AÖF'te Eskişehir'e Gidip Okumak
-
Hocalar aöf sosyolojiyi geldi anlıyacağınız sınavı kazanamadım ama eskişehire gidip sosyolojiyi okuyabiliyormuşum yani derslere girebiliyormuşum anlamadığım açıköğretimle örgün öğtetim arasında ne fark oluyor?
1- KYK çıkmıyor
2- Burs Çıkmıyor
3- Kredi İmkanı Yokbunların dışında ne fark var?
-
çok gereksiz bir iş olur bence bu düşünce.
aöf'ün standartı belli, ezberle geç.
derslere girmek sana bir şey katacaktır elbet, ama etiket anlamında hiçbir faydası olmaz.
-
Hocam normal sosyaloji kazansaydın hadi neyse de aöf kazanıp derse girmek isteyen bi seni gördüm :D
Açık öğretim fakültesi adı üstünde dışardan okunur, sınavları daha kolaydır ve diplomanda aöf fakültesi yazar.
Yani derslere girmen sana çok fazla birşey katmaz. Ha ben üni ortamını görücem falan diyorsan git ama bence otur evinde 1 sene çalış böyle şaçma şeylerde vaktini boşa harcama :)
-
şu geyik bitmedi gitti amk sen hiç kampüsteki iibfnin kapısında yazan yazıyı gördün mü ?
AÖF ÖĞRENCİLERİMİZ LÜTFEN DERSLERE GİRMEYİNİZ.
Öyle birşey yok kardeş derslere felan giremezsiniz. Ben eskişehirde lisans okurken ilk sene kaldığım yurdun %60'ı aöfliydi arkadaş bu kadar mı olur ya alayı nerdeyse doğuluydu da batıdan gelen de vardı. Ailesine Anadolu üniversitesi ismini gösteren gelmişti eskişehirde kalıyordu dersleri felan sikleyen yoktu geçen de yoktu zaten dersleri öyle bi kısır döngüye girmişlerdi yani sana tavsiyem git dershaneye kardeşim adam gibi çalış örgün sosyoloji oku zaten kaç puan ki ?
-
diplomada aöf yazmıyor hocalar ben oraya gittiğimde tüm derslere girebiliyor muyum?
-
girebiliyorsun akademik danışmanlık adı altında yani örgünlerin derslerine giremiyorsun belirli tarihler arasında akademik danışmanlık adı altında üniversite dersler veriyor her ilde veriyor sadece eskişehire mahsus değil yani.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
şu geyik bitmedi gitti amk sen hiç kampüsteki iibfnin kapısında yazan yazıyı gördün mü ?
AÖF ÖĞRENCİLERİMİZ LÜTFEN DERSLERE GİRMEYİNİZ.
Öyle birşey yok kardeş derslere felan giremezsiniz. Ben eskişehirde lisans okurken ilk sene kaldığım yurdun %60'ı aöfliydi arkadaş bu kadar mı olur ya alayı nerdeyse doğuluydu da batıdan gelen de vardı. Ailesine Anadolu üniversitesi ismini gösteren gelmişti eskişehirde kalıyordu dersleri felan sikleyen yoktu geçen de yoktu zaten dersleri öyle bi kısır döngüye girmişlerdi yani sana tavsiyem git dershaneye kardeşim adam gibi çalış örgün sosyoloji oku zaten kaç puan ki ?
aynen,anadolu ve ogü'yü kazandım diye ailesini kandırıp gelen kişi sayısı çok fazla.
-
oku aga evinden babalar gibi geç git
-
ailevi sorunlarım var uzaklaşmam gerek biran önce ben oraya gittiğimde örgün olarak derslere giremiyor muyum?
-
Nvidia bunu yazdı
ailevi sorunlarım var uzaklaşmam gerek biran önce ben oraya gittiğimde örgün olarak derslere giremiyor muyum?
O zaman her barajı geçen aöf'e girip gitsin Anadolu Üniversitesinde örgün okur gibi derslere girsin.Sence mantıklı mı ?
-
Citizen bunu yazdıNvidia bunu yazdı
O zaman her barajı geçen aöf'e girip gitsin Anadolu Üniversitesinde örgün okur gibi derslere girsin.Sence mantıklı mı ?
bak ben 5 sene kaldım eskişehirde (hazırlık + lisans) yüzlerce açık öğretimli tanıdım içerisinde sadece 1 kişi dersleirni geçti diğerleri hep kaldı evine geri döndü askere felan gitti