Ankara'da Kalacak Otel
-
Hocalar Merhaba,
Ayın 22'si gibi Ankara'ya gelicem. Temiz, merkeze çok uzak olmayan uygun fiyatlı bi otel arıyorum. Kız arkadaşımla kalacağım.
Ona göre bi yer önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
-
Hocam booking i tek gecerim bu konuda ozellikle bahceli tarafinda cogunlukla yabanci ogrencilerin kaldigi hostel tarzi yerler var cift kislik odalar falan mevxud 100 tl civari iki kisi
-
clogu bunu yazdı
Hocam booking i tek gecerim bu konuda ozellikle bahceli tarafinda cogunlukla yabanci ogrencilerin kaldigi hostel tarzi yerler var cift kislik odalar falan mevxud 100 tl civari iki kisi
Kızılayda Deeps hostel diye biyer buldum oraya bi bakayım, teşekkürler hocam :)
-
Kurtuluş da ilksan Öğretmenevi bulunuyor, ara bir sor. Temiz ve hoştur.
-
Konu ilgimi çekti takipteyim yakın zamanda Ankara'ya gideceğim. Yine karılı kızlı fuhuş mu oluyo lan burada denmeyecek bir yer olursa.
-
MKE nin karşısında etap Altınel otel var yemekleri fln güzeldi temizdi memnun kaldım ama fiyatını bilmiyorum
-
Kizilayda saglik bakanliginin karsisinda gurkent otel var orasi cok iyi.
-
Ev boş kalırsan hocam Mamakta ev var bizim ayrı ama pek sağlıklı değil elektrik açık ama su kapalı :D aq semtine bir kentsel dönüşüm gelseydi
-
Hocalar teşekkür ederim, yarın bi kaç yeri arayacağım çözüm bulamazsam yazarım tekrar :)
@GoldenWorld; ayrıca teşekkür ederim :D
-
link buna bı bak hocam mg hstel bahcelıye 3 dk astıye 5 dk hep yabancı ogrencıler var daha once kaldım burda guzel yer 96 tl ıkı kısı
-
Planlarım değişti yılbaşı gecesinden pazartesiye kadar ankaradayım. MG hotele baktık, ısınma sorunu varmış. Deeps hostele bakıcam. Alternatif arıyorum