Anime"Ciler Bi Baksa
-
@stigma & pro
dediğiniz anime "meitantei conan" yani "dedective conan"dı =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------@stigma & pro
dediğiniz anime "meitantei conan" yani "dedective conan"dı =))
-----------------------------Çok çok sağol Yeah , buymuş evet : )
-
önemli değil de boşver şimdi nostalji yapmayı falan :P
"cowboy bebop" ı bul indir izle, sonra anime izlemeyi bırakırsın, ötesi yok çünkü :P =))
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------su dedektif conan animesinin turkce altayazilisi var mi
bu arada ben simdi ye kadar bi anime izledim ve gercekten animeleri sevdiren bi anime oldu death note'u herkeze tavsiye ederim gercekten super bi sey
bide Full Metal Alchemist tavsiye etiler ve imdb de puanini gorunce gercekten onu izlemeye baslicam bu arada imdb de puani 9.2
-----------------------------Full Metal den şaşma ;)
-
Ehaha o zaman en sona saklıyoruz Cowboy Bebop ı , önce şu Dedective Conan a bakalım : )
-
one piece rulez 410 a kadar yayınlandı şu anda her hafta beklemek sıkıcı oluyo biraz ama genede değer
-
1. Elfen Lied
2. Blood+
3. Death Note
Birde şu avatar muhabbeti çıktı son günlerde herkesin ağızında, anime değil desek de anlatamıyoruz sonumuz hayırola. -
Yeni bir tane çıkmış şimdi de B-Daman diye. Sırf sikindirik bir oyuncağı yağlayıp ballayıp çocuklara satmak için yapılmış iğrenç bir şey :D
Hani şu oyuncaklar var, ayıcık şeklinde, karnında mandal var bir tane, mandallar arasına bir topu sıkıştırıp arkadan ittirnce topu fırlatıyor hani. o oyuncaklar işte. Böyle alevler çıkarıyor bunlar, kutsal canavarları falan var yine :D
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------önemli değil de boşver şimdi nostalji yapmayı falan :P
"cowboy bebop" ı bul indir izle, sonra anime izlemeyi bırakırsın, ötesi yok çünkü :P =))
-----------------------------"cowboy bebop" 26 bölümünü ve filmini buldum, indirdim.
Bir süredir izlediğim en iyi şeydi. Tavsiye ederim. (İngilizce alt yazılı olanı buldum; Türkçe alt yazısı var mı bilmiyorum.)
-
1.basilisk
2.last exile