Animasyon İşi
-
Arkadaşlar bir iş durumum var kısaca size olayi özetlemeye çalışıyım
http://www.kefaluka.com/?Bolum=106&c=FOTO+GALER%C4%B0
bu otelde çalışmıştım geçen yaz depo bölümünde depo şefi yüzünden tekrar bu yaz oraya girmek istemiyorum. migrosa girme planım vardi otelle ve migrosla evimin arası 5 dk. geçen sene çalıştığım için ve müdürlerin hepsiyle aram olduğu için animasyon müdürü beni yolda gördü ve napıcaksin nerde çalışcaksın dedi. bende depo şefi yüzünden otele girmek istemediğimi söyledim geçen sene istiyordun animasyonu alıyım dedi. kafamada yattı acıkcası backrounda olabilirim. size bişi sorucağım 2 side sezonluk olucak hangi işi tercih etmeliyim ? break dancela uraşıyorum bir yandan animasyon tercih edersem araştırdığıma göre zor ama eğlence cok iyi benimde ağzım iyi laf yapar eğlenicemi düşünüyorum çevremide geniş tutabilirim bu arada.
-
Migrosda ne iş yapacaktın ki eğer kasiyerlik falansa tabi otele gir
-
u235 bunu yazdı
Migrosda ne iş yapacaktın ki eğer kasiyerlik falansa tabi otele gir
hocam nisanda alımlar başlıyormuş reyon tercih ederdim.
-
hotel hacı hotel, migros vs. gibi yerlerde akbaba gibi kanını emerler asgari ücrete.
her zaman izinlerin yalan olur, mesai saatlerin hep esnek olur, düzenin falan olmaz migros gibi işlerde..
-
CEO bunu yazdı
hotel hacı hotel, migros vs. gibi yerlerde akbaba gibi kanını emerler asgari ücrete.
her zaman izinlerin yalan olur, mesai saatlerin hep esnek olur, düzenin falan olmaz migros gibi işlerde..
otelde animasyonlarda 1 gün olur izin.Çalışıtğın günlerde de sabah 9 akşam 12 çalışırsın genellikle :)
Ama para bakımından asgariden daha iyi alırsın bence animasyonu dene derim maxel.
-
u235 bunu yazdıCEO bunu yazdı
otelde animasyonlarda 1 gün olur izin.Çalışıtğın günlerde de sabah 9 akşam 12 çalışırsın genellikle :)
Ama para bakımından asgariden daha iyi alırsın bence animasyonu dene derim maxel.
konusuyorum bakalm
-
onu bunu bilmemde otelde ne kadar karı kız varsa animasyoncu sikiyo hacı.
-
DevilKingtr bunu yazdı
orası öyle tabi :D
-
MaxeL bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bak nasıl yüzü güldü...
migros boktan alacağın maaş 1000 lirayı geçmez, animatörlükte sezonluk diye biliyorum kışın çarene bakıyor yazın çalışıyorsun, bence git animasyonda çalış yani eğlencesi olan bir iş genç adamsınız gidin gençliğinizi yaşayın üstüne para alın. -
VBDream bunu yazdıMaxeL bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bak nasıl yüzü güldü...
migros boktan alacağın maaş 1000 lirayı geçmez, animatörlükte sezonluk diye biliyorum kışın çarene bakıyor yazın çalışıyorsun, bence git animasyonda çalış yani eğlencesi olan bir iş genç adamsınız gidin gençliğinizi yaşayın üstüne para alın.hocam cinsel hayatım zaten çok iyi animasyonu tercih edicem ozaman teşekkürler arkadaşlar
-
MaxeL bunu yazdıVBDream bunu yazdıMaxeL bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
bak nasıl yüzü güldü...
migros boktan alacağın maaş 1000 lirayı geçmez, animatörlükte sezonluk diye biliyorum kışın çarene bakıyor yazın çalışıyorsun, bence git animasyonda çalış yani eğlencesi olan bir iş genç adamsınız gidin gençliğinizi yaşayın üstüne para alın.hocam cinsel hayatım zaten çok iyi animasyonu tercih edicem ozaman teşekkürler arkadaşlar
cinselliği nereden çıkardın dediğim amk aklın oraya çalışmasın bir tek, yorucu ama en azından sosyal bir iş demek istedim ben, hatun heryerde var.