Anti Virüs Ya Da Güvenlik Önerileriniz
-
normalde anti virüs kullanmam win 10 ve 11 den beri defender bence en ideali gibi duruyo fakat iş yerimden eve diskle bişeyle bişiyler taşıdığımdan veri bilgisayarda garip garip yavaslamalar donup kendi kendine rest atmaklar falan donanımı zorlayan bişiyler kaptığımı düşünüyorum.
iş yerindeki bilgisayarlarda cok sıkıntılı kimin kullanıp ne yaptığı belli değil coğunlukla crackli yazılım çöplüğü zaten..sadede gelirsek hem ücretli hemde free olarak kullandığınız yada önerdiğiniz anti virüs tarzı programlları paylasırmısınız.. özellikle rarlı dosyalardan cıkardığımız dosyalar için güvenebileceğim birşeyler arıyorum. yada netten tarayıcı vasıtasıyla indirme işlemleri için ekstra ne yapabilirim.. önerilerinize açığım
-
Ücretli olarak Kaspersky Premium kullanıyorum ve memnunum.
-
Ücretsiz olanlar bir tanesini kullan. Evdeki pc de Avira Free Antivirus kullanıyorum ben. Az ram ve cpu kaynağı tüketiyor.
-
Avast Premium Security kullanıyorum tabletde de avg,
-
cukurova bunu yazdı
Ücretsiz olanlar bir tanesini kullan. Evdeki pc de Avira Free Antivirus kullanıyorum ben. Az ram ve cpu kaynağı tüketiyor.
Avira eskiden kasmazdi ama şimdi denedim bir kaç özellik ile beraber geldiği için midir nedir fazla cpu tüketiyor. Neredeyse kaspersky security ile aynı kaynak tüketimine sahip. Tercih olarak avira free ya da kaspersky free ikilisinden biri kullanılabilir.
-
Yıllardır ücretli Norton 360 kullanıyorum. Premium kullanıcısıyım. 10 cihaz hakkımın hepsi bilgisayarlarda, tabletlerde ve telefonlarda yüklü vaziyette kullanıyorum. Hiçbir şekilde hiçbir cihazı yavaşlatmıyor. Herhangi bir siteye girmek istediğinizde, eğer site zararlı yazılım içeriyorsa baştan girmenize izin vermiyor, dilerseniz "yine de gir" diyebilirsiniz tabi :) Ben çok memnunum, yakın çevreme de aldırıyorum. 7/24 destek şansı da var ama İngilizce dilinde. Tavsiye ederim.
Edit: İsterseniz çoluğunuz çocuğunuz için ebeveyn denetimi de açabiliyorsunuz, ne zaman bilgisayarı/telefonu/tableti kullanabileceğini, ne zaman kullanmasının yasak olduğunu ayarlayabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı.
RaNGeR tarafından 01/Eki/24 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Bitdefender
-
Windows defender fazlasıyla yeterli günümüzde
-
Norton al kankim
-
Atlas bunu yazdı
Windows defender fazlasıyla yeterli günümüzde
:)