folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi

Ankara Belediyesi‘Nin İnternet Sitesini Çökertildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

şu bir gerçektir redhack kendisi bir bok yapamıyor destek aldıgı adamlarda bir botnet server kurmuşlar oda çok güçlü degil onun geyigine geçiniyorlar site yavaşlatmak bir işlerine yaramaz günde kaç kişi büyükşehirin sitesini kullanıyor ? madem gücünüz var saldırın arama motorlarına oradan yapın reklamınızı oda göt ister :)

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

şimdi 15 gün twitter da çalkalanır artık :d

gücümüzü üfler püskevitten almaktayız. üfler güçlendirir üfler besler, üfler üfler

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Abi valla o ddos yapacakları exeyi kendileri yazıyor , fud ediyor o kadar botu bir araya toplayıp 

sitenin yayını kesmeyi başarıyorlarsa kim olursa olsun ben hack açısından düşünürsek tebrik ederim ... 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Abi valla o ddos yapacakları exeyi kendileri yazıyor , fud ediyor o kadar botu bir araya toplayıp 

sitenin yayını kesmeyi başarıyorlarsa kim olursa olsun ben hack açısından düşünürsek tebrik ederim ... 

lamerlikten başka birşey değil :}

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

adam oldu bunlarda anonymous bize destek için bişeyler bişeyler 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

la oğlum biri bunlara hackin böyle olmadığını anlatmalı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı

Lamerlik dediğin kavram orjinal şeyleri emek olmadan kullanan insanlardır . Bahasettiğim olayı kendileri sıfırdan yapabiliyorsa bence sağlam adamdır. Çünkü bir kişinin kendi exesini yazması , fud hale çevirmesi , ddos için flood yaptırması ( http flood , tcp flood vs ) sağlam programlama ve network birikimi gerektiren konulardır .  Olaya pkk yandaşı bir oluşum olduğu için böyle yanaşıyorsunuz eğer biri kalkar bu forumda sıfırdan bunları yapabilecek gerekli eğitimi dökümanı hazırlasın isterse krem peyniri savunsun ben o adama saygı duyarım 

Dipnot : Bu adamların bikaç hack hikayesine denk geldim sadece olayları ddostan ibaret değil 

Twitter tarafından 22/Mar/13 12:50 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Amk site googleden daha hizli açılıyor :)

Hakkaten bu ne böyle yaw, sanki offline çalışrtırdı siteyi :)

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı

Lamerlik dediğin kavram orjinal şeyleri emek olmadan kullanan insanlardır . Bahasettiğim olayı kendileri sıfırdan yapabiliyorsa bence sağlam adamdır. Çünkü bir kişinin kendi exesini yazması , fud hale çevirmesi , ddos için flood yaptırması ( http flood , tcp flood vs ) sağlam programlama ve network birikimi gerektiren konulardır .  Olaya pkk yandaşı bir oluşum olduğu için böyle yanaşıyorsunuz eğer biri kalkar bu forumda sıfırdan bunları yapabilecek gerekli eğitimi dökümanı hazırlasın isterse krem peyniri savunsun ben o adama saygı duyarım 

Dipnot : Bu adamların bikaç hack hikayesine denk geldim sadece olayları ddostan ibaret değil 

sende onlardansın galiba kırmızıyıldızlı kız

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı
    Twitter bunu yazdı

hacı hackine birşey diyen yok şirinbabalarımı ne bir bok bildiği yok +  DDOS'tan anlıyan birini bulmuşlar jopjoptan başka yaptıkları birşey yok yarın bir gün o gider yine başkasına jop jop yalakalık velhasıl hack yapan bir grubu neden böyle savunuyorsun

Toplam Hit: 5523 Toplam Mesaj: 36