Ankaradayım. Nerelere Gideyim,Nasıl Edeyim..
-
Günü birlik bi Ankaraya geldim Akşan da otobüse binip dönücem ama ne yapayım nerelere gideyim bilmiyorum!!.
Tek Başıma ne yapsan bilemedim 30 dakika byunca filan internet kafedeyim, Ankarayı bilenler bi yardım edebilirse çok sevinirim :)
-
anıtkabire git.
-
Denize git, plajları güzelmiş ankaranın.
-
bende istdenn ank. ya geldimm her tarafı geziyoz bahçeli 7. cadde harikalar diyarı göksu parkı kızılay keçiören falan ama sana tavsiyem eryemana yakınsan git göksu parkı var orlarda takıl çok güzel yer
-
sıhhıyeden kızılaya giderken sagda konurmuydu onurmuydfu hatırlamıyorumn bi sokak vardı orda güzelk kafeler falan vardı..bide tunalı hilmiye gitmeni tavsiye ederim manyak bi kebabcı varda kebab 44 mü ne ..tabi bu dediklerim 3 yıl önceki tecrübelerim şimdi nasıldır bilmmem...bahcelide 7. cadde var keçi örende şelale var..bildiklerim bu kadar..
-
bide şimdi tam olarak nerdesin ?
-
teşekkürler. kızılay civarı takılıcam galiba aşırı sıcak var gezmek bile bunaltıyo insanı :)
-
konur sokakta kitapçının üstünde 3. katta güzel bi kafe vardı herhalde yanlıs hatırlamıyosam güzel bi meakn,dı baya hoşuma gitmişti..
ne güzel ya tariqat herseye çözüm buluyo yarım saaty içinde istesen ankaranın krokisini çizecek millet: )
-
Kızılaydaysan eğer oralarda takılacak çok yer var. Tavsiyem pub lara falan gidebilirsin. Gündüz olmasına ramen çok kalabalık ve güzeldir. Rembetiko var mesela meşrutiyete çıkarsan bulursun. Konur sokak güzeldir yine meşrutiyette. Oturulacak güzel mekanlar var ucuz. yine orada bir sürü açık alanda oturacağın yerler var. simit poaça yeyim ucuza gelsin diyorsan ormancı kafe var orda gerçi kafe gibi değil ama taze poğçanı yer çayını içersin. Yine kızılayda dost kitapevi var. Kitapçıları gezebilirsin. Konur sokağın sonunda 2. el kitap satan yerler var. ucuza kitap bulabilirsin. Dost kitap evinde çok güzel mimarlık kitapları var. Mesela istanbulda pek bulunmayan bi kitap var orda bina bilgisi çalışmaları diye enis faik de yazarı ucuz bi kitaptır faydası büyüktür. Öyle aman aman gezeceğin yer yok ankadara günübirlik bi gezi için. Tavsiyem kızılayda takıl. Yapacak bi çok şey bulursun.
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkürler. kızılay civarı takılıcam galiba aşırı sıcak var gezmek bile bunaltıyo insanı :)
-----------------------------bnce anıtkabire git kızılayya taksiyle 5dk mesafede :) kızılayda cafen başka bişe yok :)
-
ankaranın çıtır çıtır simidini yemeden ölme bile ...