folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya'da Yaşanırmı ?

Antalya'da Yaşanırmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Tüm yorumlarınızı dikktle okudum aslında sıcak konusunda tecrübeli sayılırım bende Mersin-Tarsus.'da yaşıyorum sıcakla haşır neşir bi memleket sıkıldım artık bulunduğum bölgeden değişik ordam vs istiyorum daha önce bodrumda otelde garsonluk da yaptım iyi kötü bir şey bulurum muhakkak ama ben bilgisayar işini düşünüom bi ömür tepsi taşımak bana pek sıcak gelmiyor yinede antalya düşünüom nedeni ise  nufusu 1.300.000 kdr nufusu war diğer turistlik yerlerde o kadar yoktur herhalde 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

gel hocam gel. baktın antalyada bilgisayar sektöründe umdugunu bulamadın geçersin bir iş koluna. İmkanlar güzeldir antalyada. Potansiyel bir şehir kısaca. Sen özellikle uğraşmadığın sürece kesinlikle aç kalmazsın. kendine Altınkum( antalyanın güzel semtlerinden birisi) 350 tl ye güzel bir 1+1 amerikan mutfak ferah güzel bir ev bulursun ki oturan arkadaşlarım var ordan biliyorum. Sıcak dersen memleketin her yeri sıcak fakat antalya biraz abartıyor bu işi o kadar :)) 

Bilgisayar sektörüne gelince, eğer gerekli donanıma bilgiye ve tecrübeye sahipsen tutunursun. Antalya da fazla kişisel işler dışında lokal çalışabileceğin firmalar olur. mesela bir reklamcının bilişim işlerine bakarsın. yada bir otelin işlerini yaparsın. belli aralıklarla oralara teknik servise gidersin. kısaca çalışmak kazanmak istersen antalya güzel bir memleket. Ekonomik bir sıkıntısı olmayan her daim sıcak paranın döndüğü bir şehir. bir de şu var.kendini aleme karı kıza adarsan istisas yapıcam diye zorlarsan antalyadan bi boxerle tıpış tıpış mersine dönersin...

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

gel hocam gel. baktın antalyada bilgisayar sektöründe umdugunu bulamadın geçersin bir iş koluna. İmkanlar güzeldir antalyada. Potansiyel bir şehir kısaca. Sen özellikle uğraşmadığın sürece kesinlikle aç kalmazsın. kendine Altınkum( antalyanın güzel semtlerinden birisi) 350 tl ye güzel bir 1+1 amerikan mutfak ferah güzel bir ev bulursun ki oturan arkadaşlarım var ordan biliyorum. Sıcak dersen memleketin her yeri sıcak fakat antalya biraz abartıyor bu işi o kadar :)) 

Bilgisayar sektörüne gelince, eğer gerekli donanıma bilgiye ve tecrübeye sahipsen tutunursun. Antalya da fazla kişisel işler dışında lokal çalışabileceğin firmalar olur. mesela bir reklamcının bilişim işlerine bakarsın. yada bir otelin işlerini yaparsın. belli aralıklarla oralara teknik servise gidersin. kısaca çalışmak kazanmak istersen antalya güzel bir memleket. Ekonomik bir sıkıntısı olmayan her daim sıcak paranın döndüğü bir şehir. bir de şu var.kendini aleme karı kıza adarsan istisas yapıcam diye zorlarsan antalyadan bi boxerle tıpış tıpış mersine dönersin...

-----------------------------

Heheh doğru söylüon kardeşim aslında gözüm toktur kız konusunda tabi askerliğin verdiği yokluğu saymazsak.Senin de dediğin gibi Antalya'da iyi işler yapabileceğime inanıyorum ve işten korkmak vs öle hiç huyum yok bu saatte bile askeriyenin cafesini tamir etmeye çalısıom xD  Şafak: 020 :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hocam sen git oraya şimdi bende 3-4 sene sonra temelli oraya gelmeyi düşünüyorum :) Misafir olup gelicem sana :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keokihamni
    keokihamni's avatar
    Erkek

hocam antalyada ev kiraları diğer yerlere göre ucuz bence. Abim 2 sene önce konyaaltında 5+1 villada 550 milyona kalıodu. Dükan için yer olarak meltem mahallesi olabilir..

edit: al hocam sana altınkumda tam bekar evi..

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-sahibinden-kiralik-ev-3/detay

hayalleri yüzdürmek!!!! "refere refere finish please" Kova Yaşar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

denz kum sahil hepsi bir arada ne güzel işte

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

edit,olabilir.referansların iyi olursa iş heryerde olur

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

ankara - istanbul olmasında memleketimin heryeri güzel.

maaasebeci....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hayat ordakinlere güzel gibi gelio sanqim bana  :) arkadaşın verdiği ev ilanı aslında tam aradığım ev modeli kısmetse 3 vakte kdr Antalyaya yerleşecem 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

hocam o nem adamı bitirio 30 yaşına geldiğinde aynaya bak 40-45 gibi görüncen gelişmiş bilmemne diolar antalya gelişmişse ankara türkiye dışında biyer olması lazım.bilgisayar işinde yapacağın işi söyliyim otel otomasyon programları var bunlardan birine girmeyi dene odeon-sentez gibi hem otelleri gezersin hemde çalışırsın felan güzel iş ama o sıcaklık yüzünden muhasebe şefiydim seneye müdür olma şansım vardı ordaki kariyerimi bitirdim resmen ...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 9916 Toplam Mesaj: 47