Aöf Kayıt Yenileme - Mazeretli Yenileme
-
beyler dün aöf harcını yatırmıştım ama bugün internetten girip kayıt yenilememe gerekiyordu cumadan sonra evden çıkmamla tamamen unutmuşum kayıt yneilemeyi.
şimdi girdim aöf sitesine mazeretli kayıt yazısından kayıt yaptım. mazeret filan bişey çıkadı direk ders ekle sil yaptım.
aöf ye giden biri dokum.pdf kısmından bi bakabilirmi
şu şekilde çıkıyor dokum.pdf şuan.
bu mazeret işi tam olarak nedir, sınavlarda bi engel teşkil edermi kayıtta bir problem çıkarır mı ?
kaydınız yenilenmiştir diye uyarı çıktı ama emin olamadım. bu maeretli dersler bu sene alttan aldığım dersler.
-
10 dk mazeretli kayıta giremezsinizden sonra şimdi girdim bu ekran cıkıyor.
amk benim bi mazeretim yok
FOXXLY tarafından 07/Mar/14 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayda para yatırdıktan sora ders mi seçmek lazımdı ?
-
sensiz_aglamam bunu yazdı
Hayda para yatırdıktan sora ders mi seçmek lazımdı ?
evet. ogrenci.anadolu.edu.tr
çabuk sende daha da geç kalmadan kayıt yenile.
-
FOXXLY bunu yazdı
beyler dün aöf harcını yatırmıştım ama bugün internetten girip kayıt yenilememe gerekiyordu cumadan sonra evden çıkmamla tamamen unutmuşum kayıt yneilemeyi.
şimdi girdim aöf sitesine mazeretli kayıt yazısından kayıt yaptım. mazeret filan bişey çıkadı direk ders ekle sil yaptım.
aöf ye giden biri dokum.pdf kısmından bi bakabilirmi
şu şekilde çıkıyor dokum.pdf şuan.
bu mazeret işi tam olarak nedir, sınavlarda bi engel teşkil edermi kayıtta bir problem çıkarır mı ?
kaydınız yenilenmiştir diye uyarı çıktı ama emin olamadım. bu maeretli dersler bu sene alttan aldığım dersler.
en son ıslemde su cıkması lazım
Kayıt İşlemi Başarıyla Tamamlandı. "DÖKÜM AL" Butonuna Tıklayarak Döküm Alabilirsiniz.
-
iyi de abi ilk önce ders seçip ondan sonra parayı yatırcaktınız.
inş. sıkıntı çıkmaz
-
EmQceR bunu yazdı
iyi de abi ilk önce ders seçip ondan sonra parayı yatırcaktınız.
inş. sıkıntı çıkmaz
ben sisteme parayı yatırmadan da girdim yatıracağım miktarın pdf dökümünü verdi. ders seçimi yaptırmamıştı.
parayı dün yatırdım, onda geç kalmadımda bugün saçma sapan şeylerden kafam dalgındı. unutmuşum 7 de aklıma geldi :/
bu arada dökümü pdf olarak aldım ders listesi çıktı, şimdi bi uyarı yazıyor mazeret döneminde eklediğim dersler 10 martta görünmeye başlayacakmış sistemde.
-
Hocam bende dün parayı yatırdım dersleri onaylamayı unuttum. Şimdi onayladım mazeretli olarak. Sorun çıkarır mı?
-
Arkadaşlar ben para yatırmadım mazeretli para yatırma falan yokmu üniversitede vardı ama böyle önümüzdeki hafta içi yatırsak falan olmuyormu para yoktu ondan dolayı yatıramadım ben.
-
herlocksholmes bunu yazdı
Hocam bende dün parayı yatırdım dersleri onaylamayı unuttum. Şimdi onayladım mazeretli olarak. Sorun çıkarır mı?
hocam aynı durumdayız aof forumuna baktım bişey olmuyor diye bir yorum okudum. yani kayıt zaten yenilenmiş görünüyor. bencede bi problem olmaz gibi geliyor.
-
Şifremi bulamıyorum nasıl giriş yaparım başka . parayı yatırdım ders seçmedim ee kendi kendine ders vermez mi bana ? Zaten kalmıştım derslerden ? bide ben hiç ders seçmedm hatayı orda mı yapıyorm acaba ?