Antalya Tatili İçin Yardımlarınız Gerekli
-
iyi akşamlar müridler
Antalyada ne kadar çok otel pansiyon varmış müridler içinden çıkamadım resmen.Şimdi ben kız arkadaşımla birlikte bu ayın 15i ile 18ini içeren günler arasında antalyaya tatile gidelim dedik ama birazcık uygun bi otel/pansiyon bakıyoruz ve denize yakın olsun istiyoruz.Yani yürüme mesafesinde olsun istiyoruz.Ama pansiyonlar çok uygun fiyatlarda ve antalyanın ilçelerinde şimdi atıyorum pansiyon beğensek biz antalyaya gittiğimizde oraya nasıl gidebiliriz ulaşımı nasıldır bilgileri olan müridler yardımınızı esirgemeyin lütfen
-
Hocam ortalama ne kadar düşünüyorsun günlük ücret _?
-
JiggSaw bunu yazdı
Hocam ortalama ne kadar düşünüyorsun günlük ücret _?
hocam açıkçası ne kadar uygun olursa o kadar iyi bizim için ama sadece otel için 3gün boyunca 550 liraya kadar limitimiz var.
-
Hocam 550 liraya 3 gün güzel bi otelde kalabilirsin diye düşünüyorum.
Antalyada deniz için geleceksen merkezinde nereler iyi bilmiyorum ama ilçelereden alanya'ya gelecek olursan Avsallar/incekum bölgesinden başka bir yere gitme derim deniz için.
Uygun pansiyon illaki bulursun söz vermeyeyim ama oradaki arkadaşlarıma sorayım senin için alanya düşünürsen tabiEdit: Bu arada antalyada 5.2 deprem oldu saat 00:02 de :D
risk53 tarafından 05/Eyl/14 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı konyaaltında ucuz yerler var. otel denmez ama sahile 100 metre. günlük iki kişi 100e falan ayarlanabilir.
onun harici kendi sahili olan oteller larada belekte yığınla var ama yarım pansiyon olsa bile iki kişi 3 gün 550 yer bulamazsın zor.
-
az önce deprem oldu hala gelmek istiyo musun :)
-
The_Cure bunu yazdı
az önce deprem oldu hala gelmek istiyo musun :)
valla uzun zamandır istiyorduk hocam o yüzden hala ısrarcıyız :D
-
Antalya Konyaaltı Sealife oteline bak. Falez otelde olabilir(özkaymak falez otel olduydu sanırım), hilside su 'ya da bakabilirsin.
Yoksa gidin günlük ev kiralayın 100TL ile 150 TL arası değişir günlük.
-
DrKill bunu yazdı
Antalya Konyaaltı Sealife oteline bak. Falez otelde olabilir(özkaymak falez otel olduydu sanırım), hilside su 'ya da bakabilirsin.
hocam falez hotel ucmuş resmen en az 4 gece olcak diyo 4 geceyede 1600 diyo abooo:d
-
enesshn18 bunu yazdıDrKill bunu yazdı
hocam falez hotel ucmuş resmen en az 4 gece olcak diyo 4 geceyede 1600 diyo abooo:d
1600/4 = 400 TL gecelik/2kişi = 1 kişi 200TL
Bence normal demişler hacı. Tatil sezonu daha bitmedi yani. Paran yoksa dediğim gibi günlük kiralığa gideceksin ne işin var otellerde. 100 TL kişi başına gecelik ancak motel bulursun oda deniz kenarında bulabilirsen. Ki bulamazsın. Ya da kerhane mantığı işleyen bir otel olma ihtimali olabilir.
Konyaaltından limana doğru potobello otel var onada bir sor. Ama dediğim gibi gecelik kişi başı 150 TL den aşağı 4 5 yıldızlı otel bulamazsın.
DrKill tarafından 05/Eyl/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Antalya merkezde denize girilmez, konyaaltının rezil taşlı bir plajı var. İllaki Antalya diyorsan olimposa git alkolünü yanında götür...