Aöf, E-Devlet Vb Dizüstü Belge Oluşturulmasının Engellenmesi
-
1 aydır falan e-devlet üzerinden dizüstünde belge oluşturamıyorum.. Aöf sınav yerleri açıklanmış tüm gün uğraştım onda da olmadı. Aöf aradım sadece masa üstü bilgisayarlarda görüp çıktı alabilirsiniz dedi. Ben bu kadar saçma bir şey görmedim resmen dalga geçiyor şerefsizler. Bu nasıl bir mantıktır nasıl bir iştir anlamış değilim.
Mod not. Konu basliklarinin sonuna .. koymayalim.
-
dizüstünde olduğunu nereden biliyor acaba? şimdi denedim, belge oluşturuluyor, sıkıntı yok.
-
https://aof.anadolu.edu.tr/ogrenci/SinavGirisBelgesi.aspx
Şu linki dener misin ?
Dizüstü ile açılıyor ancak mobilde göstermiyor linki. Siteyi tasarlayanın bok yemesi. Adres çubuğun yapıştır yapınca açılıyor.
mkyb tarafından 22/Kas/16 22:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu tip sistemlerde direk yazdır deyince yazdırmıyor.
Pdf kaydedip sonra kaydettiğini yazdıracaksın.
Bunu denedin mi
-
oluşturmuyor boş beyaz ekranda kalıyor sistemde sorun vardır diye aradım teknik sorundan dolayı sadece masaüstü bilgisayarda görebilirsiniz dedi.. Diz üstü olduğunu nereden biliyor ve neden böyle bir sorun/engelleme var..
-
Explore Le dene
başka PC dene .
-
tekrar ediyorum..
AÖF ARADIM TEKNİK SORUNDAN DOLAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARDA GÖRÜNTÜLENMİYOR MASAÜSTÜ BİLGİSAYARDAN DENEYİN DEDİLER. demek ki sorun benim bilgisayarımda değil.. Sistemlerinde bir poblem var ne hikmetse sizin dizüstünde açan ben dıye açmıyor. Benim gibi bir çok kişide açmıyor olmalı ki aöf öyle bir açıklama yapıyor..
-
Hacım o zmaan Maxthon tarayıcı indir. ayarlardan browseri istediğin gibi gösterebiliyorsun. ister mac ister linux. ister tablet istediğini göster indir :D
ben harç yatırmadım o ekranı hiç göremiyom deneyemedim o yüzden :D
-
ne alaka dizüstü masaüstü ya
acaba dizüstülerin çözünürlüğü daha düşük olur mantığı ile gidip mi böyle bişi dediler
açılmayan sayfaya girip sayfayı zoom out yapıp küçültmeyi denermisiniz bi
-
öğlen saatlerinde dizüstü bilgisayarıma sınav giriş yerini sorunsuz indirdim
edit:
adeleks tarafından 22/Kas/16 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
safari kurdum indirdim şimdi aklım karıştı.. benim makinede sorun var desem neden aöf sadece masaüstünden indirebilirsin diyor?