Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi
-
şu bir gerçektir redhack kendisi bir bok yapamıyor destek aldıgı adamlarda bir botnet server kurmuşlar oda çok güçlü degil onun geyigine geçiniyorlar site yavaşlatmak bir işlerine yaramaz günde kaç kişi büyükşehirin sitesini kullanıyor ? madem gücünüz var saldırın arama motorlarına oradan yapın reklamınızı oda göt ister :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
şimdi 15 gün twitter da çalkalanır artık :d
gücümüzü üfler püskevitten almaktayız. üfler güçlendirir üfler besler, üfler üfler
-
Abi valla o ddos yapacakları exeyi kendileri yazıyor , fud ediyor o kadar botu bir araya toplayıp
sitenin yayını kesmeyi başarıyorlarsa kim olursa olsun ben hack açısından düşünürsek tebrik ederim ...
-
Twitter bunu yazdı
Abi valla o ddos yapacakları exeyi kendileri yazıyor , fud ediyor o kadar botu bir araya toplayıp
sitenin yayını kesmeyi başarıyorlarsa kim olursa olsun ben hack açısından düşünürsek tebrik ederim ...
lamerlikten başka birşey değil :}
-
adam oldu bunlarda anonymous bize destek için bişeyler bişeyler
-
la oğlum biri bunlara hackin böyle olmadığını anlatmalı
-
Devilcode bunu yazdıTwitter bunu yazdı
Lamerlik dediğin kavram orjinal şeyleri emek olmadan kullanan insanlardır . Bahasettiğim olayı kendileri sıfırdan yapabiliyorsa bence sağlam adamdır. Çünkü bir kişinin kendi exesini yazması , fud hale çevirmesi , ddos için flood yaptırması ( http flood , tcp flood vs ) sağlam programlama ve network birikimi gerektiren konulardır . Olaya pkk yandaşı bir oluşum olduğu için böyle yanaşıyorsunuz eğer biri kalkar bu forumda sıfırdan bunları yapabilecek gerekli eğitimi dökümanı hazırlasın isterse krem peyniri savunsun ben o adama saygı duyarım
Dipnot : Bu adamların bikaç hack hikayesine denk geldim sadece olayları ddostan ibaret değil
Twitter tarafından 22/Mar/13 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdı
Amk site googleden daha hizli açılıyor :)
Hakkaten bu ne böyle yaw, sanki offline çalışrtırdı siteyi :)
-
Twitter bunu yazdıDevilcode bunu yazdıTwitter bunu yazdı
Lamerlik dediğin kavram orjinal şeyleri emek olmadan kullanan insanlardır . Bahasettiğim olayı kendileri sıfırdan yapabiliyorsa bence sağlam adamdır. Çünkü bir kişinin kendi exesini yazması , fud hale çevirmesi , ddos için flood yaptırması ( http flood , tcp flood vs ) sağlam programlama ve network birikimi gerektiren konulardır . Olaya pkk yandaşı bir oluşum olduğu için böyle yanaşıyorsunuz eğer biri kalkar bu forumda sıfırdan bunları yapabilecek gerekli eğitimi dökümanı hazırlasın isterse krem peyniri savunsun ben o adama saygı duyarım
Dipnot : Bu adamların bikaç hack hikayesine denk geldim sadece olayları ddostan ibaret değil
sende onlardansın galiba kırmızıyıldızlı kız
-
Twitter bunu yazdıDevilcode bunu yazdıTwitter bunu yazdı
hacı hackine birşey diyen yok şirinbabalarımı ne bir bok bildiği yok + DDOS'tan anlıyan birini bulmuşlar jopjoptan başka yaptıkları birşey yok yarın bir gün o gider yine başkasına jop jop yalakalık velhasıl hack yapan bir grubu neden böyle savunuyorsun