Androidle İlgili Bir Kaç Sıkıntım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler Note3 ün ekran boyutu ve rahatlığına aldandım, WM den androide geçtim, geçtiğime geçeceğime lanet ettim lumia'mı mumla arıyorum; ofis işlerimi doğru düzgün görüntüleyemiyorum, kingsoft kadar boktan bir uygulama görmedim. ofis için ofis365 yükledim yıllık kiralama ile... hadi bunu çözdük fakat şu mailler meselesi hâla sıkıntı! :| sd karta mailleri atan bir uygulama bulamadım, aqua mailin sd karta kaydettiğini söylüyorlardı fos çıktı. imza desteği de olan sd ye kayıt yapan bir mail programı lazım. Bir diğer sıkıntı; ikinci telefon olarak kullandığım discovery de call recorder sorunsuz çalışırken note3 de aynı program sadece benim sesimi alıyor bunun sebebi ne olabilir?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ses kayıt programı çlışmıyorsa root istiyordur.Bir kaç sefer başıma geldi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

hocam parasıyla puluyla rootlamadan çalışan bir yazılım yok mu? hadi rootladık diyelim garanti kalkmıyor mu root çekince?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

hocam parasıyla puluyla rootlamadan çalışan bir yazılım yok mu? hadi rootladık diyelim garanti kalkmıyor mu root çekince?

telefonun orjinal rootsuz romunun yedeğini alırsın hocam garantiye göndermeden önce yüklersin bir şey olmaz.

Sorunlarının çözülebililir sorunlar olduguna inanıyorum sıkıntı yapma android de güzeldir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

telefonun orjinal rootsuz romunun yedeğini alırsın hocam garantiye göndermeden önce yüklersin bir şey olmaz.

Sorunlarının çözülebililir sorunlar olduguna inanıyorum sıkıntı yapma android de güzeldir 

Hoca sokayım böyle işletim sistemine :|

neyse şimdi çözülenler şunlar:

remote admin: ms in kendi remote admini (güzel çalışıyor)

ofis: office 365 (güzel çalışıyor alışması biraz uzun sürdü ama 2 saattir kurcalıyorum)

mail: hala sd ye kayıt yapan mail programı arıyorum

ses kayıt: çözülmedi root için önce titanium backup yükle falan diyorlar inceleyeceğim

uzak yardım: teamviewer iyi çalışıyor beğendim.

knox isminde bir bok var şifre falan verdim neye yaradığını hala anlamış değilim.

webex iyi çalışıyor

evernote u ilk defa kurdum çok beğendim

splanlayıcı aşırı boktan wm deki outlook olsaydı :|

dropbox wm dekinden daha verimli çalışıyor

media player ı şimdiden özledim samsungunki bok gibi, bs player ise paralı.

kısaca cihaz olarak note3 ü beğenirken androidi beğenmedim, keşke bu alete wm koysalarmış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

yeni olduğun için sana öyle geliyor hocam :) tüm ücretli uygulamaların .apk sını ( setup) bulursan kurarsın olur biter googla bs player apk yazarsan karsına milyon tane sonuç çıkacaktır.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

peki başka bir soru :|

android üstünde sanal makine çalıştırabilir miyim?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Abi bi sikmediğin kalmış aleti androdi android olalı böyle zulum görmedi :D 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

o pek ilgi alanıma girmediği için bi fikrim yok hocam :) ama baska konularda yardımcı olurum baska zamanda bişi olursa pmle sen bana. uygulama arşivim iyidir.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Tam kaynağı hatırlamamakla birlikte evet sanal makina kurabiliyorsun hatta telefondan linux sistemi kurarak pcdeki dosyaları kurtarabiliyorsun live cd olarak yani :D Ayrıca arakdaşların dediği gibi ücretli uygulamaların hemen hemen hepsini google hazretlerinde ücretsiz biçimde bulabilirsin .

Edit: Karakule yorumuna öldüm bittim :D :D :D :D

xursi tarafından 09/Ara/13 03:17 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

android  zaten dalvik vm'de calisan bir sanal makinedir.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 1486 Toplam Mesaj: 15