Ankara"Da İyi Bi Yazılım Kursu Biliyomusunuz?
-
aga benim çok param yok çıksa 500ytl falan çıkar öğrenci adamım sonuçta
bi de kim gidecek allahın istanbuluna pfff
-
ankara orduevı karsısındakı kursu begenmedın mı?
du az daha sabret ayaklı tbt ansıklopedısı en ıyı kursları yazar
-
mimtek aslında hoşuma gitti ama diğerlerine de bakmakta fayda var.
hakkaten rene nerden kaldı?:D
-
Bilge adam hiçde güzel değil, sakın bu yanılgıya düşmeyin. Gidin bir kaç gün derslerine girin ondan sonra karar verin. İstanbulda Yazılım ve sistem muh eğitimi almak isteyenlere yardımcı olabilirm.
Bilgde adamın sadece fiyatı yüksek olduğu için birde çok iyi reklam yaptığı için bilmeyenlerde çok iyi diyorlar. Sakın bu yanılgıya düşmeyin. Ben oradan eğitimi alıpta MCSE ne olduğunu bilmeyen adamlar gördüm...
-
@emirreis
abi yapma be.bilgeadam gayet güzel bence.benm bilgeadamda çalışan bi kaç tanıdık var bu sabancı holding koç vs vs bazı yabancı şirketler bilgeadamla çalışıyolar.örn bilgisayarlarında arıza meydana geldiinde bilgeadamı arayıp yardım fln istiolarmışş..bence bilge adam iyi be abü -
kurumsal ile bireysel eğitimleri karıştırmayın
sabancı koc vs sürekli para akışı olan yerler...
ama sen alırsın mcse ni oturursun birdahada para getirmessin bilgeadama yada başka bir eğitim veren yere...
bu sebeple eğitim veren şirketler kurumsala abanır, isim duyurmak ve para kazanmak icinde bireysele yüklenirler...
adam gbi eğitim veren yer bulmadan yazılmayın yazık olmasın paranıza bak emirreise sütten ağzı yanmış belli...
iyice araştırmadan isme aldanıp kursa falan gitmeyin...adam gibi ögreten bir yere gidin
-
hocam bende ismi lazımd değil ama bir kursa gittim. Buraya bilgeadamda bi bok olamamıs insanlar geliyor ve bilge adam eğitim kalitesinin iyi olmadığını söylüyorlar ki zaten bunu o kişilerden de görüyoruz. Ben bok atmaktan ziyade oraya paranızı kaptırmayın derim.
Benim aldığım sistem mühendisliği eğitimi 3 milyar ikeb aynı şartlarda bilgeadam da bunu alanların ödediği ücret 8-9 milyar lira. Oradanda bu eğitimi alıp bir şey anlamayanlar tekrar gelip bizim kursa yazıldı.
Hadi hepsini geçtim ben birisni tanıyorum, adam bilgeadamdn sistem ve yazılım mühendisliği sertifikası almıs birisi. Geçen gün kurduğu cümleye bak:
Bir bilgisayarda eğer xp çalışıyorsa kesin p4' dür. Bu en basit örnek:)
Tabi iyi olan eğitimcilerde var ama unutmayın her şey kişide biter. Bilgeadamın reklamı çok bilmeyende sazan gibi atlıyor.
Eğer paran varsa ve ben şatafatlı bi yer istiyorum dersen tabiki bilgeadamı tavsiye ederim. İçine girmişdim kafesi güzeldi, birde sekreterler görülmeye değer :)
-
benim kızı öğretmen die bilge adama soktular, öyle okulun ben a.k.
hoca ankarada yüce bilgi akademisi var, lablarındaki bütün makinaları biz kurduk zamanında,
eğitimi güzeldir.. zaten başka yerde yok adam akıllı :)
Odtu var araştırırsan birde...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------benim kızı öğretmen die bilge adama soktular, öyle okulun ben a.k.
hoca ankarada yüce bilgi akademisi var, lablarındaki bütün makinaları biz kurduk zamanında,
eğitimi güzeldir.. zaten başka yerde yok adam akıllı :)
Odtu var araştırırsan birde...
-----------------------------evet hajı yüce bilgi akademisiydi(yüksek bilgi akedemisi dediydimde:))
karanfil sokakta o 2.el kitap satan yerin hemen yanında(yannış hatırlamıyosam)ben girip baktıydım salonları falan güzell
-
valla çok sağolun çok yardıncı oldunuz