Anladıysam Arap Olayım..
-
şimi arkadaslar her yerde bişi yazıyor.. ben 256 sınırsız kullanıyordum bbu 256 da bir değişiklik oldumu kota getirildimi 256 ya ne oldu..cevap yazarsanız memnun olurum..tesekkurler
-
Walla o konuda pek bilgim yok ama bnce sn ordaki küfrü sil çünkü yasak uyarıım dedim ...
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=29611
-
ne olursan ol arap olma (:
-
aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobit’lik sınırsız internet paketi kullanıcıları, tercih doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit’lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecek. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecek.
ntvmsnbc -
peygamber efendimizde arap bunu unutmuyalım !!
-
araplar adam deilmi onların babası yoqmu :Pp
-
antioksidan o sözün dorusu Ne olursan ol yine gel değilmiydi la? ama araplar için önyargıya gerek yok ne mal oldukları ortada
-
peygamber efendimizde arap bunu unutmuyalım !!
-
kimsenin müslüman olup olmaması seni ilgilendirmez...
bana bugun rahat yasayan tek arap halkı söyle...
arkadan vurdular,her yerden vuruluyorlar -
hatemul embya hazretlerinin arap olması arapları yükseltmez ki bunu kendiside şu hadisinde şöyle buyurmuşturki "bir kişinin üstinlüğü ancak allah a olan takvasından dır "
yani arapların da bizden bi üstünlüğü yok ama biz allah a takva olarak ne kadar yakınsak bizlerin üstünlüğü daha fazladır
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 16