Ankara'da 2 Gecelik Kalacak Yer Arıyorum
-
Kızılay'da ikamet eden mürit bulman çok zor hocam. En güzel Çankırı Caddesi'ndeki Taç Otel. Sokak biraz pavyon mekanı falan ama ucuzdur. Hem de Kızılay'a yakın.
Salu3 tarafından 06/Şub/13 22:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca kızılaya 10 dakika yürüyüş mesafesinde kurtuluşda kalıyorum öğrenci evindeyiz ama sen şansına küs ki biz şuan izmirdeyiz :))
-
ben 2 gece suitte kaldım büyük ihtimalle 200 euro civarıydı geceliği.
-
emniyette tanıdığın varsa polisevinde kalabilirsin, en temiz, en rahat otel ;)
-
WitchKing bunu yazdı
hoca kızılaya 10 dakika yürüyüş mesafesinde kurtuluşda kalıyorum öğrenci evindeyiz ama sen şansına küs ki biz şuan izmirdeyiz :))
bizim ki de şanssızlık işte :D
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
emniyette tanıdığın varsa polisevinde kalabilirsin, en temiz, en rahat otel ;)
Malesef yok hocam ama bulmaya çalışayım bi :)
-
Kızılay meydana çok yakın (yürüyerek 5 dk) adam gibi, temiz "Ev Kuran Otel" var. İş için gidenler kalır genelde, sanırım 3 yıldızlı ve fiyatta çok makuldur.
Tel ile ara fiyat al, indirip iste yaparlar. Otelin web sayfasını google'dan bulabilirsin.
-
Mithat otel var ulusda merkezidir. Bizim uzaktan akrabanın oteli gayet temizdir güzeldir babam yurtdışından geldiğinde hep burda kalır benimde kalmışlığımda vardır
tripadvisor ve kendi sitenin linki:
www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g298656-d672321-Reviews-Hotel_Mithat-Ankara.html
-
kızılayın bir kaç sokak üstünde demir yollarının misafirhanesi var.
bildiğin otel gibi bir yer , adam başı 25 tl mi ne vermiştik (4 yıl önceydi) hala açıkmıdır bilmiyorum
çok iyiydi , 6. 7. kattaydı yanlış hatırlamıyorsam bir dersanenin üstü gece içip içip bira şişelerini yola fırlatmıştık :D
ertesi gün de lokal e çıkmıştık çatısı felan manzara anıtkabire bakmıştık vsvs.
keşke numarası felan olsaydı kızılay a 5dk mesafedeydi , aşağıdada kahvaltı için süper bir cafe vardı.
http://www.ankararehberi.com/kurumlar-elcilikler-devlet-isleri/ankaramisafirhanekonukevi.html
eğer referans bulabilirsen bunlardan birinde ucuza kalabilirsiniz.
PanxeR tarafından 07/Şub/13 05:40 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.hoteletapmola.com.tr/
hep burda kalırım hem temiz hemde uygundur.
en son kaldıgım fiyat 70 tl idi.