Ankarada Genç Giyim Dükkanımı Açtım ( Diversity )
-
konuyu burda açma sebebim sevgililer gününde sizlere yardımcı olmak istememdendir :) sattıgım her ürün tbtden geldigini söyleyen herkese net %25 indirimlidir bi kaç örnek vericem :)
öncelikle adresimi yazayım : atakent mahallesi 1481 sokak Elvankent/Ankara ( 14.cadde denizbankası yanı ) Diverxity
ürünler kalite olarak çok iyidir ürünlerimin arkasındayım hertürlü sorunda direk degişim yapıyoruz :)
Normal satış fiyatım : 75 Tl
Tbtden geldigini söyleyen müridlere : 50 Tl
Normal satış fiyatım : 35 tl
tbtden gelen bayan müridlere : 25 tl
marka parfümlerimiz vardır
tbtden gelen herkese : 30 tldir ...tbtden gelen herkese fiyat konusunda çok yardımcı olacagıma emin olabilirsiniz ...
-
Hayırlı Olsun Hocam.
Dükkanın Adı Ne?
Hemen facede sayfa açıp ürünlerini tanıtıyosun.
Ama böyle tek tek değil...Kıyafetleri birbirine uydurarak.
Örnek T-shırt-Ona uyan bi pantolon ve pantolonun altına uyan bi ayakkabı.
Bu şekil yap emin ol şehir dışından bile şipariş verenler olucaktır (yapan arkadaşlarım var)
dediğim gibi ama güzel bi şekilde uydurucaksın kıyafetleri tamamlıyıcaksın...
Pek anlamam dersende bilen bir arkadaşından yardım al.
İstanbul'da olsan yardıma gelirdim. -
BÜYÜK BEDEN VAR MI:D
-
Hayırlı uğurlu olsun :-) ankaraya yolum düştüğünde uğrayayım insallah.. Yukarıdaki arkadasın önerisi de mantıklı gözüküyor
-
bi çayını içmeye gelecem hocam.
-
eyvallah hocam facebook konusunu cok arkadaşım dile getirdi ama yardım edecek birisini arıyorum sattıgı urunden istedigi karıda kazanabilecek ilgilenen pm atabilir
dükkanın adı : Diverxity : orjinalı diversitydi farklılık demekmiş ben dikkat çekici olsun diye x falan koydum kafama göre :)
-
DanqerLine bunu yazdı
eyvallah hocam facebook konusunu cok arkadaşım dile getirdi ama yardım edecek birisini arıyorum sattıgı urunden istedigi karıda kazanabilecek ilgilenen pm atabilir
dükkanın adı : Diverxity : orjinalı diversitydi farklılık demekmiş ben dikkat çekici olsun diye x falan koydum kafama göre :)
Karvizit bastırdınmı? ver mahallenin çocuklarına merkezi yerlerde dağıtsınlar müşteri getirsinler dükan her getirdiği müşteri için sattığın ürün üzerinden para ver.emin ol okuyan çocuklara çok cazip gelicektir bu teklif.
-
DJ_Alper bunu yazdı
BÜYÜK BEDEN VAR MI:D
-
lan onur oğlum bi gelemedim yanına şu dükkanı ters yere açtın :D
neyse hafta sonu bütlerde görüşürüz :)
Sharp tarafından 12/Şub/13 10:21 tarihinde düzenlenmiştir -
çizik bi ara çayını içmeye gelirim inş abi
-
ONEMINUTE bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
Karvizit bastırdınmı? ver mahallenin çocuklarına merkezi yerlerde dağıtsınlar müşteri getirsinler dükan her getirdiği müşteri için sattığın ürün üzerinden para ver.emin ol okuyan çocuklara çok cazip gelicektir bu teklif.
hocam semt benim zaten :) bilen tanıyan coktur işlerde iyi cok şükür reklamı iyi yapıyoruz amacım işleri büyütmek :)))
çay içmeye gelicek arkadaslarıda herzaman beklerim :)
https://www.facebook.com/DiverXity00
DanqerLine tarafından 12/Şub/13 10:59 tarihinde düzenlenmiştir