Ankara Niye Bu Kadar Pahalı
-
Sebnem bunu yazdı
hocam mekanını bilirsen tıka basa her gün yemek yiyebileceğin kaliteli yerler var ucuza. Pahalı bir şehir değil ihtiyaçlarına göre bütçene yetecek yerleri bilmen gerekiyor sadece.
bi ben bulamadım aq mekanlarını. özgaziantep falan mı dion hocam ?
-
bu pahalı değil diyenler ankaralı mı milletten duyduklarıyla mı ucuz diolar ?
-
Angara dolmuşçuları öğrenciyim dediğin zaman 1,5 lirayı da kabul eder (tabi dolmuş rotasında bir okul/üniversite varsa. Bir de manyağına denk gelmezsen tabi) daha azını da.
Çayı tatlıcıda, kafede değil de kahvede, barda ya da çay ocağında içmeni tavsiye ederim. Bi fincan çayımsı bayat şeye 6 lira vermek saçma çünkü. Çok manzara değil de kafa dinleyeceğim dersen Karanfil-2'nin sonlarına doğru sanat evleri, kitap kulüpleri var. Gidilebilir.
Ucuz yemek Özgaziantep'te vardır, Ziya Gökalp köprüsünün altında vardır, Sıhhiyede vardır.
YeniHarman tarafından 17/Oca/15 01:25 tarihinde düzenlenmiştir -
YeniHarman bunu yazdı
Angara dolmuşçuları öğrenciyim dediğin zaman 1,5 lirayı da kabul eder (tabi dolmuş rotasında bir okul/üniversite varsa. Bir de manyağına denk gelmezsen tabi) daha azını da.
Çayı tatlıcıda, kafede değil de kahvede, barda ya da çay ocağında içmeni tavsiye ederim. Bi fincan çayımsı bayat şeye 6 lira vermek saçma çünkü. Çok manzara değil de kafa dinleyeceğim dersen Karanfil-2'nin sonlarına doğru sanat evleri, kitap kulüpleri var. Gidilebilir.
hocam odtünün içine giren dolmuşlar okul içinde 1 lira alıo. okula en uzak düşen yurtlara gitmek istersen 2,25 alıo.düşün o kadar oçlar. ben hiç öğrenci alan minibüscü duymadım ilk defa senden duyuyorum. bizim okuldan çıkan bissürü minibüs var binenler öğrenci yani belli herkesten 2,25 alıo gayet.
-
Ulaşım pahalı o konuda yapabileceğimiz bir şey yok malesef.. Sen ne taraflarda takılıyorsun anlat bakalım biraz Tunalı-bahçeli geziyorum dersen o iş yaş. Kızılayda isen karanfil-konur tarafı değil sakarya tarafına geçersen fiyatlar epey fark eder..
-
nurulmac11 bunu yazdıSebnem bunu yazdı
hocam mekanını bilirsen tıka basa her gün yemek yiyebileceğin kaliteli yerler var ucuza. Pahalı bir şehir değil ihtiyaçlarına göre bütçene yetecek yerleri bilmen gerekiyor sadece.
bi ben bulamadım aq mekanlarını. özgaziantep falan mı dion hocam ?
yok hocam. mekanların mekanını kas hafızama yazdığım için tarif de edemiyorum şimdi :D
Hocam ankaraya pahalı dersen cşdden ayıp etmiş olursun. Cidden ankarada yaşadığına sen emin misin veya okumaya gelişinin ilk senesinde misin?
-
istanbulda 1,10a nereye gidiyon ?
-
McM bunu yazdı
Ulaşım pahalı o konuda yapabileceğimiz bir şey yok malesef.. Sen ne taraflarda takılıyorsun anlat bakalım biraz Tunalı-bahçeli geziyorum dersen o iş yaş. Kızılayda isen karanfil-konur tarafı değil sakarya tarafına geçersen fiyatlar epey fark eder..
kızılay falan hocam.
@sebnem
evet ilk senesi hocam :D
-
HaLFDeviL bunu yazdı
istanbulda 1,10a nereye gidiyon ?
15 20 dk mesafe biyerdi hocam. ama ankarada indi bindi bile yok. direk 2,25.
-
hocam doğumdan beri burdayım öğrenci üniformalı 1 tl zaten . 1.10 hiç denk gelmedim.
HaLFDeviL tarafından 17/Oca/15 01:31 tarihinde düzenlenmiştir
ankarada 2,25 e kozyatağı kartal gibi bir mesafeye gidebiliyorsun.
istanbulda kozyatağı kartal metro ile öğrenci akbili olana 0,55 kr.
ankarada üniformalı öğrenciye zaten sabit fiyat var.