Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler - 2013
-
Millet Selam.
CCNA Formatı değişti, yeni konularda var içinde, bu eğitimi benimde hocam Kazım hoca verecek, buradan kursa gelen arkadaşlar var, gerekli yorumları iyi - kötü yazarlar.
Tahribat'tan gelenler adımı vererek son haftaya kadar indirimli fiyattan faydalanabilirler.
Eski Konular : http://www.tahribat.com/Forum-Ankara-Da-Cisco-Ccna-Egitimi-Almak-Isteyenler-169336/1/ yada http://www.tahribat.com/Forum-Ankara-Da-Cisco-Ccna-Egitimi-Almak-Isteyenler-Kacirmasin-164172/1/ccna/
Eğitim 7 Eylül'de başlayacak
Eğitim Adresi : http://www.ankailetisim.com.tr/egitimlerimiz/ccna-egitimi/
Lablar ve Kursdan Görüntüler : http://www.ankailetisim.com.tr/resim-galerisi/
Öncelikle CCNA ve CCNP programlarının artık Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde de verildiğini duyurmak isteriz. Eğitimi tamamlayanlar dilerlerse Cisco, dilerlerse MEB sınavına girerek sertifika sahibi olabilecekler.
Eylül 2013’den itibaren CCNA programında ciddi konu değişiklikleri yapılacaktır. ANKA, bu değişiklikleri program içerisine yerleştirmiştir. Yeni CCNA programıyla birlikte sınav kodu da değişmiştir. Yeni CCNA sınav kodu 200-120’dir.
Yeni Konular;
· Routing Between VLANs
· Configuring IPv6 Routing
· Implementing EIGRP for IPv6
· Understand and configure Etherchannel
· Understand Layer 3 Redundancy Protocols
· Multi-area OSPF IPv4 Implementation
· Understanding and configuring OSPFv3
· Understanding and configuring clients for SNMP, Syslog and Netflow
· Managing Cisco devices
7 Eylül 2013 tarihinde CCNA ( Gold CLASS ) kursumuzu, hafta sonları 09.00 – 13.30 saatleri arasında açmayı planlıyoruz. 18 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılan kayıtlarda %20, 19 Ağustos tarihinden sonra ise normal ücretler üzerinden kayıt yaptırılabilir.
Milli Eğitim Bakanlığı onaylı CCNA Eğitimi olan “Cisco (CCNA) Ağ Yöneticisi Yetiştirme” programı 60 ders saati sürmekte olup, blok ders uygulamasıyla verilmektedir. (1 ders saati 45 dk. dır) Bu programla birlikte 30 ders saati CCNA hazırlık seminerini de alabilirsiniz.
“CCNA Hazırlık Semineri” CCNA eğitimine hazırlık niteliğinde değerlendirilebilecek 2 seminerden oluşan toplam 30 ders saati süren bir hazırlık çalışmasıdır. Bu eğitimle birlikte Paket 1 olarak anılan eğitim toplam 90 ders saati sürmektedir.
CCNA eğitimi almak isteyen katılımcılar dilerlerse sadece MEB CCNA eğitimini 60 saat üzerinden alabilirler. Ancak bizim tavsiyemiz kesinlikle “Paket 1’in tercih edilmesidir.
PAKET 1 Eğitim Bölümleri:
CCNA Eğitimine Hazırlık Seminerleri: (30 saat 3 hafta sonu) (7 Eylül 2013)
· Temel Network Teknolojileri (20 Saat – 2 hafta sonu)
· CCNA Eğitimine Hazırlık Semineri (10 Saat – 1 hafta sonu)
MEB CCNA Ağ Yöneticisi Yetiştirme Programı (60 Saat – 6 hafta sonu) (28 Eylül 2013)
7 Eylül 2013 MEB Cisco (CCNA) Ağ Yöneticisi Yetiştirme Programı
FİYAT ÇİZELGESİ
Kayıt tarihine göre eğitim fiyatları
Tahribata özel Son haftaya kadar yada18 Ağustos 2013’e kadar
19 Ağustos
2013’den itibaren
%20 İndirimli
İndirimsiz
EĞİTİM FİYATLARI
(GOLD) CCNA EĞİTİMİNE HAZIRLIK SEMİNERİ
716,00 TL
895,00 TL
(GOLD) MEB CCNA AĞ YÖNETİCİSİ YETİŞTİRME PROGRAMI
1.196,00 TL
1.495,00 TL
EĞİTİM PAKET FİYATLARI
(GOLD) PAKET 1 ( CCNA HAZIRLIK + MEB CCNA EĞİTİMİ)
1.832,00 TL
2.290,00 TL
· Ücretlere yasal KDV (%8) eklenecektir.
· Satın alma işlemi Kurumumuzdan yapılmakta olup ödemeler internet sitemiz üzerinden yapılacaktır.
· Ücretler, peşin ücretlerdir. Kredi Kartı ile taksitlendirme yapılabilmektedir. Taksitlendirmelerde her bankanın kendi vade farkı değeri otomatik olarak ücretlere eklenmektedir. En fazla 12 taksite kadar vade yapılabilmektedir.
· Ödeme işlemini gerçekleştirmeden lütfen “Satın alma Sözleşmesini” okuyunuz.
-
Beyler durumu müsait olan gitsin.
kaçırmayın.
Daniel-Koo tarafından 18/Ağu/13 14:42 tarihinde düzenlenmiştir -
up diyelim hayırlı işler ^^
-
Ankara'da olsam kesin giderdim hocam. İmkanı ve zamanı olan kaçırmasın gitsin derim.
-
Academytech olmasında :D ağzımız yandı agalar
-
alper abüye borç olmicak , az da para olacak gidicen arkadas :D
-
hatayi bunu yazdı
Ucuz etin yahnisi :)
Herkez gidiyor herkez tokatlanıyor :)))
-
renegadealien bunu yazdıhatayi bunu yazdı
Ucuz etin yahnisi :)
Herkez gidiyor herkez tokatlanıyor :)))
Sorma aga ucuzda tokatlamadı adamlar bayaa döşediler boruyu :D
-
Hocam bu indirim isi biraz zaman acisindan kisitli degil mi ? keske kurs okul acilislari sonrasi baslansaydi gitmeyi dusunuyordum ama malum bizim unide cumartesi ders var ve saatler henuz belli degil.
-
2003 Senesinde gitmiştim, sertifikada aldım ama değerlendiremedim, şuandada aklımda hiçbirşey kalmadı :)
-
Ben benim elimdeki eğitimleri satarsam gelirim.