folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Anonymous‘Dan Türkiyeye Destek



Anonymous‘Dan Türkiyeye Destek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
     
     
     
     
     
     
    we are anonymous.

    we have watched for days with horror as our brothers and sisters in turkey who are peacefully rising up against their tyrannical government have been brutalized, beaten, run over with riot vehicles, shot with water cannons and gassed in the streets. from the epicenter of their revolution in taksim square to every city in turkey, the people have spoken. hundreds of thousands have taken and held the streets for days, despite the relentless assault of the police. thousands have been arrested. where differ you exactly from a junta!

    turkey is supposed to be a so called "modern" democracy, but the turkish government behaves like the petty dictators in china or ıran. anonymous is outraged by this behavior, and we will unite across the globe and bring the turkish government to it's knees. `we will attack every internet and communications asset of the turkish government`. you have censored social media and other communications of your people in order to suppress the knowledge of your crimes against them. now anonymous will shut you down, and your own people will remove you from power.

    we have seen in the past your totalitarianism the same as with mubarak you know what happend to him don't do this to ur own people bee wise and step down and let the people decide there fate.

    to the people of turkey no matter how dark it may seem, no matter how alone and abandoned you may feel know that the world is watching. know that anonymous is working tirelessly around the clock to bring you every assistance., know that anonymous stands with you in this fight. don't be ruled by them but rule over them "think for yourself, question authority" .

    we are anonymous.
    we are legion.
    we do not forgive.
    we do not forget.
    government of turkey, it is too late to expect us.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWmF1VhL3nI

    Allahsız bunlar


    Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek

    Türkçeye çevrilse iyi olur

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2012
    Erkek

    çekme çekme diye bağırıyor birde orospu çocugu. 

    Hepsinin götüne tahta girsin amına koyim. Piç.


    Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    "We do not forgive. We do not forget."


    Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2010
    Erkek

    amk bu linkler dönüyo etrafta. saldırı var :P

     

    LoLokeep fire to http://www.istanbul.gov.tr/

    20:38LoLohttp://htmlpaste.com/8bc867e77c94b9ebb28e0b5c543b867b518cc289

    20:38bletchwww.haberturk.com www.ntvmsnbc.com www.cnnturk.com

    20:38lezzofire http://www.istanbul.gov.tr/

     

    TÜRKÇESİ 

    Daniel-Koo tarafından 02/Haz/13 21:35 tarihinde düzenlenmiştir

    ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2003
    Erkek

    Video Çevirisi

    "selam türkiye hükümeti, biz anonymous’uz. günlerdir, türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. taksim meydanı’ndaki devrim merkezinden türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu. binlerce kişi tutuklandı. cuntadan ne farkınız var? türkiye’nin sözümona “modern” bir demokrasiydi ama türk hükümeti, çin ve iran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve türk hükümetini dize getireceğiz. türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz. artık, anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak. geçmişte, sizdeki totalitaryenliği mübarek’te de gördük. onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. kendi halkınıza bunu yapmayın. akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin. türk halkına, içinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin. anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. bu kavgada anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “kendi aklınızla düşünün, otoriteyi sorgulayın.” biz anonymous’uz. biz birlikteyiz. biz affetmeyiz. biz unutmayız. türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız."


    You think the game is over ? It has just begun ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2012
    Erkek

    Amk öyle bi konuşuyorlarki. Hacklesen nolacak amk :D


    Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek

    birkaç saniye önce iem.gov.trnin indiğini duyurdular.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    selam türkiye hükümeti,
    biz anonymous’uz. günlerdir, türkiye’deki zorba hükümetlerine barış içinde karşı çıkan türkiye’deki kardeşlerimize zulmedildiğini, dövüldüğünü, zırhlı araçlarla üzerlerinden geçildiğini, sokaklarda su topları ve gazla vurulduklarını dehşet içinde izliyoruz. taksim meydanı’ndaki devrim merkezinden türkiye’deki her kente kadar, insanlar ayağa kalktı. polisin amansız saldırısına karşın, yüz binlerce kişi günlerce sokakları tuttu.

    binlerce kişi tutuklandı. cuntadan ne farkınız var?
    türkiye’nin sözümona “modern” bir demokrasiydi ama türk hükümeti, çin ve iran’daki aşağılık diktatörler gibi davranıyor. anonymous bu hareketle çileden çıktı; dünya çapında birleşeceğiz ve türk hükümetini dize getireceğiz. türk hükümetinin tüm internet ve iletişim araçlarına saldıracağız. halkınıza karşı işlediğiniz suçun öğrenilmesini engellemek için, onların sosyal medya bağlantısını ve diğer iletişimini sansürlediniz.

    artık, anonymous sizi durduracak ve kendi halkınız gücünüzü elinizden alacak.
    geçmişte, sizdeki totalitaryenliği mübarek’te de gördük. onun başına ne geldiğini biliyorsunuz. kendi halkınıza bunu yapmayın. akıllı olun, görevden çekilin ve halkınızın kendi kaderini belirlemesine izin verin.
    türk halkına,
    içinde bulunduğunuz durum ne kadar karanlık görünse de, kendinizi ne kadar yalnız ve terk edilmiş hissetseniz de, dünyanın sizi izlediğini bilin.

    anonymous’un durmadan, dinlenmeden size yardım etmeye çalıştığını bilin. bu kavgada anonymous’un yanınızda olduğunu bilin. onların sizi yönetmesine izin vermeyin; siz onları yönetin. “kendi aklınızla düşünün, otoriteyi sorgulayın.”
    biz anonymous’uz.
    biz birlikteyiz.
    biz affetmeyiz.
    biz unutmayız.
    türkiye hükümeti, bizi beklemek için geç kaldınız.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

    Amk öyle bi konuşuyorlarki. Hacklesen nolacak amk :D

    aynı adam protesto etseniz nolacak diyodu...

Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 21