Ankara'da Kalacak Yer?
-
koray bunu yazdı
Meşrutiyet Caddesi No. 13 Kızılay / Ankara - .otelersan.com
otel erşan var günlük 80 indirim falan yaparlarsa 60 olabilir belki :)
Yeni yavuz uzakta gibi tekrar bakmak lazım
arıyacam hocam
@TaRuZ
http://aotmluygulamaoteli.com/?page_id=440
hocam burdaki otelmi
pansiyon derken neyi kast ediyor acaba bilginiz varmı ?
-
Ataç iki sokakta bir hostel vardı kız arkadaşımla kalmıştık bir hafta, adını hatırlamıyorum ama sokak adından yürüyerek bulabilirsin fiyatları da fena değildi.
-
uygulama oteli çok uzak beşevlerde
-
koray bunu yazdı
tavsiye etmiyor musunuz hocam ?
-
Atakan bunu yazdıkoray bunu yazdı
ben kalmıştım burda. biz 3 kişiydik odada kişi başı 25 lira vermiştik. Kapısının önünde metro var ulaşım sorunu yaşmamıştık. Tıpkı öğrenci yurdu gibi, ortak banyo tuvalet vardı.
-
akustikelektrik bunu yazdıAtakan bunu yazdıkoray bunu yazdı
ben kalmıştım burda. biz 3 kişiydik odada kişi başı 25 lira vermiştik. Kapısının önünde metro var ulaşım sorunu yaşmamıştık. Tıpkı öğrenci yurdu gibi, ortak banyo tuvalet vardı.
temizlik konusunda sıkıntı varmıydı hocam ?
-
hocam beşevler ankaray metrosuna binip kızılayda ineceksin kursa uzak olmasın diye kızılayda bakıyorum
-
koray bunu yazdı
hocam beşevler ankaray metrosuna binip kızılayda ineceksin kursa uzak olmasın diye kızılayda bakıyorum
haklısın hocam zaman kaybı , araştırmaya devam ediyim ben
-
Atakan bunu yazdıkoray bunu yazdı
Zaman kaybı olmaz. Beşevler'den Kızılay'a Ankaray ile 15 20 dakikada gidersin. Herhangi bir metro istasyonuna yakın yerde kalacak yer bulursan 1 saatin dahi yolda gidecek olsa tereddüt etme. Ankara için gayet normal bu. Metro, dolmuş otobüs gibi yorucu olmadığı için sıkıntı yaşamazsın fazla.
-
literatur bunu yazdıAtakan bunu yazdıkoray bunu yazdı
Zaman kaybı olmaz. Beşevler'den Kızılay'a Ankaray ile 15 20 dakikada gidersin. Herhangi bir metro istasyonuna yakın yerde kalacak yer bulursan 1 saatin dahi yolda gidecek olsa tereddüt etme. Ankara için gayet normal bu. Metro, dolmuş otobüs gibi yorucu olmadığı için sıkıntı yaşamazsın fazla.
metro ile ilgili bilgileri bulamamıştım hocam haklısınız , odtü yurtlarına mesaj attım cevap bekliyorum yaz dönemi diye olumsuz mesaj alırım büyük ihtimal
uygulama oteli ve diğer otellerle iletişme geçecem
bir mürit b planı olarak 2 arkadaş kaldığı bir evde oda ayarlıyabileceğini söyledi sağolsun