folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anti Türklere Karşı Anti Propaganda

Anti Türklere Karşı Anti Propaganda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Millet Türklere Atatürke karşı propaganda yapılıyor.Buna maruz bırakılıyoruz.Bu iş kapatmayla bir eyre varamaz.Bizim birşeyler yapmamız lazım.Propagandadan kurtulmak insanların zihinlerinden bunları silmek için uzun zaman boyunca ısrarla öyle olmadığını anlatmalıyız.Başka türlü çıkılmaz bu işin içinden.

Yabancı basında Türkler youtube u kapattı yazılsa.Bir yabancı olsanız video içeriğini merak eidp bulsanız??Bulunabilir.İnsanlarda propaganda yapsa demek doğruluk payı var zaten ermeni soy kırımında da böyle değil mi gibisinden, nasıl inandıracağız?

Hadi youtube a biz erişemiyoruz.Yabancılar??O videoyu yayınlayanlar?Bunlara karşı tek bir savaş vardır.Psikolojik savaş / propaganda..

Biz Atatürk'ün, Türklerin kim olduğunu anlatmalıyız.Bu gün bizi getirmek istedikleri ülkeyi anlatmalıyız.Bunun için slaytlar hazırlayalım, videolar çekelim diye düşündüm.Yabancı dil bilenlerle yapabiliriz.Ne dersiniz?

Ben canlı şahit olduğum bir olayı anlatayım.Yabancı biri ilaç ile ilgili bir olay için düzceye geldi ve dediği laf şuydu Türkiye hiç bildiğim gibi değil.Ben hep çarşaflı insanlar göreceğini sanıyordum.Bunu düzcede söyledi.Düzce de tutucu bir yerdir. Eskişehir, izmir i görmelisiniz diye tercüme ettirdim.

Yani durum bu yanlış tanınıyoruz.Bunun sorumlusu kim?Biz...Çünkü doğru tanıtamadık.Ne dersiniz böyle birşey yapmaya başlayalım mı?

Belki 2 sene belki 10 sene sürecek bir kampanya olacak.Bıkmadan, usanmadan bu iş için çalışan insanlar lazım.Bu kampanyanın temelini tahribatta atalım. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Napcaz mini etekli kızlarımı sokcaz öne :)

çok komiksin kuşlardan mı öğreniyorsun bu espirileri?Adam gibi bir konu açtım.Benim için gerçekten önemli ve birşeyler olacağına inandığım bir konu.Atatürk ve Türkleri, Türkiyeyi  tanıtma kampanyası gibi birşey söylüyorum mini etekliler diyorsun.Çok zekisin çok akıllısın.Bu iş için senin zekan fazla mümkünse uzak dur.Bir daha konuya birşey yazma.

& hitlerfan  hocam tamamdır.Fransızca ile ilgili video hazırlarız.Sıradan başlarız Atatürk kimdir diye ilkelerini falan anlatan 10 dakikalık 2 video falan koyarız.Birinci hayatı ikincisi ilkeleri ve anlamları.Daha sonra Türkiye ile ilgili bolca video koyarız.Coğrafi yapısından tutu siyasi olarak neden önemli?Türkiye üzeirnde oynanan oyunlar.

Pkk gerçeği ve destek verenler..Bir çok konuda çok güzel videolar koyacağız.Yabancılara tamamen gerçek bilgileri vermemiz lazım.Çok iyi düşünmemiz lazım çünkü yanlış bir hareketimizde eğer bir yerde ucu açık bırakırsak düşmanlarımız gördünüz mü böyle diyorlar diye girebilir. bin kez düşüneceğiz 100 kez video çekeceğiz 10 kez izleyip 1 kez yayınlayacağız. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    bir kaç kişi daha olsun hocam.Sıkı takip+düzen+uzun süre yanımızda olan ve bu işe sadece gönül verecek adamlar lazım.Yani muhabbet için gelip araştırma falan yapmadan, düzenli olmadan 2 aylığına tkaılacak insnalar dğeil.Gerekli yerlerde tahribata mesaj atıcaz..Bir hafta falan toparlansın millet sonra başlarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Elimden geleni yaparım bende
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    Napcaz mini etekli kızlarımı sokcaz öne :)

adam ne cıddıyetle yazmış sen ne demışsın abı ya :D gercı ımanla para kımde bellı degıl böyle dersın ama cokta ıyı propaganda edersın belkı ama su lafından sonra senınle zıçmaya gıtmem :P saka bır yanada harbı  olabılır bence denemekte fayda var kardeşim [ propagandadan bahsedıyorum kızlardan degıl he yanlış anlamayın ]

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

zumsuk guzel bir proje...Elimden gelen destegi saglarım. Ancak şöyle bir olay var ki öss merediyle başım dertte ve yarın net i kesiyorum.msn ini pm den atarsan sevinirim seni eklerim ve arada cafelerden falan girip gidişata göre ne destek verebiliyorsam yaparız...Günümüz en önemli araçlardan biri internet ve bunu kullanmamız en güzel yöntem dogal olarak.Gerekli sesi getirecek kapasitede vidyolar hazırlamak için tabii ki çok uğraşmak lazım...Neyse fazla uzatmıyım elimden geleni yaparım :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yok 3-5 ay olmamanız önemli dğeil önemli olan en az 2 yıl projeye destek verelim ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    bende yadımcı olmaya calışırım almanca ve cince elimden geleni yaparım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    arnavutça :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

çok saolun arkadaşlar.Bir video yaparız Türkçe çok sağlam kaynaklardan belgelere dayanarak sorna onları dillere çevirmenizi isteriz.Dilleri bulduk araştırmayı falan yaparız ben video işinden pek anlamam anlayan arkadaş aranıyor bir tane daha..

Ayrıca sunumlar flana yapıp maillerden, sitelerdne adamlara ulaşalım. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    hocam bana bi metin gönderin türkçe,onları fransızca ve almancaya çevirmeye çalışalım..zumsuk hocam pm den gönderiver,2-3 güne tam çeviririm

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 3539 Toplam Mesaj: 13