Anti-Virus Programınızı Test Edin...
-
aslında kıyaslamak bile çok saçma =)
ama sen istedin bende kanıt getirdim sana =)
kaspersky ın en büyük rakibi f-security dir..=)
ama kaspersky ın f-security den tek eksiği daha pahalı olmasıdır...=) -
dead abi 2sinide kullanan insanlar cidden yane benm gordum kadarı ile nod32 dio.yane nod32 bunnara para fln vermio bu kararlarında düşün artk:) bende bi ara kullanmıştım kasıo die bida hiç yuklemedım ama nod32 gayet süper...
-
kasperi seviyorummm yaaa
-
mallar ortada hoca, sen kullanadan buraya c/p yapıyorsun, ben ikisinide hatta piyasdaki tüm avleri denedim, ve bana göre en iyisi nod nod nod, belli bir birikimimiz de var bu konularda.Bana göre nod dur.olay bu, sende hepsini dene ve anla farkı diyorum, Konu kapanmıştır benim için, kuru gürültüden başka birşey olmuyor çünkü yazdıklarımız, hayırlı akşamlar
-
Mcafee yide ..es gecmeyin ..(: en iyi yazilimlardan ..biridir..ve unutmayin ikiside..kendi capinda birseyler yapmis..ama türklere böyle imkan tanisalar daha iyisi cikardi elin cavurlarinin yaptiklarini övmeztik...cünkü türkün akli herseye hertürlü işe yaramaz görünen seye yatkindir saygilar
-
NOD32 ve KAV'ı kıyaslamak bile oldukça saçma bi davranıştır , tabiki kaspersky NOD32 den çok ama çok iyidir sermayesi çok iyi ve bu sermayeyi reklama değil kendilerini geliştirmeye kaliteli personele ve müşteri hizmetlerine yatırıyorlar NOD32 den KAV'a geçen çok kişi bilirim ve bu kişilerde KAV dedi nedense : ) , ilk olarak KAV müşterilerine virüslerin panzehirini bulup göndermeyi düşünmüştür şu anda diğer markalar yapıormu bilmem , anti virüs dediğin pc yi kasar ve bu da o AVP nin pc yi nası bi kuşatma altına almış olduğuna bi ispattır , NOD32 pc yi kasmaz diye nutuk atıyosunuz bu şimdi NOD32 nin kaliteli olduunu mu gösteriyo sizce : ) , ayrıca bu virüsler taa milattan kalma düzenli sayılacak bi şeklde AVP leri güncelleştirenler bunları zaten kolaylıkla yakalayabilirler 2 marka tanırım 1.KAV 2.F-security bunlardan şaşmam : ) Nod 32 ye yer yok : )
-
hevesinizi kırmak istemem ama eğer bir program o virüsü bulamuyorsa o bir antivirüs değil demektir..
orada ki virus eicar (European Institute for Computer Antivirus Research)tarafından hazırlanan tek görevi anti-virüslerde uyarı verdirmek olan bir AV test dosyasıdır.
içeriği ise şu şekilde:
X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
bu dosya PCnize herhangi bir zarar vermeyeceği için gönül rahatlığı ile açabilirsiniz :)
Anti-Virus testleri ise 100.000'in üzerinde kategorilere ayrılmış virüslerle gerçekleştiriliyor. bunu evde denemeyin ! -
daha iyisi çıkana kadar nod32 en iyisi...
-
F-SECURE 2006 Kullanıyorum 8 -8 buldu hepsini :)
-
https://secure.eicar.org/download/eicar_com.zip
https://secure.eicar.org/download/eicarcom2.zip
bu 2 dosyayı nod32 görmedi neden ?
Toplam Hit: 13203 Toplam Mesaj: 61