Aöfye Ankarada Giren Madurlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Slm ben aöf'de işletme okuyorum geçensene gezi olaylarından dolayı 2 sınav yetişemedim.Bu senede etimesgutta kaldığım için sınav merkezleri baya uzak oluyor bu gibi nedenlerden dolayı yetişemedim sınavlar yetiştiklerimede tam anlamıyla kendimi veremedim
    Aöf Büroları
    Sincan,Cebeci,Anittepe ve Dıskapı
    Sınav Merkezleri ise
    Cebeci,Anıttepe ve Dışkapı
    Eğer benim gibi sıkıntı çekenler varsa dilekçe yazalım diyecektim mail atıyorum oradaki eşşek memurlar klavuza bak diooo sanki ben bilmiom mu klavuza bakmayı 

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

1. kısım için bu http://www.ogrencikilavuzu.com/universitede-sinavlara-gezi-ayari

2. kısım için bişey yapcaklarını sanmıyorum hocam SMS mesajlarında bile bir gün önceden okul yerini gidin görün diyorlar

edit:

an itibariyle aof sayfası

https://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx

Server Error in '/tr' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. 

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="Off"/>
        </system.web>
    </configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
        </system.web>
    </configuration>

cemnet tarafından 30/Ara/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

edit 2: şuanda alttaki mesajı veriyor

This application is currently offline. To enable the application, remove the app_offline.htm file from the application root directory.

amk kodlarda değişiklik yapıp publish web site yapıyorlar canlı üzerinde yuhh be biz bile toplamda 500 kişinin girdiği siteye böyle muamele yapmıyoruz:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sınav giriş belgesi çıkartacaktım yurttan, toneri bitmişti bende yarın sabah erkenden kalkar çıkarır öyle giderim dedim. Sınav yerim Gazi' deydi bende Emek' deyim yakın çıktı bana. İnternet kafeye gittim adam açmış ama pcler kapalı 1 saat sonra gel dedi abi sınava gideceğim belge lazım dedim 1 saat sonra dedi.

Neyse 7.caddeye geçtim elektirikler gidip gelmiş modem de internet ışığı yanmıyor kafede 15-20 dk da orada bekledim gelmedi. 

3. caddeye indim yazıcı bozuk çıktı.  Ordan bi internet kafeye geçtim ordan çıkarıp Gazi' ye geçtim 20 dk geç kalmışım almadılar : )...

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Bu sene sabah 6 da kalktım 8 de çukur ambara vardım ancak ve yolda bir sürü öğrenci kaldı onlar büyük ihtimalle katılamadı sınava mesela

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

eryamanda oturuyorum bende amk. 1 kere yakın bir yer çıkmadı hep ankaranın öteki tarafları amk.

ebesinin amına yolluyorlar. araba ile gitsen bi türlü gitmesen iki türlü.

sincan taraflarına bi türlü açamadılar sınav merkezi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

100 km yol geliyorum ben mk siz ne diyonuz.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Ben örnek bir tane dilekçe yazıp paylaşacam lütfen sizde gönderin 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

Üniversitenizin (tcno) numaralı öğrencisiyim ve ankara etimesgut semtinde yaşamaktayım.Üniversitenizin Sincan bürosuna kayıtlıyım fakat sınav merkezim ise Ank Anıttepe sınav merkezinin bulunduğum yere uzak olmasından dolayı sınavlara geç kalıyorum.

Sincanda sınav merkezinin açılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ederim

26/12/2013
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           isim soyisim   

ŞEHİT HİKMETÖZER CADDESSİ 30 AĞUSTOS MAHALLESİ
                                                                                                                                                                                                                ANKARA/ETİMESGUT

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

şikayetinde kesinlikle haklısın ama 1 kişi ile olacak iş değil bu..

sen sincanda oturuyorsun merkez sayılır yinede. beypazarı,nallıhan,uruş,güdül,haymana,kazan gibi bir 100kmlik yoldan gelenler var

kodumun sınavına girmek için. çüküm kadar alanyaya bile sınav merkezi açılıyorsa sincan tarafına hayli hayli açmaları gerekiyor. 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı

şikayetinde kesinlikle haklısın ama 1 kişi ile olacak iş değil bu..

sen sincanda oturuyorsun merkez sayılır yinede. beypazarı,nallıhan,uruş,güdül,haymana,kazan gibi bir 100kmlik yoldan gelenler var

kodumun sınavına girmek için. çüküm kadar alanyaya bile sınav merkezi açılıyorsa sincan tarafına hayli hayli açmaları gerekiyor. 

hocam bende ornek olarak yazdım ki herkez yazıp mail olarak atsın dieee

Toplam Hit: 1553 Toplam Mesaj: 14