Anime Önerisi ?
-
şimdi müridler güzel bi anime arıyorum böyle sürükleyici bişi ama ben özel güçleri olan herifler filan olsun istiyorum
hani böyle avatar gibi filan bide türkçe dublajı olan varsa iyi olur piyasada blech filan başla dediler ama daha o devam ediyor
sarmaz beni
ne tavsiye edersiniz ? dediğim gibi özel güçler olsun dublajı olsun 500 bölüm olsun fark etmez
-
yani ilk aklıma gelen avatar son hava bükücü 60 bölüm kadar
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
yani ilk aklıma gelen avatar son hava bükücü 60 bölüm kadar
onu çoktan izledim bitirdim -
Fullmetal Alchemist ;) (tr dublajı yk ama izlemek için tr dublaj beklersek çk şey kaybederiz)
-
GeFORC3 bunu yazdı:
Fullmetal Alchemist ;) (tr dublajı yk ama izlemek için tr dublaj beklersek çk şey kaybederiz)
-----------------------------Full Metal Alchemist: Brotherhood...
İzle pişman olmazsın...
Eski bi serisi daha var ama o güzel değil, mangadan kopmuşlardı, brotherhood serisi mangaya sadık olarak yapıldı.
Animeou.net'de fansub olarak var, 720p gömülü tr altyazı, her bölüm 200mb, 64 bölüm olması lazım.
Mutlaka izle :)
-
NmC bunu yazdı:
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------Full Metal Alchemist: Brotherhood...
İzle pişman olmazsın...
Eski bi serisi daha var ama o güzel değil, mangadan kopmuşlardı, brotherhood serisi mangaya sadık olarak yapıldı.
Animeou.net'de fansub olarak var, 720p gömülü tr altyazı, her bölüm 200mb, 64 bölüm olması lazım.
Mutlaka izle :)
720p ise izlenir :) başka öneriniz var mı ? -
POKEMON RULEZ ! :D İzliyorum şu an sezon 1 / 72 deyim :D
-
desu noto
-
Prometheus bunu yazdı:
desu noto
death note'yi geç izledim onu da -