folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler

Ankara‘Da Cisco CCNA Eğitimi Almak İsteyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Millet Selam.

Eğitimi ben veriyorum, buradan kursa gelen arkadaşlar var, gerekli yorumları iyi - kötü yazarlar.

15 Aralıkda başlıyor.

Eğitim Adresi : http://www.ankailetisim.com.tr/egitimlerimiz/ccna-egitimi/

Lablar ve Kursdan Görüntüler : http://www.ankailetisim.com.tr/resim-galerisi/

Eğitim Bölümleri :

1. CCNA Eğitimine Hazırlık Seminerleri

Temel Network Teknolojileri (20 Saat – 2 hafta sonu)

CCNA Eğitimi Hazırlık Semineri (10 Saat – 1 hafta sonu)

2. MEB CCNA Ağ Yöneticisi Yetiştirme Programı (60 Saat – 6 hafta sonu)

3. PlusCCNA Seminerleri

Voice Over IP (VOIP) Semineri (10 Saat – 1 hafta sonu)

IP Telefon Teknolojileri (5 Saat)

Güvenlik Duvarı (Firewall) Semineri (5 Saat)

Eğitim Cumartesi Pazar Saat 9 ile 1:30 arasında.

15 Aralık 2012 Cumartesi (Gold)- CCNA Hazırlık Seminerleri

5 Ocak 2013 Cumartesi (Gold)-  MEB CCNA Ağ Yöneticisi Yetiştirme Programı

16 Şubat 2013 Cumartesi (Gold)- PlusCCNA Seminerleri

Eğitmen : Ben

Ücretlendirme :

Ayrı ayrı eğitim ve seminer ücretleri

15 Aralık 2012 Cumartesi (Gold)- CCNA Eğitimine Hazırlık Seminerleri : 895 TL + KDV (Erken kayıtlı fiyatı %20: 716 TL +  KDV)

5 Ocak  2013 Cumartesi (Gold)-  MEB CCNA Ağ Yöneticisi Yetiştirme Programı : 1.495 TL + KDV (Erken kayıtlı fiyatı  %20: 1.196 TL + KDV)

16 Şubat  2013 Cumartesi (Gold)- Plus Seminerleri : 795 TL + KDV(Erken kayıtlı fiyatı  %20: 636 TL + KDV)

Paket Ücretleri

Paket 1: CCNA Eğitimine Hazırlık Seminerleri + MEB CCNA Eğitimi : 2.290 TL + KDV (Erken kayıtlı fiyatı  %20: 1.832 TL + KDV) (en azından bunu öneriyorum. Eğitimleri ayrı ayrı almayın, yarım kalır)

Paket 2: CCNA Eğitimine Hazırlık Seminerleri + MEB CCNA Eğitimi + PlusCCNA Seminerleri : 2.985 TL + KDV (Erken kayıtlı fiyatı  %20: 2.388 TL + KDV)

Ücretler, peşin ücretlerdir. Vadelendirmede en fazla 12 taksite kadar vade yapılabilmekte olup, her ay için %1 olmak üzere fiyatlara vade farkı ilave edilir.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Fiyatlar bana biraz pahalı geldi

birde eğitimlerin içeriğinide açıklarsak girecek olanlar daha iyi anlar ne eğitimi alacağını bilir diye düşünüyorum

saygılar

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    Bu soru sorulmadan ben sorayım nasıl olsa biri sorar. Muridlere özel idirim yok mu? :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

birde eğitimlerin içeriğinide açıklarsak girecek olanlar daha iyi anlar ne eğitimi alacağını bilir diye düşünüyorum

saygılar

Hocam eğitim alanlara sorarsan, süreyi, lab ortamını, sistemi, eğitimi o zaman anlarsın.

emin ol gel vatandaş ccna 1000 tl olan eğitimlerden değil :)

Eğitimin içeriğinde, Bilgisayar Nedirden başlayıp, orta ölçekli bir ağın kurulması için gerekli olan bütün eğitim ve altyapıyı veriyoruz.

%20 indirim geçerli, parasını ben almıyorum zaten, eğitimi ben verirken yakındaki eş dost faydalansın diye yazıyorum.

Buradan eğitim alan arkadaşlar var açıklarlar zaten

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

ücretsiz olaydı varya .. neyse :)) güzel birşeye benziyor. fiyatlarda normal . bu yıl başında bi seminere katılmıştım toplam fiyatı 5bin liraya denk geliyodu. fırsat bulursam bunada gelirim.

edit: yeni gördümde bilgilendirme semineri yokmuş sanırım. 

MiaD06 tarafından 01/Ara/12 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

saygılar

BilgeAdam'da 5500TL karar senin :D

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

istanbulda olsaydı, eğitimi rene verdiği için giderdim :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

Şimdi Video eğitim olasa daha iyi olurdu :) Ankarada olmayan birsürü insan var :) 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdiden başlayacak arkadaşlara başarılar diliyorum...

SARI tarafından 01/Ara/12 17:52 tarihinde düzenlenmiştir

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Arkadaslar tek kelimeyle kesinlikle kacirmayin.Bakmayin siz Rene hocamin boyle dedigine.Yukarida yazan hangi paketi alirsaniz aldiginz paket iceriginin fazlasini alirsiniz.Kacirmayin lan..Ben isin parasinda degildim sokmusum parasina :))
    Egitimi Rene veriyor fazla soze gerenk yok amk.Ben cok cok memnunum burdan bi kere daha Rene ye tesekkur ediyorum
    Lab vs superdi. Ha benim cok zamanim yoktu yogundum is guc vs routerlarin dumanini cikaramadim :W

copy
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

katılımcı arkadaşlara ve değerli eğitmen rene abü'ye başarılarının devamını dilerim.

fiyata gelince epey makul bir düzeyde :)

değerli abim, görsel bir sunum yapsaydın daha cazip hale gelebilirdi bu konu.

BA ( bilge adam )'ın söyle farkı var ;

hocanız iyi ise, çok iyi bir düzeyde eğitim alıp sertifikanızın hakkını verebilirsiniz.

hocanız muhabbetçi ise ; modem kurmayı öğrenebilir, evlerde ki adsl arızalarına bakar ufak çapta router konfigürasyonunda başarılı olabilirsiniz.

bilmem anlatabildim mi :)

Toplam Hit: 5997 Toplam Mesaj: 28