Ankara Oturak Alemi Nedir? (+18)
-
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ne alakası var erkek eviyle o mekan hiç erkek evine benziyo mu allasen :D hadi diyelim erkek evi,hangi insan yeni akraba olacağı karşı cinslerinden oluşan bir ordu içinde bunları yapar ? bence bunlar konsomatris türü bişey herhalde yine de günahlarını almayalım ama düğün seyran olmadığı kesin.
Şalvarlı Konsomatris de ilk defa görüyorum :) -
@antivirus
paran varsa daha nelerini görürsün hocam
seadog bunu yazdı:
ne kadar acı bı durum kadınlar ne kadar kuculmusler. kendilerini kuculten ve kadınları kuculten ınsanlardan nefret ediyorum kadınlar kutsal varlıklardır
kadınlara bu gözle yaklaşırsak üreyemeyiz yalnız hocam sen hiç kutsal bişeyi tövbe tövbe :D
-
saşırmış bunlar a.q ya
-
Bu nedir ya böyle, ne içmiş bunlar :) Şoklardayım :D
"Al sana al sana al sana" repliği meşhur olacağa benziyor bu arada :D
Zaten bu pavyonların, gazinoların sadece girişi görünür, içeride ne olduğunu göremezsiniz ya o gizeme hastayım işte ben. Merakım kabardı iyiden iyiye :D
-
bence bu kadınların önü açılmalı yazık acıdım erkeksizlik başlarına vurmuş burda niko cia Nespace MaTRaX TheColtfire HolySeclorum ozAnkaraguclu sLeymN Lijitsu hepside bu konuda masterını tamamlayıp doktorasını yapmış ve proflaşmış kişilerle bir araya gelmelerinde çok yarar olucagı kanısındayım
-
Cia bunu yazdı:
bence bu kadınların önü açılmalı yazık acıdım erkeksizlik başlarına vurmuş burda niko cia Nespace MaTRaX TheColtfire HolySeclorum ozAnkaraguclu sLeymN Lijitsu hepside bu konuda masterını tamamlayıp doktorasını yapmış ve proflaşmış kişilerle bir araya gelmelerinde çok yarar olucagı kanısındayım
Ne erkeksizliği be ya kerhanede bakire mi olurmuş :D Bunlar aynı zamanda fahişelik de yapıyorlardır... -
ben böyle aşkın ızdırabını s*keyim k*yduğumun yandan yemişleri :W
-
Nikoteen bunu yazdı:
@antivirus
paran varsa daha nelerini görürsün hocam
seadog bunu yazdı:
ne kadar acı bı durum kadınlar ne kadar kuculmusler. kendilerini kuculten ve kadınları kuculten ınsanlardan nefret ediyorum kadınlar kutsal varlıklardır
kadınlara bu gözle yaklaşırsak üreyemeyiz yalnız hocam sen hiç kutsal bişeyi tövbe tövbe :D
zaten insan soyu onlardan ürediği için kutsallar caktın mı:) üremeye birşey demiyorum diyememde ama onlarca erkeğin önünde bu şekilde küçük düşmek demek bence -
kafaları hakkaten iyi
Toplam Hit: 7739 Toplam Mesaj: 34