AÖF'te Eskişehir'e Gidip Okumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar aöf sosyolojiyi geldi anlıyacağınız sınavı kazanamadım ama eskişehire gidip sosyolojiyi okuyabiliyormuşum yani derslere girebiliyormuşum anlamadığım açıköğretimle örgün öğtetim arasında ne fark oluyor?

1- KYK çıkmıyor
    2- Burs Çıkmıyor
    3- Kredi İmkanı Yok

bunların dışında ne fark var?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

çok gereksiz bir iş olur bence bu düşünce.

aöf'ün standartı belli, ezberle geç.

derslere girmek sana bir şey katacaktır elbet, ama etiket anlamında hiçbir faydası olmaz.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam normal sosyaloji kazansaydın hadi neyse de aöf kazanıp derse girmek isteyen bi seni gördüm :D

Açık öğretim fakültesi adı üstünde dışardan okunur, sınavları daha kolaydır ve diplomanda aöf fakültesi yazar.

Yani derslere girmen sana çok fazla birşey katmaz. Ha ben üni ortamını görücem falan diyorsan git ama bence otur evinde 1 sene çalış böyle şaçma şeylerde vaktini boşa harcama :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu geyik bitmedi gitti amk sen hiç kampüsteki iibfnin kapısında yazan yazıyı gördün mü ?

AÖF ÖĞRENCİLERİMİZ LÜTFEN DERSLERE GİRMEYİNİZ.

Öyle birşey yok kardeş derslere felan giremezsiniz. Ben eskişehirde lisans okurken ilk sene kaldığım yurdun %60'ı aöfliydi arkadaş bu kadar mı olur ya alayı nerdeyse doğuluydu da batıdan gelen de vardı. Ailesine Anadolu üniversitesi ismini gösteren gelmişti eskişehirde kalıyordu dersleri felan sikleyen yoktu geçen de yoktu zaten dersleri öyle bi kısır döngüye girmişlerdi yani sana tavsiyem git dershaneye kardeşim adam gibi çalış örgün sosyoloji oku zaten kaç puan ki ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

diplomada aöf yazmıyor hocalar ben oraya gittiğimde tüm derslere girebiliyor muyum?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

girebiliyorsun akademik danışmanlık adı altında yani örgünlerin derslerine giremiyorsun belirli tarihler arasında akademik danışmanlık adı altında üniversite dersler veriyor her ilde veriyor sadece eskişehire mahsus değil yani.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

şu geyik bitmedi gitti amk sen hiç kampüsteki iibfnin kapısında yazan yazıyı gördün mü ?

AÖF ÖĞRENCİLERİMİZ LÜTFEN DERSLERE GİRMEYİNİZ.

Öyle birşey yok kardeş derslere felan giremezsiniz. Ben eskişehirde lisans okurken ilk sene kaldığım yurdun %60'ı aöfliydi arkadaş bu kadar mı olur ya alayı nerdeyse doğuluydu da batıdan gelen de vardı. Ailesine Anadolu üniversitesi ismini gösteren gelmişti eskişehirde kalıyordu dersleri felan sikleyen yoktu geçen de yoktu zaten dersleri öyle bi kısır döngüye girmişlerdi yani sana tavsiyem git dershaneye kardeşim adam gibi çalış örgün sosyoloji oku zaten kaç puan ki ?

aynen,anadolu ve ogü'yü kazandım diye ailesini kandırıp gelen kişi sayısı çok fazla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

oku aga evinden babalar gibi geç git

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ailevi sorunlarım var uzaklaşmam gerek biran önce ben oraya gittiğimde örgün olarak derslere giremiyor muyum?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

ailevi sorunlarım var uzaklaşmam gerek biran önce ben oraya gittiğimde örgün olarak derslere giremiyor muyum?

O zaman her barajı geçen aöf'e girip gitsin Anadolu Üniversitesinde örgün okur gibi derslere girsin.Sence mantıklı mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

O zaman her barajı geçen aöf'e girip gitsin Anadolu Üniversitesinde örgün okur gibi derslere girsin.Sence mantıklı mı ?

bak ben 5 sene kaldım eskişehirde (hazırlık + lisans) yüzlerce açık öğretimli tanıdım  içerisinde sadece 1 kişi dersleirni geçti diğerleri hep kaldı evine geri döndü askere felan gitti 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2998 Toplam Mesaj: 23