Antalyada İkamet Eden Grafik Tasarım Konusunda Deneyimli Eleman Aranıyor
-
Antalya ilinde faaliyet gösteren , tasarım atölyemizde çalışmak üzere photoshop , illustrator , corel , after effect , premiere tarzı programlara hakim ekip arakdaşı arıyoruz. Baskılı işler , interaktif işler , web grafik yapabilen bir ajansız , düşünen arkadaşlar irtibata geçebilirler.
Shephard tarafından 21/Ara/15 17:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bende Antalya'dayım grafikten de anlamam ama bizim işlerimiz oluyor o işler hakkıdna görüşmek isterim :O) Bu arada Antalya'da mevlana caddesi üzerinde emlak ofisinde çalışıyorum tükana beklerim o_O
-
Firma ismi nedir hocam yaptiginiz islerden bikac ornek gorebilirmiyiz. Yada en kolayi web sitenizi atarsan daha iyi olur
-
bende antalyadayım, websiteniz nedir hocam?
-
Ahmet beni del alsanıza çay yaparım:D
-
antalyada bu kadar adam varmıydı la :D
ben ordayken nerdeydiniz :D
-
valla grafiker varsa bana da bi ulaşsın bana da lazım bi tane. bu arada hocam baskı işlerinz falan oluyorsa benimle iletişime geç bizde baskı montaj vs açıkhava reklam şirketi var.
-
Free_Mans bunu yazdı
valla grafiker varsa bana da bi ulaşsın bana da lazım bi tane. bu arada hocam baskı işlerinz falan oluyorsa benimle iletişime geç bizde baskı montaj vs açıkhava reklam şirketi var.
Hocam senin iş yeri nerdeydi ?? kafamda bir kaç baskı işleri var onlarla ilgili biraz fikir alışverişi yapmam gerek :)) Bide biz kartvizit bastıracaz diye hatırlıyorum.O işide yapıyorsanız görüşelim.
Bu arada satılık afişi basıyormusunuz hocam ? biz malum sürekli bastırıyoruz
-
Ben ajansta çalışanım , grafiker ayrılıyor , memleketine dönücek çalışmak isteyen varsa torpille aldırırım , maaş 1- 1.5k civarında ne yaptığınıza göre değişir , ekstra işler vs. gelir yüksek meblağlı işlerde komisyon alırsınız. www.coverside.net www.coversidetasarim.com www.dugunantalya.com www.coverside-hr.com felan işte websiteleri de. Öyle internette popüler değil ajansımız. Siteleri yeni yeni toparlıyorum ben.
-
antalya da degilim.
Fakat PS,Ai,Coreldraw 3 ü tamamda. After Effect ve Premiere grafikerlikle alakası yoktur hocam. Kurgu montajcı olması lazım bunu için. Ayrı ayrı arıyorsan eyvallah uyarmak istedim yanlış anlama
-
http://www.coversidetasarim.com/ bu site tasarımını tuttum :))