folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Çok İyi Erkek Kuaför Aranıyor?

Ankarada Çok İyi Erkek Kuaför Aranıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

müridler int. de yığınla bu konuda başlık var ama hepsi 2012.. 2009 fln ben ankaraya yeni geldim, burda yaşamkent de oturuyom bi kaç berber fln var ama işinin ne kdr uzmanlar bilmiyorum ve güvenemiyorum.. benim derdim ara makası çok iyi kullanan kafa şekillerine göre model yapabilen işinin hakkını verebildiğini düşnüdüğünüz iyi bir erkek kuaför arıyorum fiyarı konusunda 25 tl yi geçmezse iyi olur yoksa 50 tl ye flnda kesim yapan yerler olduğunu biliyorum ama bana gereksiz masraf olur, ben özellikle ara makas nasıl kullanılır nerde makine nerde makas kullanılır fln bilen tecrübeli bi kuaför arıyorum, yeri ankarada her yer olabilir... tavsiyelerinizi bekliyorum.. 

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

müridler int. de yığınla bu konuda başlık var ama hepsi 2012.. 2009 fln ben ankaraya yeni geldim, burda yaşamkent de oturuyom bi kaç berber fln var ama işinin ne kdr uzmanlar bilmiyorum ve güvenemiyorum.. benim derdim ara makası çok iyi kullanan kafa şekillerine göre model yapabilen işinin hakkını verebildiğini düşnüdüğünüz iyi bir erkek kuaför arıyorum fiyarı konusunda 25 tl yi geçmezse iyi olur yoksa 50 tl ye flnda kesim yapan yerler olduğunu biliyorum ama bana gereksiz masraf olur, ben özellikle ara makas nasıl kullanılır nerde makine nerde makas kullanılır fln bilen tecrübeli bi kuaför arıyorum, yeri ankarada her yer olabilir... tavsiyelerinizi bekliyorum.. 

naptın hoca sen 25-50 tlye kesim mi yaptırılır? gel aydınlıkevlere arkadas var burda.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Cebeci'de 3 tele

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

benim berberde sağlık sorunlarından dükkanı çiğ köfteciye kiraya vermiş ne bok yiyeceksek

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Demet de blackwhite var 20 tl 15 tl değişiyor ama iyi kesim için tunalı bahçeli taraflarını tercih ediyorlar gitmedim ama 25-40 tl arası değişiyormuş banada lazım =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

kardeşler gelin aydınlıkevlere hepiniz ya derdinizin çaresi burda :)

grup da indirim var :P

ben saç yıkamalı 15tlye kestiriyorum. sakal 5 lira. arkadas daha once bayan kuaforuydu ama kaprislerden bıktıgı için erkeğe dondu.yıllardır da yapıyor bu işi. gelin bi tadına bakın sevmezseniz :P  paranızı iade. müşteri memnuniyeti esastır boyle işlerde 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hacıllar ben 25 tl max. dedim 40-50 ye bende biliyom ama derdim bi berber bulmak değil, daha önceki memleketteki  berberim benim ve babamın 20 senelik berberiydi abartısız 5 yaşımdan beri hep oraya gittim her seferinde ben hiç bişey demeden ççok mükkemmel kesiyodu şimdi ankarda da onun gibi yer bulabilrimiyim bilmiyom ama özellikle derdim ara makası çok iyi kullanabilen nerde makas nerde makine kullnaması gerktiğini bilen özellikle yüz şekline göre nasıl kesilmesi gerktiğini bu konuda bilgisi tecrübesi olan KUAFÖR arıyom mahalles berberi değil..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hacıllar ben 25 tl max. dedim 40-50 ye bende biliyom ama derdim bi berber bulmak değil, daha önceki memleketteki  berberim benim ve babamın 20 senelik berberiydi abartısız 5 yaşımdan beri hep oraya gittim her seferinde ben hiç bişey demeden ççok mükkemmel kesiyodu şimdi ankarda da onun gibi yer bulabilrimiyim bilmiyom ama özellikle derdim ara makası çok iyi kullanabilen nerde makas nerde makine kullnaması gerktiğini bilen özellikle yüz şekline göre nasıl kesilmesi gerktiğini bu konuda bilgisi tecrübesi olan KUAFÖR arıyom mahalles berberi değil..

biz de eften püften adam tavsiye etmıyoruz yıllardır kendi gittiğimiz kuaförü tavsiye ediyoruz. bir saç trasına maksimum 20lira verilir üstü tamamen fantazidir, gider katalogtan bir saç sekli soylersin adama onu yapmak için ugrasır 30 da alır.

gel diyorum 1 kere kestir memnun olmazsan paranı iade al. daha ne istiyorsun?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Bahceli tarafindayim 15 liraya ancak tas koyup keserler min 25 adam akilli. O da yine senin kriterlere uymuyor.ben 20tlye emekte mahalle berberine oluyorum gayet kiyak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

istanbulda sac + yikama 10 tl

gayette guzel kesiyor.

eskiden burda da 20 lira falandi. rekabet basladi fiyatlar taban yapti :))

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

çok para yav =) mutfak dan bir adet tas alınır kafaya tas koyulur ve geri kalan yerler makina ile kesilir :D olay budur abicim

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 24