folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalyada Otel Tavsiyesi

Antalyada Otel Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler allah kımset ederse 21 eylülde düğünüm var 24-29 Eylül tarihleri arasıda antalyada(ilçelerde) otel tavsiyesine ihtiyacım var bir çok araştırma yaptım  "Queen Elizabeth Spa Hotel" en son bu otel kafama yattı otel hakkında bilgisi olan varmı? şikayervar.com da 5-6 tane şikayet konusu mevcut.Sizlerin tavsiye edebileceği oteller varmı sorun yaşamayacağımız fiyatlarda çok uçuk olmasın mümkünse :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

www.orangecounty.com.tr/ 

sitesi güzel içini dışını bilmem

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

http://www.rixos.com/tr/rixos-downtown-antalya-otel

Harun beye selam söyle gidersen.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

http://www.rixos.com/tr/rixos-downtown-antalya-otel

Harun beye selam söyle gidersen.

teşekkürler ederim fakat ilçelerde otel bakıyorum merkezde istemiyoruz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Hocam Kundu'da IC Green Palace var. 3 sene orda calistim baya guzel bir otel. 

http://www.ichotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=IC-Hotels--Green-Palace

Belek'teki Gloria otellerine de bakabilirsin.

Bloom tarafından 05/Ağu/12 13:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bortubocek sever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Hocam Kundu'da IC Green Palace var. 3 sene orda calistim baya guzel bir otel. 

http://www.ichotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=IC-Hotels--Green-Palace

hocam fiyat çok yüksek günlük 600 lira baya bi kasar maksimum 300 tl limitimiz var günlük :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Küçük sayfiye otellerine bakmak doğru seçimdir her zaman bunu taysiye ederim.küçük ama sessiz aradığınız bütün konforu bulmak için gösterişe gerek duyulamaz.balayı çiftleride tenha otellleri tercih ederler.tenha deyipte salaş 1 saatlik oteller filan değil hani.ülkemizde ki tatil anlayışı ise bir otele gidip kapanmak ve güneş yanıklarıyla etrafınıza gaz basmak vs.İstanbul a giderim havalı tipler bak fethiye ye gittik yandık filan muhabbeti yapılmayacak geyikler üretirler.sadece Antalya ya değil alanya ile fethiye arası balayı çiftleri için onlarca yer var gidip şenzlonga uzanıp sadece dalga sesi yada ağustos böceğinin sesi ile birlikte ancak okuyamadığınız kitapları bitirirsiniz.artı sadece otel odası ile tatil düşünülemez aktivitesi gezisi bol olmalı fotoğraf makinası mutlaka olmalı.hayatınızın onlar yılı sonrası için birikimleriniz olacak bunlar.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Küçük sayfiye otellerine bakmak doğru seçimdir her zaman bunu taysiye ederim.küçük ama sessiz aradığınız bütün konforu bulmak için gösterişe gerek duyulamaz.balayı çiftleride tenha otellleri tercih ederler.tenha deyipte salaş 1 saatlik oteller filan değil hani.ülkemizde ki tatil anlayışı ise bir otele gidip kapanmak ve güneş yanıklarıyla etrafınıza gaz basmak vs.İstanbul a giderim havalı tipler bak fethiye ye gittik yandık filan muhabbeti yapılmayacak geyikler üretirler.sadece Antalya ya değil alanya ile fethiye arası balayı çiftleri için onlarca yer var gidip şenzlonga uzanıp sadece dalga sesi yada ağustos böceğinin sesi ile birlikte ancak okuyamadığınız kitapları bitirirsiniz.artı sadece otel odası ile tatil düşünülemez aktivitesi gezisi bol olmalı fotoğraf makinası mutlaka olmalı.hayatınızın onlar yılı sonrası için birikimleriniz olacak bunlar.

bende zaten bu şekilde düşünüyorum lüks olsun diye bir beklentim yok temiz bir otel ve doğayla iç içe olsun istiyoruz senin önerebileceğin bu konsepte bir otel varmıdır acaba?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

S.A. hocam ben gecen yıl mayıs ayında balayı için gitmiştim Queen Elizabete cok memnun kaldık 2 hafta sonra bayramda tekrar oradayız.Kısaca anlatmaya calısayım sana odalar hergun temızlenıyor binibar hergun dolduruluyor anımasyon ekıbı gayet kalıtelıydı kı degıısıklık oldumu gıttıgımde gorucem.yemekler lezzetlı cesıtlerı makul sevıyede yanlız tatlı olarak bıraz zayıf gordum bız Türklere hitap eden şerbetli tatlılar baklava olsun ekmek kadayıfı olsun yoktu ki olsada o sıcakta yenırmıydı bılemıyorum.Denize gıtmek için bir köpru vasıtasıyle yoldan karşıya gecılıyor otelın plajı var tum gun boyunca yıcek ıcecek buradan ucretsız olarak temın edılebılıyor.Ayrıca girişte balıyı çıftı olugunuzu soyleyın adaya bornoz şarap meyve ve odaya bırgunsabah kahvaltısı ıkramı yopıyorlar.benım en cok zevk aldıgım olay ıse aksam yemegınden sonra havuz basında nargıle keyfı yapmaktı (nargile ucretlıydi 15 tl idi ) Anlıcam ben gayet memnun ayrıldım bu sene tekrar gıdıyorum umarım sizde memnun kalırınız ne de olsa balayı unutmauacagınız bır tatıl olmalı.fiyat ve kalıte olarak gayet guzel bır otel.Şimdiden ıyı tatıller.

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KursatReis bunu yazdı

S.A. hocam ben gecen yıl mayıs ayında balayı için gitmiştim Queen Elizabete cok memnun kaldık 2 hafta sonra bayramda tekrar oradayız.Kısaca anlatmaya calısayım sana odalar hergun temızlenıyor binibar hergun dolduruluyor anımasyon ekıbı gayet kalıtelıydı kı degıısıklık oldumu gıttıgımde gorucem.yemekler lezzetlı cesıtlerı makul sevıyede yanlız tatlı olarak bıraz zayıf gordum bız Türklere hitap eden şerbetli tatlılar baklava olsun ekmek kadayıfı olsun yoktu ki olsada o sıcakta yenırmıydı bılemıyorum.Denize gıtmek için bir köpru vasıtasıyle yoldan karşıya gecılıyor otelın plajı var tum gun boyunca yıcek ıcecek buradan ucretsız olarak temın edılebılıyor.Ayrıca girişte balıyı çıftı olugunuzu soyleyın adaya bornoz şarap meyve ve odaya bırgunsabah kahvaltısı ıkramı yopıyorlar.benım en cok zevk aldıgım olay ıse aksam yemegınden sonra havuz basında nargıle keyfı yapmaktı (nargile ucretlıydi 15 tl idi ) Anlıcam ben gayet memnun ayrıldım bu sene tekrar gıdıyorum umarım sizde memnun kalırınız ne de olsa balayı unutmauacagınız bır tatıl olmalı.fiyat ve kalıte olarak gayet guzel bır otel.Şimdiden ıyı tatıller.

hocam bilgiler için teşekkür ederim içecekler kapalı kutumu yoksa açıkmı? alkollü içecekler markasız sudan farkı olmayan türdenmi? bulunduğu yeri hiç bilmiyorum mesela otelden sıkıldım çıkıp gezebileceğim yerlr varmı? ulaşım imkanı nasıl? araçla gitmicez biraz daha bilgi verebilirsen çok sevinirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Adı geçen otel Qe denize sıfır olmayan yani sahili olmayan ve kalabalık bir yol ortamında konumlandırılmış bir otel, canlı gözle gördüğünde ben nereye geldim lan olabilrsin, otellerin de reytinglerini otelpuan.com dan değerlendirlemisin şikayet var sitesinden değil.. bence alternatiflerine baksan daha iyi olur

siyahbereli tarafından 05/Ağu/12 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1985 Toplam Mesaj: 18