Anzer Balı Hakkında
-
arkadaşlar anzer balı normal piyasada satılıyormu yanlız benim kast ettiğim anzer balı gerçek anzer balından bahsediyorum anzer yaylasında yapılan ballardan değil bi ara amerikalı bir ilaç firmasına veriliyor diye duymuştum ama bir hocamız yediğini idda ediyor şimdi bende bunu merak ediyorum acaba gerçekten bu baldan piyasada bulmak mümkünmü
-
bulunuyor .. ancak bu tabi ki marketlerdeki değil onlar gerçek değil katkı maddeli
yalnız bir 10 yıl önce istanbul kasımpaşa da kadınlar pazarı oluyor du şimdi var mı bi fikrim yok orada gerçek bizzat bulunuyordu nerden anlarız gerçek olduğunu
kapkara olur bi kere pekmez gibi en güzel anlama noktası hiç kasmadan bi gönüllüğe 2 kaşık peşpeşe yedirmek eğer adam ölür yada komalık olursa gerçektir .. :/
şahsen yaptık tarif ettiğim yerde ki bal gerçekti dayımı zehirledik :D
-
anzer balı 0464 486 51 82 adliye cad:anzer arıcılık :merkez rize .. ama oraya gitmene gerek yok sipariş vermen yeterli :)
hakiki anzer balı yani ilaç istiyorsan, bu adresi tavsiye ederim.
fakat defactorx in dediği gibi çok pahalı.
edito; anzerbali.com dan geniş bilgi alıp siparişte verebilirsin.
ucuzmuş ya kilosu 450 ytl :)
-
internetten satılanlar bana pek güvenilir gelmedi bu balı sadece koperatifinden satın alına biliniyor sanırım
-
abi bulursun da, hakikisini bulursan dikkatli ol, roket yakıtı gibi bişey bu :) fazla kaçırırsan tugranın dediği gibi olursun :)
-
hey gidi hey :=) güzel memleketimin güzel ilacı :)
-
çok az üretildiği için fiyatı çok fazla. bi ara karşı komşumuz getirmişti okadar yedim bişey olmadı ya benim vücut taş yada komşu bizi kazıkladı :D gerçi beleşe göz hakkı niyetine vermişti :)
-
birinin anlattığına göre istersen taş ol 2 kaşığı geçtikten sonra zehirliyomuş
hatta eskilerde suikaste uğrama tehlikesi olanlara ( padişahlara vs ) bebeklikten başlıyarak dozajı arttıra arttıra veriliyomuş ki zehire karşı savunması olsun
yiyen var demekki satılıyo ama çok pahalı olduğunu duymuştum
-
bunun bi kavanozu kaç para ? :D 1 milyar varmı
ya yiyen varmı tadı farklımı normal baldan
-
işlevi nedir azdırıcı bişeymi
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------bulunuyor .. ancak bu tabi ki marketlerdeki değil onlar gerçek değil katkı maddeli
yalnız bir 10 yıl önce istanbul kasımpaşa da kadınlar pazarı oluyor du şimdi var mı bi fikrim yok orada gerçek bizzat bulunuyordu nerden anlarız gerçek olduğunu
kapkara olur bi kere pekmez gibi en güzel anlama noktası hiç kasmadan bi gönüllüğe 2 kaşık peşpeşe yedirmek eğer adam ölür yada komalık olursa gerçektir .. :/
şahsen yaptık tarif ettiğim yerde ki bal gerçekti dayımı zehirledik :D
-----------------------------
muhauha :D hatırlıorum a.q adam gidiodu :Dlan aklıma geldi güldürdün yine :D zuhauhah :D