folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya / Muratpaşa Nasıldır ?

Antalya / Muratpaşa Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

üniversite öğrencisi olarak gidecem büyük ihtimalle . nasıl bilirsiniz , sosyal aktivite olarak nasıldır . ucuzluk olarak nasıldır . bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Antalya'da çok kalmadım ama Muratpaşa Antalya'nın merkezi diye biliyorum. Kaleiçi felan hep oraya bağlıydı sanırım.. Fena yerler değildi. Antalya küçük yer (İzmir'e göre), sosyal aktivite olarak da Kaleiçinde felan barlar kafeler var, arkadaşlarla oralara gidilebilir. Kültürel faaliyetler nerede olur bilemiyorum.. Çok ucuz olduğunu sanmıyorum, turistik bi' yer sonuçta.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Yaşanılabilir en güzel şehirden birisi Antalya'dır. Anadolu kentlerinden birazcık daha pahalıdır. A.Ü. mü okulun ? Merkez kampüs mü ? 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

Antalya'da çok kalmadım ama Muratpaşa Antalya'nın merkezi diye biliyorum. Kaleiçi felan hep oraya bağlıydı sanırım.. Fena yerler değildi. Antalya küçük yer (İzmir'e göre), sosyal aktivite olarak da Kaleiçinde felan barlar kafeler var, arkadaşlarla oralara gidilebilir. Kültürel faaliyetler nerede olur bilemiyorum.. Çok ucuz olduğunu sanmıyorum, turistik bi' yer sonuçta.

daireler çok ucuzmuş abi , sahibindendeyim , ben yurt felan düşünüyordum 400 liraya 2+1 felan var :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

Yaşanılabilir en güzel şehirden birisi Antalya'dır. Anadolu kentlerinden birazcık daha pahalıdır. A.Ü. mü okulun ? Merkez kampüs mü ? 

akdeniz üni sosyal bilimler myo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Okul kepezde ben okuyorum her türlü yardımcı olurum 3 yıldır yaşıyorum. Muratpaşa çarşısıdır antalyanın merkezi ama okula uzaktır okulun tüm insanları yüzde 80 i kepezde bulunur öğrenci semtidir herşeyiyle. muratpaşadan sonra en büyük ilçedir. antalya yaşam pahalı değil emin ol. sosyal aktivite turistlerinde etkisiyle cok fazla bulunmakta geldigin zaman vs iletişime geçersen tanışırız hocam sevinirim skypedan sorabilirsin istediklerini istersen veririm pmden

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

Antalyanin bir diger belediyesidir, merkezi sayilir. Üniversite meltem de zaten, (kiralar genellikle 600 800 arasi) ögrenci kesim geneli oralarda. muratpasaya bagli. Yine kepez belediyrsine bagli olan üni. yaninda kúltür ve gülveren mahalleleri var, (kiralar 450 -700) son 2 yilda gelisti ögrenci rağbeti olmaya baslad buralarda.Bunlarla beraber uni ici olsun cevresi olsun gidebilecegin mekanlar fazlasyla mevcut. Sosyal aktivite olarak biraz daha uni disi dusunuyosan, kaleici, lara, konyaalti, dedeman taraflari mevcut ( cafe/bar/gece clubleri tarzi) sıkıntı yasamazsin bu konularda :F. Ucuz sehirdir antalya. Merak ettiklern varsa sorabilirsin 

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

A.Ü'de İktisat okudum, 2013 mezunuyum Soğuksuda evimiz var. Meltemde ve kültür mahalesinde kaldım. Sana tavsiyem Yurtkur'un yurdu çıkmazsa başka yurtlarda kalma yurtta 4 kişilik odaya vereceğin parayla tekbaşına ev tutarsın. Kışları ısınmak için soba yakmana bile gerek yok kliman yoksa doğru düzgün elektrik faturası gelmez. Sana tavsiyem kampüsün meltem girişine yürüyerek 20dk mesafesi olan soğuksu-yıldız tarafında ev bak.

Antalyada esnaf 1 turisti 2 öğrenciyi iyi becerir. Ticari ilişkiler içerisinde olacağın hiç bir esnafa, emlakçıya ve ev sahibine tam olarak güvenme. Özellikle okulların ilk açıldığı eylül-kasım ayları pisliğin en bol olduğu dönemdir. Antalya her tipten insanın kesiştiği biraz ürkülmesi gereken bir yer. Çok fazla ortam falan diye dolanma her anlamda tehlikesi boldur. Ama öğrenci için sabahları okul içi çarşılar (Yakut ve olbia çarışısı) akşamları Meltem, kaleiçi, atatürk parkı, migros, özdilek.... canlı sosyal ortamlardır. 

Havası: Sevenini görmediğim lanet bir havası var. yaz ayları aşırı sıcak. Kış ayları nemden dolayı soğuk hissettiren. Yağmuru efsane (sınav erteletir, okul tatil eder) 

Antalyadan ayrılalı 1 buçuk yıl olmadı ama özlemişim be :...(

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Okul içinse kültür mahallesi.Muratpaşa ise merkezi, fazla ucuz olmayan bi semt. 

AslanAmca tarafından 23/Ara/15 07:25 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Demek ki Kaleiçi'nde geçecek gecelerin. 

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit