Aof De Son Badrol Alma Tarihi
-
slm arkadaslar bugun aof harcimi yatirdimm bi gittim aksaray subesinee uc sokak arkasindaa badrol sirasi ben bu badroluu ne zamana kadar alabilirimm bi bilginz varmi bu sirayi beklesemm aksam mesai saati bilrr gecer bi fikriniz varmi ?
-
bankaya para yatırma ve kitap aldın mı tamamdır.
bandrol için sınav gününe kadar gitmesen de olur
sadece öğrencilik avantajlarından faydalanamıyorsun
-
sonradann badrol vermemzlikk etmezlerdimi? birde soyle bir killiklari var bandrol.almadan kitapta vermiyorlar
-
hacılar bende yeni konu açamyım. parayı yatırdım ama daha kayıta gitmedim. son gün 16 sı diyorlar ama mazeretli süreside dahil mi ona ?
-
hacılar ben vakıf banktan parayı yatırdım ama şubeye gitmedim bugün öğleden sonra gitcektim.
şimdi bi tesadüfen hesabıma gireyim dedim üstte
..:: KAYDINIZ YENİLENMİŞTİR ::..
diye sağa sola giden bi yazı var. nedir bu ? ben parayı yaturunca otomatik mi yenilenmiş benim okul ?
ders ekle sil yapmıştım daha önceden. şubeye gitmeme gerek varmı ? yokmu şimdi ?
-
FOXXLY bunu yazdı
hacılar ben vakıf banktan parayı yatırdım ama şubeye gitmedim bugün öğleden sonra gitcektim.
diye sağa sola giden bi yazı var. nedir bu ? ben parayı yaturunca otomatik mi yenilenmiş benim okul ?
ders ekle sil yapmıştım daha önceden. şubeye gitmeme gerek varmı ? yokmu şimdi ?
Sen ne olur ne olmaz yine de git. :)
-
FOXXLY bunu yazdı
ders ekle sil muhabbetini yaptıysan harcın ona göre belirleniyor. onu da bankaya ödediysen şubeye gitmene gerk yoh. ben yatırıp yenileyip gittim sadece bandrol yapıştırdılar onu da istediğin zaman yapıştırabiliosun. kitap falan alman gerekir ama özetli kitapları yasaklamışlar yardımcı kitaplarda. -
benimm sorularim haric herkezin sorulari yanitlanmiss ya ben simdii badrolu bounamiii bekledimmm?
-
MeTiN_7 bunu yazdı
benimm sorularim haric herkezin sorulari yanitlanmiss ya ben simdii badrolu bounamiii bekledimmm?
sen kitabını aldın mı ?
-
kitap veriyorlar mı ?
-
ders ekle-sil işleminden sonra harcı yatırmanız gerekiyor. Harcı yatırdıktan sonra ders-ekle sil işlemini yapamazsınız. Kaydınız otomatik yenilenmiş olur.
Harcı yatırdıktan sonra sadece öğrenci kimliğine bandrol yapıştırmaları ve kitaplar için büroya gitmeniz lazım (bazıları sınavda bandrole önem vermiyolar diyo da siz işi sağlama alın). Bu sene kitapları mecbur almak lazım dönemlik kredili sisteme geçildi; ders içeriği değişmiş (ben kontrol etmedim ama aöf forumlarında kontrol etmişler içeriğin değiştiğini, daha ayrıntılı olduğunu söylüyolar) murat, tasarı, karacan yayınları aöf lisans vermediği için konu anlatımlı kitap çıkartamayacak, sadece soru kitabı çıkacak. Yani tahmini önümüzdeki 2 sene aöf ün kendi kitapları dışında kaynak bulmak zorBu arada istanbulda büroya gidecekler; işletmenin 2 kitabı daha gelmemiş kasım sonunda geleceğini söylediler bilginiz olsun.
kitaplara pdf olarak çalışmak isteyenler; http://eogrenme.anadolu.edu.tr/isletme/Dersler/Sayfalar/default.aspx
Bu sene çok kötü oldu o kadar kitaba nasıl çalışcaz hiç bilmiyorum. biraz incelmiş ama 2. döneme de kitap alcaz yine
End_User tarafından 12/Kas/12 14:05 tarihinde düzenlenmiştir