Antalya"Da Acil Kan İhtiyacı
-
TEL:0242- 249 62 62 AKDENIZ TIP KAN BANKASI
HASTA ADI MEHMET KOCABAŞ
ILETEBILDIĞINIZ HERKESE ILETIN LUTFEN
ACİL
Lösemi 8 yaşındaki Mehmet Kocabaş burun kanaması durmuyor..0 RH (- NEGATIF.TROMBOSIT GEREKMEKTEDİR.) Akdeniz Üniversitesi Tıp
Hastanede kanın bulunmamasının sebebi Üniversitede çıkan olaylar sonucunda bu kan grubunun bitmesi.
Arkadaşlar Antalyalı olan arkadaşların ilgilenmesini istiyorum.
Bu öyle hani msn de geçen muhabbetlerden değil, aksine haberi daha yeni geldi. Arkadaşımın kuzeni için. Yardımlarınızı bekliyoruz...
-
up
-
up + Kan grubum uymuyo antalyadan pek mürid yoktur ama yinede belli olmaz mürid kardeşimize yardım edelim beyler.,.
-
geçmiş olsun hoca
bildiğim kadarıyla en zor bulunan kan Türkiyede..
++up -
up....benimde kanım pozitif malesef
-
arkadaslar ii arastıralım ben de ist. birine yeni verdim 3 ay dan once bi daha vermek tehlikeli olmasa veririm cok az bulunuyor ben de 0- m hazirandan sonra acil durumlarda msj atabilirsiniz...
-
Geçmiş olsun hocam benim de uymuyo :( up
-
İşi cok zor :l upp
-
ativaran216 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar ii arastıralım ben de ist. birine yeni verdim 3 ay dan once bi daha vermek tehlikeli olmasa veririm cok az bulunuyor ben de 0- m hazirandan sonra acil durumlarda msj atabilirsiniz...
-----------------------------vallaha benim uysa ve yakında olsa sorun değil 2 ünite rahat çıkıyo bişi olmuyo (denendi) ama işte ..
-
Çok sağolun arkadaşlar, duyarlı bi vatandaşımız vermiş bir ünite ama yeterli değil. Bakalım ne olacak sonu:(
-
Allah yardımcınız olsun hocam.