Antioss.Net
-
Arkadaslar Sitemizi Sonunda Açtık.. Ne KADAR Sesimizi duyuracaz bilemiyoruz ama Bekleriz..
-
oti her zaman arkandayız.. ANTİ-öss. :)
-
gözünüz aydın :D
-
antiokul.net
Kardeş site olabiliriz :)
-
hayırlı olsun.. sitenin teması çok şekilmiş ;)
-
oturunda ders çalısın :D
-
ne dersi a.q böle bi sistem olursa bir çogumuz ders calısmaz a.q :D ANTİ - öss/ösym :D
-
Zaten DERS calısıyoruz ki.. 13-14 Yıldır Ne Yaptık.. Peki Ya Sonrası.. Emeğin Karşılığı bu olmamalı.. En azından Benim Düşüncem..
Tşk..
-
hehe millet otursun calıssın kazansın sizde *o*nuzu yirtin yok egitim söle egitim böle sikayetlerle
sizin yasinizdakiler üniv den mezun olur siz hale bole bos seylerle ugrsırsınız :D
bırakın sistemi kimse degistiremez koklu degisimler gerekli bu memlekete o yuzden siz arada kendinizi yakmayın
sisteme destek cıkın demiyorum ama karsıda gelmeyin olan size olur...kendi hayatınızı kurtarmaya calısın....
heaa abla sen elleme biz egleniyoruz ole diyorsanız bir sey demiyorum :D hayırlı ugurlu olsun....
-
hayatımızı nasıl kurtaralım..? bize yol göster.. bu sistemle nereye gidecez.. hade tüm insanlar calıssın herkes kazansın.. herkesi alırlar mı ? almazlar.. milyonlarca insan bosta kalıyor..yine sistemde bir problem war.. yine hatalı olan biziz..
3:15 dakka komik deil mi sence ? eğleniyorlar bizimle.. oynuyorlar..
öss = öğrenci silkeleme sınavı..
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------hehe millet otursun calıssın kazansın sizde *o*nuzu yirtin yok egitim söle egitim böle sikayetlerle
sizin yasinizdakiler üniv den mezun olur siz hale bole bos seylerle ugrsırsınız :D
bırakın sistemi kimse degistiremez koklu degisimler gerekli bu memlekete o yuzden siz arada kendinizi yakmayın
sisteme destek cıkın demiyorum ama karsıda gelmeyin olan size olur...kendi hayatınızı kurtarmaya calısın....
heaa abla sen elleme biz egleniyoruz ole diyorsanız bir sey demiyorum :D hayırlı ugurlu olsun....
-----------------------------O Zaman Öss Seni Yesin Bitirsin 4-5 Yılda Üni. de İnek Gibi Çalışıp Kı..mız Yırtılsin Ve Sokakta kalalım Ne Dersin Bu Daha İyi Bence???? Yada Her Yıl Milyarlarca para Dershanelere Gitsin Kimse Cık Demesin....
Şunu Unutma Hayat Bilmem Kaç Sorudan İbaret Değil Eğer Sen Öklit!i Bİlmediğin İçin Sokakta Kaldıysan Ve Bu na KArşı Çıkmıyorsan Üzerinden Para Yiyen çok Olur