folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Anti Virüs Ya Da Güvenlik Önerileriniz

Anti Virüs Ya Da Güvenlik Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

normalde anti virüs kullanmam win 10 ve 11 den beri defender bence en ideali gibi duruyo fakat iş yerimden eve diskle bişeyle bişiyler taşıdığımdan veri bilgisayarda garip garip yavaslamalar donup kendi kendine rest atmaklar falan donanımı zorlayan bişiyler kaptığımı düşünüyorum.

iş yerindeki bilgisayarlarda cok sıkıntılı kimin kullanıp ne yaptığı belli değil coğunlukla crackli yazılım çöplüğü zaten.. 

sadede gelirsek hem ücretli hemde free olarak kullandığınız yada önerdiğiniz anti virüs tarzı programlları paylasırmısınız.. özellikle rarlı dosyalardan cıkardığımız dosyalar için güvenebileceğim birşeyler arıyorum. yada netten tarayıcı vasıtasıyla indirme işlemleri için ekstra ne yapabilirim.. önerilerinize açığım

Evrim içi mürit..laugh is live..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Ücretli olarak Kaspersky Premium kullanıyorum ve memnunum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek

Ücretsiz olanlar bir tanesini kullan. Evdeki pc de Avira Free Antivirus kullanıyorum ben. Az ram ve cpu kaynağı tüketiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Avast Premium Security kullanıyorum tabletde de avg,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    cukurova bunu yazdı

Ücretsiz olanlar bir tanesini kullan. Evdeki pc de Avira Free Antivirus kullanıyorum ben. Az ram ve cpu kaynağı tüketiyor.

Avira eskiden kasmazdi ama şimdi denedim bir kaç özellik ile beraber geldiği için midir nedir fazla cpu tüketiyor. Neredeyse kaspersky security ile aynı kaynak tüketimine sahip. Tercih olarak avira free ya da kaspersky free ikilisinden biri kullanılabilir.

Hayırlısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Yıllardır ücretli Norton 360 kullanıyorum. Premium kullanıcısıyım. 10 cihaz hakkımın hepsi bilgisayarlarda, tabletlerde ve telefonlarda yüklü vaziyette kullanıyorum. Hiçbir şekilde hiçbir cihazı yavaşlatmıyor. Herhangi bir siteye girmek istediğinizde, eğer site zararlı yazılım içeriyorsa baştan girmenize izin vermiyor, dilerseniz "yine de gir" diyebilirsiniz tabi :) Ben çok memnunum, yakın çevreme de aldırıyorum. 7/24 destek şansı da var ama İngilizce dilinde. Tavsiye ederim.

Edit: İsterseniz çoluğunuz çocuğunuz için ebeveyn denetimi de açabiliyorsunuz, ne zaman bilgisayarı/telefonu/tableti kullanabileceğini, ne zaman kullanmasının yasak olduğunu ayarlayabiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı.

RaNGeR tarafından 01/Eki/24 16:57 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Erkek adam anti  kullanmaz XD 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

Bitdefender 

Emekli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Windows defender fazlasıyla yeterli günümüzde

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Norton al kankim

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Windows defender fazlasıyla yeterli günümüzde

:)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 4689 Toplam Mesaj: 13
virüs anti