Antalya Buluşması [Artık Yapalım Yaw]
-
Evet arkadaşlar forumları yine gezdim 4-5 tane buluşma konusu var ve galiba her halde yalanız 1'i gerçekleşmiş oda normal 2-3 kişi arasında....
Şimdi diyorumki hadi yapsak bi buluşma nasıl olur??? Gezeriz yeriz içeriz sıçarız vs vs... Antalyadan sadece Daresselam'la tanıştık ve buluştuk zaten :d
Evet şimdi kimler geliyor ? Çok kişi olduğunu biliyom:d
Not:Gelecek kişilere göre ve müsaitlik seviyelerine göre ortalama bi tarih hallederiz...
-
Tamam yapalım.Geelecek hafta cumartesi olur.Size çay çorba ısmarlayım.Sponsor ben olurum.Masrafları düşünmeyin.Bu hafta istanbuldayım.Cumartesi günü Neşet Ertaş ile konserimiz var.isteyen bana mesja atsın Neşet Ertaş ile tanıştırıyım.
-
baba naptin ya ben ismarlarim neset ertasla tanistiriymfelan. Bence temmuzda yapalim buyuk antalya bulusmasi diye hem bende gelirim
-
Yokmu yaw antalyalı başka mürit? 1 kişi bulduk sıradakiler?
-
ben bu konuyu daha oncede gormustum sanki :D:D
bu konunun sonu gecen actıgımız antalya bulusması gibi olacaga benzıyor :D -
millet öss modunda bu zamanda bulusma falan olmaz :) ama tahribatın işi belli olmaz. Öss bi gecsin ondan sonra güzel bulusmalar olur bu yıl eger olursa adana mersin bulusmasına daha fazla katılımcı bekliyoruz:)
-
anlaşılan antalyada fazla murid yok buluşma olursa ben gelirim
-
kardeş öss den sonra gidicem antalya ya mümkün se öss bittikten sonra yapalım buluşmayı
-
Temmuz ayinda iyi olur
-
4 veya 5 nisan 2008 günü akşam saatlerinde Konyaaltı Hilmi veya yakındaki bir sahil işletmesi uygun.
-
kocak33 bunu yazdı:
-----------------------------
anlaşılan antalyada fazla murid yok buluşma olursa ben gelirim
-----------------------------
Dayı epey bi mürt var ama demekki herkes öss maratonudur rus maratonudur iş maratonudur derken kimselr ama bakalım Nisan'ın 2 haftasında konuyu bir daha canlandıracaz bakalım o aralar okullar felanda boşa atıyor bişiler hallederiz:dama bildiğim kadarıyla geçen konudan gördüm 20 ye yakın antalyalı var (o 20 kişi sadece konuya yazanlar bi sürü kişi var:D)
Tornavida abi yapın adana mersin'e bende gelmeye çalışırım :D Öss den sonra...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanki konuyu canlandırmanın zamanı geldi gibime geliyor.
La niye konuyu yazın açmadın diyeceksen..herkes tatile başka memlekete falan gitti die ayarlamadık birşeyler..
Evet şimdi en güzel tarih sizce ne zaman arkadaşlar??
Bu pazar yada önümüzdeki pazar derim ben....?
Yorum,öneri ve görüşler?