Animasyon Film Yapımı
-
arkadaşlar çizgi film yapmak için hangi programı kullanmalıyım (mesela trtçoçuktaki çizgi filmler gibi ya da madagaskar penguenleri gibi)
-
O söylediklerin tam 3D animasyonlar.Flashda da 3D yaparsın ama onlar kadar olmaz.
Flash cs6 indir bilgisayarına ordan başla.
-
unity game engine ile sadece oyun yapılmıyor animasyonda yapabilirsin
-
Programı bilmem de şu "Motion capture" olayını kullanma şansın olursa çok daha kolay olur.
Ucuz bir yolu var mı yok mu bilmiyorum ama...Merak da etmiyor değilim ycuz bir yolu olup olmadığını.
Örnek vermek gerekirse..
-
Maya ile yapabilirsin ama öğrenimi zor hacı. Pepe mesela maya ile yapılan en kötü animasyon :D
-
slim_38 bunu yazdı
Programı bilmem de şu "Motion capture" olayını kullanma şansın olursa çok daha kolay olur.
Ucuz bir yolu var mı yok mu bilmiyorum ama...Merak da etmiyor değilim ycuz bir yolu olup olmadığını.
Örnek vermek gerekirse..
Hocam adamlardaki aletlere bak. Ucuz yollusu olur mu bunun :D Yalnız olay ve fikir çok sağlam. Merak ettiğim şey oyunun sadece animasyon kısımlarını mı bu şekilde yapıyorlar yoksa tamamını mı?
-
Ayazz bunu yazdıslim_38 bunu yazdı
Örnek vermek gerekirse..
Hocam adamlardaki aletlere bak. Ucuz yollusu olur mu bunun :D Yalnız olay ve fikir çok sağlam. Merak ettiğim şey oyunun sadece animasyon kısımlarını mı bu şekilde yapıyorlar yoksa tamamını mı?
oyundan kadının koşma zıplama dövüşme vs hareketleri bununla yapılıyor
-
Ayazz bunu yazdıslim_38 bunu yazdı
Örnek vermek gerekirse..
Bir umut işte belki ucuz yollusu çıkmıştır diye :D...
Bu olayı oyundaki animasyonlarda hem de oyun içindeki hareketlerde kullanıyorlar.
Mesela NBA 08
-
21. yüzyılda hala flashtan bahseden var, çok komik.
-
hocam hangi muritti hatirlamiyorum ama bu 3d tasarimlarla falan ilgileniyordu hatta kendisi bir dinozor animasyonu yapmisti oldukca gercekciydi. bu konuda sana o yardimci olabilir
murid; Dj_DooM3
animasyonu; velociraptor cinema 4d ile yapmis
-
blackhammer bunu yazdı
hocam hangi muritti hatirlamiyorum ama bu 3d tasarimlarla falan ilgileniyordu hatta kendisi bir dinozor animasyonu yapmisti oldukca gercekciydi. bu konuda sana o yardimci olabilir
murid; Dj_DooM3
animasyonu; velociraptor cinema 4d ile yapmis
velociraptor dinazorun adı müdür :D
cinema 4d de program :D