Ankara - Sivas Yol Tercihi
-
Arkadaşlar Merhaba,
Yarın Ankara'dan Sivas'a gitmem gerekiyor araçla.. Google maps iki tane alternatif yol öneriyor. Birisi Yozgat üzeri diğeri ise Kayseri üzerinden götürüyor.. Yol durumlarını bilmediğim için hangisini kullanmam gerektiği konusunda tercih yapamadım.. Deneyimleri olan arkadaşlar fikir ve görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Google maps haritası: Google Maps Yol Seçimleri
McM tarafından 25/Mar/16 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
yozgattan git hocam daha kısa sürüyor. yollar ikiside duble yol sorun yaşamazsın iki yoldada
-
yozgat tarafini tercih et derdim
-
Cevaplarınız için teşekkürler.. Aynen hocam bazı yollar daha kısa oluyor km olarak ama tek şerit geliş - gidiş falan sıkıntı çıkıyor yolculuk sırasında.. O yüzden tecrübe önemli..
-
Sivas a gidince ya kirli ahmet den köfte ye veya numune hastanesinin orada mis kebap var orada doner veya köfte ye
kepceli tarafinda meydan kebap da döner i siddetle tavsiye ederim
ziyarete mi gidiyorsun Sivas limisin bilemedim (:
-
underzero bunu yazdı
Sivas a gidince ya kirli ahmet den köfte ye veya numune hastanesinin orada mis kebap var orada doner veya köfte ye
Tavsiyeleriniz için teşekkürler..
İş için gidiyorum.. İlk kez gidiyorum fikir ve önerilerinize açığım.. :)
Belediye misafir edicek gerçi bir program yapmışlar Cmtsi akşam için Kütük Ev Akşam Yemeği yazıyor ama nedir ne değildir bilgim yok açıkcası.. :) -
underzero bunu yazdı
Ayrıca Çerkes'in kahvesinde Türk kahvesi ve nargile içmeyi sakın ama sakın unutma. Daha önce öyle bir kahve içitiğini sanmıyorum.
-
Zuvaslı olarak diyorum ki Yozgat yolunu kullan
-
Gez dünyayı gör Yozgatı demişler. :D
-
Neden Çorum üzerinden değil?
-
TaRuZ bunu yazdı
Neden Çorum üzerinden değil?
yakıtın bol vaktınde çok ise çorum forever ama sivas merkez çorum yoluyla alakasız kalıyor. Çorum bir 3 saat uzatır. Ama bir neslin doğduğu yerden geçmiş olursun o ayrı:D