gibi özellikleri var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    hocam tape-a-talk diye bi uyg var wav formatinda kayit yapior gayet net oldukca iyi.. -----------+++---ultimate voice recorder telefon gorusmelerini kaydediyor...sifre korumasi mevcut 1 ay lik konusmalarima baktim 200mb gecmemisti aylik haftalik auto silme öz mevcut. ----------------:-------------------:------------- www.tahribat.com/Forum-Tavsiye-Android-Uygulamalari-134719/

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

ses kayit programlarinin cogu; gorusme sirasinda program kurulmus olan telefonda konusan kisinin sesini kayit ederken, karsi tarafin sesini kayit etmiyor (hepsi kayit ettigini savunuyor ama denediklerimin hic biri bi *ok a yaramadi), yaptigim denemelerde gorusme ardindan ses kaydini actigimda kendi sesimden baska bir ses duyamadim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:
    -----------------------------

ses kayit programlarinin cogu; gorusme sirasinda program kurulmus olan telefonda konusan kisinin sesini kayit ederken, karsi tarafin sesini kayit etmiyor (hepsi kayit ettigini savunuyor ama denediklerimin hic biri bi *ok a yaramadi), yaptigim denemelerde gorusme ardindan ses kaydini actigimda kendi sesimden baska bir ses duyamadim.

ultimate voice recorder iyiydi.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Ses kayıt olayı kernel ile alakalı olduğundan, kullandığın uygulama cihaza bağlı olarak çalışmayabilir/çalışabilir. Cihazının adıyla birlikte uygulama aramakta fayda var.

ROM'la ilgili şeyler şurada yazıyor: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124229

TotalRecall isimli uygulamanın extra hiçbirşey yapmaya gerek kalmadan çalıştığını yazmışlar. Adamlar S2'ye özel çalışmış.

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

karsi tarafin sesi cok dusuk olarak kaydediorsa sorun değil duyulur hale getirilebilir sonradan.

hic mi kaydetmiyor bahsettiğiniz uygulamalar

Birde sms backup restore dediğiniz şeyler stealth mi yani ekranda bir ikonu falan varmi, gorunmez bişi ariom

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Galaxy S'te arama kaydı tutmak için şu programı kullanıyorum ve sorun yaşamadım:

https://market.android.com/details?id=com.bluetornadosf.phonerecorder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ibHVldG9ybmFkb3NmLnBob25lcmVjb3JkZXIiXQ

ama uygulamalar sayfalarında iconu çıkıyor tabii..

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

karsi tarafin sesi cok dusuk olarak kaydediorsa sorun değil duyulur hale getirilebilir sonradan.

Birde sms backup restore dediğiniz şeyler stealth mi yani ekranda bir ikonu falan varmi, gorunmez bişi ariom

SMS için MightText arka planda çalışır, ekranda ikon görünmez. Sadece uygulamalarımda görünür. Gelen SMS'ler anında Chrome tarayıcıya yükleyeceğin eklentiye gelir.

Blue Screen of Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

HolyOne bunu yazdı:

SMS için MightText arka planda çalışır, ekranda ikon görünmez. Sadece uygulamalarımda görünür. Gelen SMS'ler anında Chrome tarayıcıya yükleyeceğin eklentiye gelir.

bunun iOS için olanı var mı peki ?

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 2740 Toplam Mesaj: 12