folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Antivirüs Şirketinden Türkiye Temsilcisi Olun Teklifi

Antivirüs Şirketinden Türkiye Temsilcisi Olun Teklifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Antivirüs firmalarıyla bu aylarda iletişim içindeyiz.

Bu gün bir mail geldi.

Türkiye ayağı olmamızı istediler.

Satıcağımız lisans başına komisyon teklif ettiler.

Sizce bu işe girsekmi yoksa elimizdemi patlar.

Görüşlerinizi almak istedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

hangisi ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ben istanbulda iken avast satıyordum çokta güzeldi satışlar bence kabul et ne kaybedersinki 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

hocam satabilceğinizi düşünüyorsanız değerlendirin türkler beleşci oluyor genellikle ama bilmiyorum yani

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Harbiden uygun fiyat verirseniz, odeme yollarini genis tutarsaniz bu isi kivirirsiniz. İlk yil kar beklemeyin. Acilisi yilkik 20-30 tl gibi birseyden tutarsaniz kampanya ayagina guzel olur. Musteri portfoyunuze sirketleride katin, promosyon ayaagina onlarinda kampanya yapmasini saglayin musterilerine ucretsiz versinler falan filan... ticaret bu haci olurolmaz diye birsey yok...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

valla acıkcası kar getitirmi bilemiyorum ama şu aralar ben bile orjinal antivirus almayı düşünoyrum kaspersky kullanıyrdum ama sürekli key bul bilmemne çok sıkmaya basladı canımı biraz ucuz olsa kaspersky alacam bi orjinalde pahalı geliyor biraz öyle çok büyük koruma sağlmasına gerek de yok fazla nette takılan  biri degilim pc ye virüs bulaşmasın mantığıyla bi antivirus arıyorum yani böyle bi durumda ucuz bulursam bi antivirus almayı düşünoyurm ben ki senelerdir kaçak kullanmısımdır :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ortak arıyor musun?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca virüs yazın işte yayın gitsin :D sonrada bunu temizlemek için bu antiyi satın almalısınız gibisinden :D eskiden oluyodu ya :D

kaybedecek birşeyin yok hoca ama... vergi levhası fatura v.s ler olması lazım kanımca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu isi yapacaksan teknik destek kismi saglam olacak

en az 1-2 bu konuda profesyonel elemanin olmali

yoksa buyuyemezsin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Comodo'nun GeekBuddy diye bir servisi var bir araştır istersen.

Mesela temsilciliği alınca, satarken şöyle diyebilirsin, 1 yıl boyunca, eğer bilgisayarınıza virus bulaşırsa, bizzat uzmanlarımız pcnize teamviewer ile bağlanıp, bilgisayarınızı temizleyecek vs vs. Bunu ya bireseysel yaparsın, ya adam tutarsın, ya da tahribattan freelance çalıştırırsın insanları mesela :) Ne bileyim Comodo'nun GeekBuddy sini bir araştır istersen. Hatta geekbuddy gibi siz de paralı verin bu hizmeti, hem kaliteniz artar rahatça güvenlik uzmanları tutabilirsin böylece gelirle. Çünkü türk halkı ilgi bekler, büyük ihtimal antivirus olsada virus bulaşıcaktır, arayınca karşısına birisi çıksın isteyecektir, konuşşun hallettsin, onun için uğraşsın isteyecektir :) Antivirus + GeekBuddy gibi hizmeti ortak satarsan çok güzel olabilir. Çünkü gidip teknosa dan norton filan alıyorlar abi, karşılarında ulaşabilecekleri kimse olmuyor :) Eminim böyle birşey türk halkına çok iyi gelecektır :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

bu isi yapacaksan teknik destek kismi saglam olacak

en az 1-2 bu konuda profesyonel elemanin olmali

yoksa buyuyemezsin

-----------------------------
    underzero nun dedigi gibi bu işte önemli olan satmak değil satış sonrası destekdir.  ayrıca bireysel satış düşünüyorsanız kar beklemeyin anca büyük firmalarla masaya oturup yüklü miktarda paket satışından kazanabilirsiniz.

Toplam Hit: 13068 Toplam Mesaj: 17