folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Anti-Virus Programınızı Test Edin...

Anti-Virus Programınızı Test Edin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    aslında kıyaslamak bile çok saçma =)
    ama sen istedin bende kanıt getirdim sana =)
    kaspersky ın en büyük rakibi f-security dir..=)
    ama kaspersky ın f-security den tek eksiği daha pahalı olmasıdır...=)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    dead abi 2sinide kullanan insanlar cidden yane benm gordum kadarı ile nod32 dio.yane nod32 bunnara para fln vermio bu kararlarında düşün artk:) bende bi ara kullanmıştım kasıo die bida hiç yuklemedım ama nod32 gayet süper...

" ' "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    kasperi seviyorummm yaaa

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    mallar ortada hoca, sen kullanadan buraya c/p yapıyorsun, ben ikisinide hatta piyasdaki tüm avleri denedim, ve bana göre en iyisi nod nod nod, belli bir birikimimiz de var bu konularda.Bana göre nod dur.olay bu, sende hepsini dene ve anla farkı diyorum, Konu kapanmıştır benim için, kuru gürültüden başka birşey olmuyor çünkü yazdıklarımız, hayırlı akşamlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Mcafee yide ..es gecmeyin ..(: en iyi yazilimlardan ..biridir..ve unutmayin ikiside..kendi capinda birseyler yapmis..ama türklere böyle imkan tanisalar daha iyisi cikardi elin cavurlarinin yaptiklarini övmeztik...cünkü türkün akli herseye hertürlü işe yaramaz görünen seye yatkindir saygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    NOD32 ve KAV'ı kıyaslamak bile oldukça saçma bi davranıştır , tabiki kaspersky NOD32 den çok ama çok iyidir sermayesi çok iyi ve bu sermayeyi reklama değil kendilerini geliştirmeye kaliteli personele ve müşteri hizmetlerine yatırıyorlar NOD32 den KAV'a geçen çok kişi bilirim ve bu kişilerde KAV dedi nedense : ) , ilk olarak KAV müşterilerine virüslerin panzehirini bulup göndermeyi düşünmüştür şu anda diğer markalar yapıormu bilmem , anti virüs dediğin pc yi kasar ve bu da o AVP nin pc yi nası bi kuşatma altına almış olduğuna bi ispattır , NOD32 pc yi kasmaz diye nutuk atıyosunuz bu şimdi NOD32 nin kaliteli olduunu mu gösteriyo sizce : ) , ayrıca bu virüsler taa milattan kalma düzenli sayılacak bi şeklde AVP leri güncelleştirenler bunları zaten kolaylıkla yakalayabilirler 2 marka tanırım 1.KAV 2.F-security bunlardan şaşmam : ) Nod 32 ye yer yok : )

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek
    hevesinizi kırmak istemem ama eğer bir program o virüsü bulamuyorsa o bir antivirüs değil demektir..

orada ki virus eicar (European Institute for Computer Antivirus Research)tarafından hazırlanan tek görevi anti-virüslerde uyarı verdirmek olan bir AV test dosyasıdır.

içeriği ise şu şekilde:
    X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

bu dosya PCnize herhangi bir zarar vermeyeceği için gönül rahatlığı ile açabilirsiniz :)

Anti-Virus testleri ise 100.000'in üzerinde kategorilere ayrılmış virüslerle gerçekleştiriliyor. bunu evde denemeyin !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    daha iyisi çıkana kadar nod32 en iyisi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    F-SECURE 2006 Kullanıyorum 8 -8 buldu hepsini :)

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    https://secure.eicar.org/download/eicar_com.zip

https://secure.eicar.org/download/eicarcom2.zip

bu 2 dosyayı nod32 görmedi neden ?
Toplam Hit: 13203 Toplam Mesaj: 61