Antilogger+Pack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları içeren yenilikçi güvenlik modülleri ile "Bilgi Güvenliği"nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alır. Zemana AntiLogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı yöntemlerine karşı da "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.
    Hackerler günümüz teknolojisinde artık sadece klavyeyi kayıt almanın dışında ekran görüntünüzüde kayıt altına alabilmekteler. Peki ekran görüntümüzü nasıl alırlar ? Sisteme bulaştırdıkları bir program daha doğrusu bir trojan sayesinde ekranda gördükleriniz bir kamera görüntüsü gibi kayıt olur. Özelliklede internet üzerinden alış-veriş yaparken banka bilgilerinizi girerken ve kredi kartınızı kullanırken ekranda bastığınız her tuş gözüktüğü için ekran görüntüsünü kayıt altına alarak şifrelerinizi ele geçirebilirler. Tabi bundan sonrası onlar için çok basit… Ekran görüntünüzü sizin haberiniz olmadan kendi bilgisayarlarınıza kayıt edip sonrada bir güzel şifrelerinizi ele geçirebilmekteler. Sanki bir video ilermiş gibi yaptığınız herşey hacker’in bilgisayarına gider ve bilgisayarınızdaki tüm işlemleri gözler önüne sermiş olurlar. Zemana programında Anti-ScreenLogger özelliği sayesinde ekran kayıtlarınızı ve ekran görüntülerinizi çalamayacaklar… Zemana bunun içinde geliştirilmiş ve kullanıcının ekran görüntüsünün kayıt altına alındığını gördüğü anda sistemi durduracaktır ve size uyarı verecektir.

Anti-ClipboardLogger Nedir ?

Bu özelliği ise hemen hemen herkezin kullandığı COPY - PASTE işlevi için geliştirilmiş. Genelde forumlarda dolaşırken yada birşeyler yazarken bir yerden başka bir yere COPY yani Kopyala ve PASTE yapıştır işlevini çok kullanırız. Aslında bu işlev çok işe yarar fakat kötü niyetli kişiler sizin Kopyala ve yapıştır yaptığınız bilgileride malesef görebilmekteler. Mesela mail şifrenizi bir TXT dosyasına yazdınız. Mailinize girerken bu şifreyi kopyala yapıp sonrada Login ekranına Paste ile yapıştırırsınız. Bu işlev sırasında saldırgan sizin COPY PASTE ile aldığınız veriyi kopyalayabilmektedir. Tabi bu işlevide yaparken saldırgan sizi izliyorsa Zemana Anti-loggger saldırganın bilgilerinizi ele geçirmesini önlemekte…

Anti-SSLLogger Nedir ?

SSLLogger ise saldırganların aslında yeni geliştirdikleri bir sistemdir. SSL bağlantıları yüksek şifreleme ile verileri karşı sisteme aktarır. Saldırganlar SSL sistemini geçemedikleri için veri sizin bilgisayarınızda SSL e gönderilmeden yani SSL olarak şifrelenmeden önce veriyi çalabilmektedirler. SSL kullanan Banka, Server, FTP gibi işlevlerin önüne geçebilmek için tasarlanan zararlı programlar SSL protokolüne giden veriyi kopyalamaya çalışmaktadırlar. Fakat Anti-Logger programımız SSL protokolü üzerinden yaptığınız işlemleride koruma altına almakta.. Yani veri SSL olarak şifrelenmeden önce bir Badyguard gibi Zemana veriyi korur. Tabi bu daha önceden yapılmamış bir koruma sistemi işte Zemana Anti-Logger programı SSL korumasıyla dünyada bir ilki gerçekleştirdi.

Anti-WebcamLogger Nedir ?

Hackerlerin artık sıkça kullanmakta oldukları hatta ve hatta ayağa kadar düşüp lamerlerin bile artık milletin kameralarını izlemeye başladığı günümüz internet dünyasına birisinin haberi olmadan WebCam’ini açıp görüntülerini çekip internette yayınlayanlar bile var… Düşünsenize odanızda soyunurken bir anda WebCam açılıyor ve haberiniz bile olmadan sizi kayıt altına alıyorlar… Sonra o görüntülerle…. Düşünmek bile istemezsiniz. Bu güne kadar herkeze WebCam’inizi kullanmıyorsanız kapağını kapalı tutun diye uyarırdım artık Zemana kullananlar bunada ihtiyaç duymayacaklar. Anti-WebCamloggger WebCam’inizi kullanmaya çalışan tüm program ve dosyaları tek tek durdurup sizi uyaracaktır. Tabiki buda dünyada bir ilk…

Son olarak Sistem Savunma nedir ?

Bilgisayar sisteminize zarar verebilecek tüm işlevleri durduran bir sistem özelliklede bilgisayarınızın çekirdek dediğimiz dosyalarına bulaşmaya çalışan virüs ve trojanların önüne geçilebilmekte… Gerçi bu işlev hemen hemen birçok Anti-virüs ve Firewall programlarına adapte edilmiş durumda. Tabi zemana antilogger bunuda bize sağlayabilmekte….

Download Link:

şifre:tahribat.com

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bir yazılım için büyük bir açıklama okumadım profilinde pek güven vermedi programıda indirmedim ama hüsn ü zan etmek gerenk 

edit : program muhtemelen virütük bişe içeriyor die düşündüm indirdim taradım awastla bişe çıkmadı demekki hüsnü zannetmek gerenk pardon 

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    kurulu bende çalışıyor ne dedin anlamadım profil falan

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam sen bunu nerden buldun eminmisin güvenirliliğinden

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.zemana.com/

sitesi bu fiatıda bu  crakını koydum zaten

al sayfamıza hoş geldiniz. Zemana Antilogger'ı satın alarak; programımızın kendine özgü, gelişmiş sezgisel koruma yöntemiyle  "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruma altına almış olacaksınız.

Zemana AntiLogger lisansı satın alarak aşağıdaki hizmetlerden yararlanırsınız;

• 1 yıllık lisans geçerlilik süresi
    • Ücretsiz ürün güncelleme hizmeti
    • Teknik destek hizmeti
    Satın almak istediğiniz lisans adedini seçerek, satın alma işlemini gerçekleştiriniz.

Fiyat Listesi

Anti Logger Lisans Satın Alma

1 PC Lisansı - 39.50 USD 2 PC Lisansı - 34.60 USD 3-9 PC Lisansı - 27.50 USD 10-19 PC Lisansı - 22.00 USD 20-29 PC Lisansı - 19.30 USD 30-39 PC Lisansı - 17.70 USD 40-49 PC Lisansı - 16.20 USD 50+ PC Lisansı - 15.80 USD

Home Birim Fiyat Toplam

Tek Kullanıcı Lisansı39.50 USD 39.50 USD Satın Al

Home Office Birim Fiyat Toplam

3 Kullanıcı Lisansı 27.50 USD82.50 USDSatın Al

Small Business Birim Fiyat Toplam

10 Kullanıcı Lisansı 22.00 USD220.00 USDSatın Al

Enterprise Birim Fiyat Toplam

50 Kullanıcı Lisansı 15.80 USD790.00 USDSatın Al

Sipariş İşlemleri

Zemana ödeme işlemlerinde Plimus e-ticaret servislerini kullanmaktadır. Plimus, e-ticaret konusunda son derece güvenli bir şirkettir. Hacker Safe ve Thawte güvenlik sertifikalarına sahiptir.Satın alma işlemleriniz sırasındaki tüm veri transferi Very Sign (Secure Socket Layer -SSL) güvencesi ile güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Sitemizden yaptığınız tüm alışveriş işlemleriniz tamamıyla güvenlidir.
    AntiLogger Lisans satın alma işleminiz sona erdiğinde lisans bilgileriniz size en kısa sürede e-mail yolu ile iletilecektir. 

Ödeme sistemimiz 7/24 aralıksız çalışmaktadır.Ayrıca siparişlerinizi;fax ve telefon aracılığı ile de tarafımıza bildirebilirsiniz.

Ürünümüzle ilgili her sorunuzu lütfen; support@zemana.com adresine e-mail göndererek bildiriniz. Size en kısa zamanda cevap verilecektir.

• KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
      scorpus
      scorpus's avatar
      Erkek
      karşı cam ı çaktırmadan açmak ilgi çekici
      Kehanet
      Kehanet's avatar
      Erkek

hımm.. guzwel bıseye benzıyor yanlız bunu aktıve edebılmek ıcın pc yı resetlemek gerekıyormus... cafede oldugumu duusnursek pc ye reset atman bosuna olacaktır deepfreeze kurulu oldugundan... acıl bı ısım vardır ve guvenlı bı sekılde sıfremı gırmek ıstıyorum bu programı kulanacam ama reset atmak gerekıyor?

Not: kendı pc ne kurarsın dersenız kendı pc ım olsa zaten buna bu kadar cok gerek duyacagım sanmıyorum... ancak guvenmedıgım bı pcde bunu kulanırm yanı cafede ısıme yarar..  yanlız bakıyorumda cafedede ısıme yarayamıycak gıbı...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
      Chip
      Chip's avatar
      Erkek
      Program tamamiyle güvenilirdir.Keyloggerlara karşı şuana kadar gördüğüm anti keylogger bazında en güçlü yazılımlardan biridir.TÜRK yazılımıdır.Dikkatinizi çekiyorum TÜRK yazılımıdır.Yani bu yolda ufaktan yüksek seviyelerde programlar yapmaya başladık.Ben bunu keylogger bulaştırılmış bir bilgisayarda denedim gerçekten işe yaradı hatta keylogger similatörü yükleyip nasıl başarılı olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz.Gerçekten bu programla gurur duymaktayım bu programın dünyada bir ilke imza atmış webcam koruması mevcuttur [Trojanlerin görüntü almasını ve keylogger görüntü almasını engeller].Bunuda dünyada ilk Türk firması geliştirmiştir.Yakalanmaz keyloggerlar için birebirdir.Ayrıca birçok yabancı güvenlik forumlarında insanların ilgisini ve beğenisini çeken programlardan biridir.
      Tekken'deki Eddy
      Prometheus
      Prometheus's avatar
      Erkek
      Kehanet bunu yazdı:
      -----------------------------

hımm.. guzwel bıseye benzıyor yanlız bunu aktıve edebılmek ıcın pc yı resetlemek gerekıyormus... cafede oldugumu duusnursek pc ye reset atman bosuna olacaktır deepfreeze kurulu oldugundan... acıl bı ısım vardır ve guvenlı bı sekılde sıfremı gırmek ıstıyorum bu programı kulanacam ama reset atmak gerekıyor?

-----------------------------

O tarz birşey değil bu.

arkadaşlar basit bir program değil, çok değerli çok güzel bir program. görceksiniz büyük bir efsane olacak 1-2 yıla. şimdi firewall dendiğinde nasıl zone alarm akla geliyosa  keylogger yakalayan tarz programlar için bu akla gelicek. webcam çalanları da engelliyo. daha bi sürü. ki webcam engellemesi dünyada ilkmiş bunu yapan da zemana bir Türk kuruluşu. henüz ilk versiyonunda ama çok yeterli özellikleri var. ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar. bi süredir kullanıyorum anladığınız üzere çok memnunum :) 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
      Mirza Efe
      _Dert_
      _Dert_'s avatar
      Erkek
      Böyle programları kendi sitesinden indireceksiniz. Daha güvenli olur.. 15 günlük deneme sürümü var bunu 1 yıla cıkartabilirsiniz. Tabi bunun için beta uyelık kullanıcı formunu doldurdugunuzda size key yolluyolar, 1 yıl boyunca kullanabilirsiniz. Güzel program ayrıyetten türkün yapmasıda güzel bişey..

SpoofU
      SpoofU's avatar
      Erkek
      NE yani bu zamananın patchi mi? Deneyen oldu mu hiç?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
    Toplam Hit: 2414 Toplam Mesaj: 14