Annem İle Babam Boşanıyor
-
arkadaşlar böyle bi konu açmak istemezdim ama mecbur kaldım
çünkü ben üniversite sınavına giridm ve büyük ihtimalle samsunda ellektrik elektronik mühendisliğini kazanacağım
bundan dolayıda annemle birlikte samsuna yerşelmeyi düşünüyorum
bir ev tutup üniversitede okumaya çalışacağım ve de bir iş bulup part time iş bulmam lazım
bu konuyu buraya açmamın sebebi ise sizden yardım istemek özellikle samsunlu arkadaşlardan
bana burs ve yapabileceğim iş lazım acaba ilgilenebilirler mi
ve tüm arkdaşlara ricam bayaa bi bursa ihtiyacım olacak yalvarmak gerekiyosa yalvarırım da
LÜTFEN YARDIM EDİN:(
-
Abi sen lise çağını bitirmişsin hala boşanmak nedir öğrenememişsin galiba.
-
Baban nafaka verecektir herhalde, eğer maddi durumu iyiyse sana da yardımcı olması gerekmiyor mu?
-
en azından senden çok daha fazla şey biliyorum ama durum çok farklı söylenemeyecek şeyler var
bişer rica ettik şurda ne var yani çok mu şey istedik
ekonomik dururmumuzda pek iyi değil ve başka şeylerde söz konusu büyük ihtimal nafaka olayı olmayacak araştırmalarıma göre
-
esasoglan80 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Benden daha fazla ne biliyorsun merak konusu.Ya boşanma nedir bilmiyorsun yada düzgün yazı yazmayı bilmiyorsun.Neyse konuyu dağıtmıyorum.
-
bayzin tmm herşeyi biliyosun abi çok sağol çok yardımcı oldun başka da bişey bekleyen yok senden
-
bence böyle bu şekilde iş bulamazsın kendin ara bul.
-
daha çok samsunlu arkadaşlarda samsunda nerelerden burs bulabilirim onu soracaktım
yok mu samsunlu arkadaşlar
-
İş ilanı sitelerine falan bulur
-
Adam yardım istemiş açık bir şekilde bunu diyen bir yandan da İş ilanı sitelere bakıcak düzeydedir heralde bütün umudunu buraya bağlamaz bende zamanında çok koştum yolun açık olsun inşallah bulursun istediğin şartlarda olur ..
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi sen lise çağını bitirmişsin hala boşanmak nedir öğrenememişsin galiba.
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Benden daha fazla ne biliyorsun merak konusu.Ya boşanma nedir bilmiyorsun yada düzgün yazı yazmayı bilmiyorsun.Neyse konuyu dağıtmıyorum.
-----------------------------
gitme lan adamın üstüne sakatmısın olm sen ? kaşınıon mu ? adam doğru düzgün geçmiş tbt yi bi aile kavramı olarak görmüş abileri ,ablaları , hojaları olaraktan akıl danışıp akıl istio. sende tuz biber olma. hojam sana gelince zor gerçekten zor adana da olsan iş bulurdum fakat samsun :S sakat ama bakarım hojam samsunda tanıdığım elemanlar var rica edersem kırmazlar simdiden sabır versin sana ve annene hörmetler.