Anti Radar Plaka
-
ilerde çevirme olursa sıkıntı olur.
-
Flash patlatan radarlar var fakat ülkemizde yok.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
hocalar isterseniz radar tespit cihazı teminini sağlayabilirim , 150 lira gibi bir şey..
Nasıl bi şey açıkla biraz kafama yatarsa alırım,
Ben de alabilirim. Belli bir adı yok mu ?
-
Radar Tespit Cihazı İsteyenler Buyrun :
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Konyada tedes var şehir içinde belli aralıklarda montelemişler bunu tedes başlangıç tedes bitiş olmak üzere 2 şerden radar direkleri dikmişler her yere,
120 120 git sonra radarın önüne gelince istersen 50 ile geç aradaki mesafeyi kaç km hız ile katettiğini hesaplıyo Konya trafiği düzene girdi bu sistemle.
Benim taktik acelemmi var plaka silikonlu söküp koyuyom aracın içine sonra bas basabildiğine yada radarın oraya geldiğimde bi kamyon yada tır bulup gircen götüne plakanı görmüyo :)
hocam aynen Konyadaki durum çok can sıkıcı. sistemin programını yazan bi tanıdık olsa da sorsak acaba plakayı girişte görmeyip de çıkışda görünce sıkıntı oluyor mu? veya bir harf eksik görse falan
-
asa42 bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Konyada tedes var şehir içinde belli aralıklarda montelemişler bunu tedes başlangıç tedes bitiş olmak üzere 2 şerden radar direkleri dikmişler her yere,
120 120 git sonra radarın önüne gelince istersen 50 ile geç aradaki mesafeyi kaç km hız ile katettiğini hesaplıyo Konya trafiği düzene girdi bu sistemle.
Benim taktik acelemmi var plaka silikonlu söküp koyuyom aracın içine sonra bas basabildiğine yada radarın oraya geldiğimde bi kamyon yada tır bulup gircen götüne plakanı görmüyo :)
hocam aynen Konyadaki durum çok can sıkıcı. sistemin programını yazan bi tanıdık olsa da sorsak acaba plakayı girişte görmeyip de çıkışda görünce sıkıntı oluyor mu? veya bir harf eksik görse falan
O amk sistemi istanbul/bakırköy sahilindede var.
70 KM hız sınırı var.
-
http://prntscr.com/3zouxv bizim arabanın plakası da böyle :D Flaşa falan gerek yok dijital hiçbir şey alamıyor plakayı :D
-
Bende radar cıhazı var dıreklere kadar ötüyor :D alın bıtane amerıkadan.
-
h2run bunu yazdı
hoca alınca adresi senin evin adresi versem bana sonra postalayabilirmisin :)
-
h2run bunu yazdı
Hocam sen nereden aldın link filan verebilir misin nasıl aldın?