Antivirus Lazım Kaliteli Bilen Var Mıdır?
-
Arkadaşlar keyli crackli bi antivirus lazım acil hangisini kullanayım aynı zamanda kaliteli olsun.
ilerdede sorun yaratmasın keyi felan çünkü arkadaşa yüklemem gerekiyor.
şimdiden saolun
-
ram bellek 1 gb'nin üstündeyse kaspersky tavsiye ederim, 1 gb'nin altındaysa nod32 gibi antivirüs programlarını tavsiye ederim. keye gelince hocam zaten antivirüslerin hepsinde bazen key sorunu verebilir, kara listeye alınabilir. keyi olmayan ücretsiz antivirüs programları bir işe yaramaz..
-
Kaspersky 7.0.25 versiyonunu kur
Al sana 1 yıllık key
http://rapidshare.com/files/110265918/KAV7_2009-02-27_02F9C4F2.rar
-
avast pro
-
ontedi nin verdiği keyleri deniyecem inş. çalışır.
beyler antivirüs isimlerini biliyorum bana kırılmış lazım :D
-
mcafe virusscan enterprise 8,5 tek geçerim 128 mb ram p2 de bile kasmıyodu bulabilirsen bunu kur
-
istediğini burdan indir;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=52553
tavsiyem nod,mcafee
-
neden antivirüs programlarına ihtiyac duyarsınız anlamıyorum?
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------güvenlik yazılımları kullanmadan güvende olmanın bi yolu varsa kullanmayalım önerin var mı hocam ?
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------obie bunu yazdı:
-----------------------------güvenlik yazılımları kullanmadan güvende olmanın bi yolu varsa kullanmayalım önerin var mı hocam ?
-----------------------------ya nedense hep size buluyor bu virüsler hojam.bugüne kadar hiç antivirüs programı kullanmadım.ve hiç virüsten dolayı tehlike yaşamadım.he denemedim mi?denedim.ama çoğu şeyi kısıtlıyor.alakasız uygulamalara uyarı veriyor.ve en basitinden cd yakamıyorum.her hafta bir dvd yi dolduracak dosya indiriyorum.bunlar film yada music değil.virüs programı kullandığım zaman indirdiğim dosyaların yarısından çoğunu kullanamıyorum.antivirüs programı olmadığı zamanda bu dosylardan hiçbir zarar gelmiyor nedense.bi keresinde baya büyük bir arşiv yapmıştım.arkadaşımın tavsiyesi üzeine antivirüs programı yükledim.ve sistem taramasında bütün .exe dosyalarımı silmiş.o günden beri kullanmıyorum.tamam gerekli olabilir ama bu kısıtlamalarla rahatça bilgisayar kullanamam.herhangi bir siteye girerken,herhangi bir dosyayı indirirken şüphe duymuyorum.bişey olsa bile format yarım saatlik iş.ama nedense bugüne kadar hiç format atmak zorunda kalmadım.belki de windows u pek kullanmıyorum.o yüzden olabilir.
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam konu ilginç bi yere gidecek ama inan bende anlamıyorum antivirüs kullanma ihtiyacınu bende 5 senedir bilgisayar kullanmışımdır antivirüslü geçirdiğim gün sayısı 10 u geçmez kasıyo bu diyerek silmişimdir hemen.
Bunuda bi arkadaşım için istiyorum hiç kullanma gereksinimi duymadığım için bilmiyorum neler çıkardığını. ve bilgisayarım 3 senedir format bile görmedi ama bunu benden isteyen arkadaşım (kız olmasına rağmen)" yaaa virüslerle doldu bilgisayarım 3 gün önce bitti heralde şifresi gittikçe çoğalıyo nolur gel kur" diyerek çağırdı adam mynetten virus girdiğini idda ediyo zaten.
ulan en tehlikeli yerlere bile antivirusün a sı olmadan girdim be bi bok olmadı (ayrıca kredi kartıyla alışveriş yapmışlığımda vardır). antivirus firmaları abarttı bu olayı kasper her boka uyarı veriyo millet av olmayınca kıllanıyo heralde.
antivirüssüz bi yaşam tarzı istiyom aq :D