folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Antalyada İkamet Eden Grafik Tasarım Konusunda Deneyimli Eleman Aranıyor

Antalyada İkamet Eden Grafik Tasarım Konusunda Deneyimli Eleman Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Antalya ilinde faaliyet gösteren , tasarım atölyemizde çalışmak üzere photoshop , illustrator , corel , after effect , premiere tarzı programlara hakim ekip arakdaşı arıyoruz. Baskılı işler , interaktif işler , web grafik yapabilen bir ajansız , düşünen arkadaşlar irtibata geçebilirler.

Shephard tarafından 21/Ara/15 17:47 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bende Antalya'dayım grafikten de anlamam ama bizim işlerimiz oluyor o işler hakkıdna görüşmek isterim :O) Bu arada Antalya'da mevlana caddesi üzerinde emlak ofisinde çalışıyorum tükana beklerim o_O

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Firma ismi nedir hocam yaptiginiz islerden bikac ornek gorebilirmiyiz. Yada en kolayi web sitenizi atarsan daha iyi olur

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

bende antalyadayım, websiteniz nedir hocam?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Ahmet beni del alsanıza çay yaparım:D

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

antalyada bu kadar adam varmıydı la :D

ben ordayken nerdeydiniz :D

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

valla grafiker varsa bana da bi ulaşsın bana da lazım bi tane. bu arada hocam baskı işlerinz falan oluyorsa benimle iletişime geç bizde baskı montaj vs açıkhava reklam şirketi var.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

valla grafiker varsa bana da bi ulaşsın bana da lazım bi tane. bu arada hocam baskı işlerinz falan oluyorsa benimle iletişime geç bizde baskı montaj vs açıkhava reklam şirketi var.

Hocam senin iş yeri nerdeydi ?? kafamda bir kaç baskı işleri var onlarla ilgili biraz fikir alışverişi yapmam gerek :)) Bide biz kartvizit bastıracaz diye hatırlıyorum.O  işide yapıyorsanız görüşelim.

Bu arada satılık afişi basıyormusunuz hocam ? biz malum sürekli bastırıyoruz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Ben ajansta çalışanım , grafiker ayrılıyor , memleketine dönücek çalışmak isteyen varsa torpille aldırırım , maaş 1- 1.5k civarında ne yaptığınıza göre değişir , ekstra işler vs. gelir yüksek meblağlı işlerde komisyon alırsınız.  www.coverside.net www.coversidetasarim.com www.dugunantalya.com www.coverside-hr.com  felan işte websiteleri de. Öyle internette popüler değil ajansımız. Siteleri yeni yeni toparlıyorum ben.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

antalya da degilim.

Fakat PS,Ai,Coreldraw 3 ü tamamda. After Effect ve Premiere grafikerlikle alakası yoktur hocam. Kurgu montajcı olması lazım bunu için. Ayrı ayrı arıyorsan eyvallah uyarmak istedim yanlış anlama

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

http://www.coversidetasarim.com/ bu site tasarımını tuttum :))

Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 19
grafiker tasarımcı