Aöf Sınava Hazırlık Tavsiyeleri
-
walla ben son 4 gün adam gibi çalışarak 4 senede bitirdim.murat ilkumut kitabına çalıştım sadece
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
walla ben son 4 gün adam gibi çalışarak 4 senede bitirdim.murat ilkumut kitabına çalıştım sadece
-----------------------------çok duydum bende murat ilkumutu, herkez ona borçluyum diyor
murat kimse cennete gidecek :)
-
bendede murat yayınlarının 3 kitabı var ilk sene iktisat.
konular çok güzel özet özet. muhasebe tamamda iktisatla hukuk çalışmam gerek sınava 1 hafta kaldı daha 2. konudayım :D
-
Murat Açıköğretim Yayınları iyi gerçekten ..
ben şu an 2, sınıftayım ve alttan dersim yok ayıptır sölemesi,
sınavlara sadece son 1 hafta kala çalışırım ve bu bölüme kaydolana dek ne muhasebe ne iktisat ne maliye görmüşlüğüm var, millet ticaret lisesi okumuş şikayet ediyor..
zaten yanlış doğruyu da götürmüyor emin olduğun 12 soru olsun gerisini salla.. Adam gibi çalışmak mesele..
Bir de Karacan Akademi Yayınlarının Nokta Atış HAzırlık Soruları diye her ders için ayrı kitapçığı olan bir seti var tüm dersler 20 tl ye almıştım iddialı birşey ama göreceğiz sınavlardan sonra inşallah..
Tüm kardeşlerime hayırlısıyla başarılar temenni ederim.
-
en baba tavsiye aç murat yayınlarını adam gibi çalış kaytarma geçersin.
-
2.kere post olmuş.
-
helaliniz var be, dün gece iki saat kastırmalarım sonucunda davranış bilimlerine balıklama giriş yapmış bulunmaktayım.bugün eskitirim bu dersi
-
murat yayin, sinav online var. ordan calisiyom ama belki i$inize yarar.
http://www.muratyayin.com/TR/Belge/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF60E8C60D83DBA36D
-
Bende bu konu açılsın diye bekliyordum... Geçmiş senenin sorularına bir el atın derim...
-
eve gıdınce şu sıteye bakıcam... son gunlerı calısayım..