Antivirüs Şirketinden Türkiye Temsilcisi Olun Teklifi
-
Antivirüs firmalarıyla bu aylarda iletişim içindeyiz.
Bu gün bir mail geldi.
Türkiye ayağı olmamızı istediler.
Satıcağımız lisans başına komisyon teklif ettiler.
Sizce bu işe girsekmi yoksa elimizdemi patlar.
Görüşlerinizi almak istedim.
-
hangisi ?
-
ben istanbulda iken avast satıyordum çokta güzeldi satışlar bence kabul et ne kaybedersinki
-
hocam satabilceğinizi düşünüyorsanız değerlendirin türkler beleşci oluyor genellikle ama bilmiyorum yani
-
Harbiden uygun fiyat verirseniz, odeme yollarini genis tutarsaniz bu isi kivirirsiniz. İlk yil kar beklemeyin. Acilisi yilkik 20-30 tl gibi birseyden tutarsaniz kampanya ayagina guzel olur. Musteri portfoyunuze sirketleride katin, promosyon ayaagina onlarinda kampanya yapmasini saglayin musterilerine ucretsiz versinler falan filan... ticaret bu haci olurolmaz diye birsey yok...
-
valla acıkcası kar getitirmi bilemiyorum ama şu aralar ben bile orjinal antivirus almayı düşünoyrum kaspersky kullanıyrdum ama sürekli key bul bilmemne çok sıkmaya basladı canımı biraz ucuz olsa kaspersky alacam bi orjinalde pahalı geliyor biraz öyle çok büyük koruma sağlmasına gerek de yok fazla nette takılan biri degilim pc ye virüs bulaşmasın mantığıyla bi antivirus arıyorum yani böyle bi durumda ucuz bulursam bi antivirus almayı düşünoyurm ben ki senelerdir kaçak kullanmısımdır :)
-
Ortak arıyor musun?
-
hoca virüs yazın işte yayın gitsin :D sonrada bunu temizlemek için bu antiyi satın almalısınız gibisinden :D eskiden oluyodu ya :D
kaybedecek birşeyin yok hoca ama... vergi levhası fatura v.s ler olması lazım kanımca
-
bu isi yapacaksan teknik destek kismi saglam olacak
en az 1-2 bu konuda profesyonel elemanin olmali
yoksa buyuyemezsin
-
Comodo'nun GeekBuddy diye bir servisi var bir araştır istersen.
Mesela temsilciliği alınca, satarken şöyle diyebilirsin, 1 yıl boyunca, eğer bilgisayarınıza virus bulaşırsa, bizzat uzmanlarımız pcnize teamviewer ile bağlanıp, bilgisayarınızı temizleyecek vs vs. Bunu ya bireseysel yaparsın, ya adam tutarsın, ya da tahribattan freelance çalıştırırsın insanları mesela :) Ne bileyim Comodo'nun GeekBuddy sini bir araştır istersen. Hatta geekbuddy gibi siz de paralı verin bu hizmeti, hem kaliteniz artar rahatça güvenlik uzmanları tutabilirsin böylece gelirle. Çünkü türk halkı ilgi bekler, büyük ihtimal antivirus olsada virus bulaşıcaktır, arayınca karşısına birisi çıksın isteyecektir, konuşşun hallettsin, onun için uğraşsın isteyecektir :) Antivirus + GeekBuddy gibi hizmeti ortak satarsan çok güzel olabilir. Çünkü gidip teknosa dan norton filan alıyorlar abi, karşılarında ulaşabilecekleri kimse olmuyor :) Eminim böyle birşey türk halkına çok iyi gelecektır :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bu isi yapacaksan teknik destek kismi saglam olacak
en az 1-2 bu konuda profesyonel elemanin olmali
yoksa buyuyemezsin
-----------------------------
underzero nun dedigi gibi bu işte önemli olan satmak değil satış sonrası destekdir. ayrıca bireysel satış düşünüyorsanız kar beklemeyin anca büyük firmalarla masaya oturup yüklü miktarda paket satışından kazanabilirsiniz.