Ankara'da Öğrenci İşi Yemek ?
-
Merhaba
Özellikle AŞTİ ve 100.Yıl'da hem kazıklanmayacağım hem de karnımı doyurabileceğim yer önerilerinizi bekliyorum.
-
asti de yemek yenmez hocam.sen sen ol hic bir otogarda yemek yeme .ben yemedim guvenemiyorum.
kizilayda da cok ovdukleri hatay durum.filan yapan yerler hic iyi degil.izmit merkezde fethiye caddesinin altindaki katik sahane .adamlar gurme.restaurant givi her gittigimde farkli.bir lezzet asil lezzetin altinda adamlar cok iyi ;)
kizilayda filan yerler var ama 100.yil.bilmiyrm
-
ben aşti yanı tobb yurdunda kalıyorum ucuz yemek falan yok bu civarda.
-
Ucuz diye martı döner yedirirler hocam. Hatta martı olsa gene iyi.
-
Cebecide var da uzak kalır
-
Hiçbir otogarda yemek yememe altın kuralının burada da işleyeceğini tahmin etmiştim zaten ama bir umut işte. Hadi AŞTİ tamam da gerisi için de çok karamsar konuşmadınız mı ?:/ Bir umut ışığı bekliyorum. Yok mu la şöyle güzel bir ciğerci, kavurmacı falan?
-
Cebeci ye gelirsen yeni bi pideci açıldı. Pizza künefe falan da ikram ediyorlar :)
-
ankarada ucuz yemek yok, anasını satayım kızılaydaki fiyatları görsen sanki heriflerin boğaz manzarası var.
-
@rui Yolum düşerse bakarım hocam, yazdm. Koca tahribat'ta hem Ankaralı hem de fakir kimse yok mu başka? O döner fotosu nedir abi ya. İğrendim yemin ediyorum. Kayseri yolundaki Çınar mı ne zıkkımsa ismi, dinlenme tesisine de nalet girsin.
-
çiğdem mahallesinde vardı hala duruyorsa ev yemekleri yapan bir abla.
Yemekler güzeldi fiyatda gayet makuldu.
-
özgaziantep iyiydi ankarada okuduğum zamanlar
http://www.ozgaziantep.com.tr/data/1/13/68/38/1/Ankaran%C4%B1n-her-yerindeyiz.html