Androidde Hızlı Youtube
-
beyler android sistemli telefonlarda youtube un hızını arttırmak için ne yapılabilir. takılmalardan izlenmiyor hiçbirşey . çözümü nedir ?
-
varsa böyle bir şey merakla beklemedeyim :|
-
Daha hızlı internet bağlantısından başka çözüm yok gibi.
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
varsa böyle bir şey merakla beklemedeyim :|
-----------------------------milyonlarca android kullanıcısı da beklemede. yalnız değiliz
-
bu YouTube'yi arka planda çalma için ne kullanıyorsunuz ?
-
MaviEkran bunu yazdı:
Daha hızlı internet bağlantısından başka çözüm yok gibi.
----------------------------- -
Harbiden rezalet bir durum bu.youtube uyulamasi cok ii ama linklere tiklayarak acip masaustu sayfasindan izlemek iskence.sorun nedir ki .youube un sahibinin isletim sisteminden youube izlenemiyor.saka gibi
-
galaxy s kullanıcısıyım it gibi izliorum ne takılma var ne bişi..
Turkcell 4 gb 3g paketi kullanıyorum..
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------hocam bizler vodafone kullanıcısıyız. fiyat olarak düşük ama hız da doğal olarak seninkine oranla düşük. biz düşük bağlantı hızında youtube izlemek istiyoruz. ne biliim görüntünün kalitesi düşsün falan filan takılmadan izleyelim
-
raul bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
-----------------------------hocam bizler vodafone kullanıcısıyız. fiyat olarak düşük ama hız da doğal olarak seninkine oranla düşük. biz düşük bağlantı hızında youtube izlemek istiyoruz. ne biliim görüntünün kalitesi düşsün falan filan takılmadan izleyelim
-----------------------------ozaman tubemate var ilk önce indircen sonra izlicen :) aklıma başka bişi gelmedi denkte gelmedim öle bi programa..
-
biraz da telefonun indirme hızı ile ilgili. yakınımda galaxy s kullanan birisi var. aynı anda onlarca dosya indirmesine rağmen ben galaxy fit ile tek bir dosya indirirken bile onun download hızına yetişemiyorum.