Ankara Semlarında Ufo
-
efsanemeric bunu yazdınights_judge bunu yazdı
dilek feneri diyorum ve rüzgar dolayısıyla yön değiştirebilir.
nerdeyse bi uçağın yüksekliğinde yani nerden baksan 2000 veya 3000 ft desek o uçaktanda daha etkili bi ışık nasıl verebilir
anlayamazsın yüksekliğin o kadar olup olmadığını. bir süre sonra bir anda kaybolmadı mı?
-
nights_judge bunu yazdıefsanemeric bunu yazdınights_judge bunu yazdı
nerdeyse bi uçağın yüksekliğinde yani nerden baksan 2000 veya 3000 ft desek o uçaktanda daha etkili bi ışık nasıl verebilir
anlayamazsın yüksekliğin o kadar olup olmadığını. bir süre sonra bir anda kaybolmadı mı?
yavaş yavaş kayboldu
-
uçak olabilir iniş sırasında farları yakıyorlar baya parlıyor. bende çok ufo sanmıştımda sonradanda çok göt olmuştum :D
-
efsanemeric bunu yazdınights_judge bunu yazdıefsanemeric bunu yazdınights_judge bunu yazdı
yavaş yavaş kayboldu
yani evet bir anda olmasada yavaş yavaş söndüğü için ucundaki malzemesi kaybolmustur. balon o balon :)
-
FOXXLY bunu yazdı
uçak olabilir iniş sırasında farları yakıyorlar baya parlıyor. bende çok ufo sanmıştımda sonradanda çok göt olmuştum :D
uçak bu kadar parlamaz hocam en azından çevresindeki ikaz ışıkları belli olurdu hiç yoktu
-
ufo gören masum ünlü :D
-
efsanemeric bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
uçak bu kadar parlamaz hocam en azından çevresindeki ikaz ışıkları belli olurdu hiç yoktu
uçaktır büyük ihtimalle arada alttaki spotları açıyorlar o yanıp sönen ışıklar görünmüyor o yüzden birçok kez rastgeldim
-
ahahah
hocam korkamana gerek yok quadrocopter olabilir
son zamanlarda rc (uzaktan kumanda) aleminde çok popüler olan birşey
750-1000 lirası olan herkes toplayabilir
genelde altına led ısık döserler zaten
havadan cekım ıcın felan kullanılır
üzerindeki fpv sistemleriyle
octocopter hexacopter gibi varyasyonlarıda vardır
DestinatioN tarafından 20/Oca/13 01:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet evet ufo,
-
siriusufo bilimlerinden yaptığım görüşmelerde ufo olabilme ihtimalinin görüntü kalitesinden dolayı %50 olabileceğini söylediler ama daha net bi bilgi için esenboğa havalimanı kulesiyle irtibat halindelermiş