Anonymous, 5 Kasım 2011‘De Facebook‘A Saldıracagını Bildirdi.
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
Lan Video daki sese bakın :D google translaterdeki cevirideki lavuğun sesi :D Biraz Orjinal olmayı öğrensinler
-----------------------------Belki deşifre olmamak içindir hocam ?
-----------------------------öyle zaten.. bunu dusunmek cok zor olmasa gerek derdim ama atılan bazı yorumlar beni sasırtmaya devam ediyor (:
adamlar sanki bu zamana kadar hicbir is yapamamısta simdi face'e saldıracaklarını söyledikleri icin komik duruma düsmüsler gibi tepki veriyor bazıları ^^
-
everything is possible ..

-
Zuck kafalıyı hiç sevmemiştim zaten.Grubu taktir ettim.Face book a yanbastı busefer.Bide tarihi söylemişler, bu da şu anlama geliyor, sen istediğin kadar savunma sistemini güçlendir bir işe yaramayacak.
-
bu adamlar herseyi alt ust ediyor tek kişi yapacagı iş deyil ve benim merak ettiğim hangi programlama dili ile yapıyolar nasıl beceriyolar
-
bu adamlar kaç kişi nerden organize oluyorlar,dergahları nerede?
plan güzel video seslendirme filtrelenmiş
-
kesin gogıl destekliyordur bu sefer gogıl plusın tavan yapması lazım demek ki neymiş 5 kasımda gogıl plus tam anlamıyla aktif olacakmış :F
-
iyi düşünmüşler ama bir iş çıkmaz gibi geliyor türkiyeye saldırıyordu???
-
siyahbereli bunu yazdı:
bu adamlar kaç kişi nerden organize oluyorlar,dergahları nerede?
plan güzel video seslendirme filtrelenmiş
-----------------------------irc server
http://cbe001.chat.mibbit.com/?server=194.8.74.43&channel=%23opTurkey
twitter
http://twitter.com/#!/Anon_Support
diamonique bunu yazdı:
Anonymous da ne bok yiyeceğini şaşırdı. Face, bilgilerimizi devlet kurumların veriyormuş. Veriyosa üye olma aq, bizim niye paylaşım yapma hakkımızı elimizden alıyor ki bu kendini liberal zanneden grup?
-----------------------------ne hakkında, kim hakkında yorum yaptığını bile bilmiyosun sen daha seni anca AYT paklar...
BlackApple bunu yazdı:
konuyu daha önce açacaktım fakat bu videonun fake olduğu söylentileri var
-----------------------------video fake zaten boyle bir operasyon yok
dede bunu yazdı:
kendi sitelerini korumayı becersinler önce iyice götleri kalktı :)
-----------------------------cahil e yanıt vermek adetim değildir ancak sana bir ayrıcalık yapayım Anonymous un herhangi bir sitesi yok !
saqeslanger bunu yazdı:
lulz dese inanırım da bunlar yapamaz bi de resmen açık kapatın 3 ay biz sonra gelicez diyolar resmen
-----------------------------lulzsec i kim kurdu sanıyosun ? haberleri iyi takip edin lulz ile anonymous birleşti ki bu bir taktiktir lulz üyeleri zaten anonymus içinden geliyordu.
Lan Video daki sese bakın :D google translaterdeki cevirideki lavuğun sesi :D Biraz Orjinal olmayı öğrensinler
-----------------------------Ordaki ses "Microsoft Sam" in sesi.. bkz : http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=microsoft+sam
-
Kreyzi bunu yazdı:
kesin gogıl destekliyordur bu sefer gogıl plusın tavan yapması lazım demek ki neymiş 5 kasımda gogıl plus tam anlamıyla aktif olacakmış :F
-----------------------------Bravo hacı bak bunu düşünmemiştim valla :)