Aöfye Ankarada Giren Madurlar
-
Slm ben aöf'de işletme okuyorum geçensene gezi olaylarından dolayı 2 sınav yetişemedim.Bu senede etimesgutta kaldığım için sınav merkezleri baya uzak oluyor bu gibi nedenlerden dolayı yetişemedim sınavlar yetiştiklerimede tam anlamıyla kendimi veremedim
Aöf Büroları
Sincan,Cebeci,Anittepe ve Dıskapı
Sınav Merkezleri ise
Cebeci,Anıttepe ve Dışkapı
Eğer benim gibi sıkıntı çekenler varsa dilekçe yazalım diyecektim mail atıyorum oradaki eşşek memurlar klavuza bak diooo sanki ben bilmiom mu klavuza bakmayı -
1. kısım için bu http://www.ogrencikilavuzu.com/universitede-sinavlara-gezi-ayari
2. kısım için bişey yapcaklarını sanmıyorum hocam SMS mesajlarında bile bir gün önceden okul yerini gidin görün diyorlar
edit:
an itibariyle aof sayfası
https://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx
Server Error in '/tr' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
cemnet tarafından 30/Ara/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web> </configuration> -
edit 2: şuanda alttaki mesajı veriyor
This application is currently offline. To enable the application, remove the app_offline.htm file from the application root directory.
amk kodlarda değişiklik yapıp publish web site yapıyorlar canlı üzerinde yuhh be biz bile toplamda 500 kişinin girdiği siteye böyle muamele yapmıyoruz:)
-
Sınav giriş belgesi çıkartacaktım yurttan, toneri bitmişti bende yarın sabah erkenden kalkar çıkarır öyle giderim dedim. Sınav yerim Gazi' deydi bende Emek' deyim yakın çıktı bana. İnternet kafeye gittim adam açmış ama pcler kapalı 1 saat sonra gel dedi abi sınava gideceğim belge lazım dedim 1 saat sonra dedi.
Neyse 7.caddeye geçtim elektirikler gidip gelmiş modem de internet ışığı yanmıyor kafede 15-20 dk da orada bekledim gelmedi.
3. caddeye indim yazıcı bozuk çıktı. Ordan bi internet kafeye geçtim ordan çıkarıp Gazi' ye geçtim 20 dk geç kalmışım almadılar : )...
-
Bu sene sabah 6 da kalktım 8 de çukur ambara vardım ancak ve yolda bir sürü öğrenci kaldı onlar büyük ihtimalle katılamadı sınava mesela
-
eryamanda oturuyorum bende amk. 1 kere yakın bir yer çıkmadı hep ankaranın öteki tarafları amk.
ebesinin amına yolluyorlar. araba ile gitsen bi türlü gitmesen iki türlü.
sincan taraflarına bi türlü açamadılar sınav merkezi. -
100 km yol geliyorum ben mk siz ne diyonuz.
-
Ben örnek bir tane dilekçe yazıp paylaşacam lütfen sizde gönderin
-
Üniversitenizin (tcno) numaralı öğrencisiyim ve ankara etimesgut semtinde yaşamaktayım.Üniversitenizin Sincan bürosuna kayıtlıyım fakat sınav merkezim ise Ank Anıttepe sınav merkezinin bulunduğum yere uzak olmasından dolayı sınavlara geç kalıyorum.
Sincanda sınav merkezinin açılmasını ve gereğinin yapılmasını arz ederim
26/12/2013
isim soyisim
ŞEHİT HİKMETÖZER CADDESSİ 30 AĞUSTOS MAHALLESİ
ANKARA/ETİMESGUT -
şikayetinde kesinlikle haklısın ama 1 kişi ile olacak iş değil bu..
sen sincanda oturuyorsun merkez sayılır yinede. beypazarı,nallıhan,uruş,güdül,haymana,kazan gibi bir 100kmlik yoldan gelenler varkodumun sınavına girmek için. çüküm kadar alanyaya bile sınav merkezi açılıyorsa sincan tarafına hayli hayli açmaları gerekiyor.
-
nights_judge bunu yazdı
şikayetinde kesinlikle haklısın ama 1 kişi ile olacak iş değil bu..
sen sincanda oturuyorsun merkez sayılır yinede. beypazarı,nallıhan,uruş,güdül,haymana,kazan gibi bir 100kmlik yoldan gelenler varkodumun sınavına girmek için. çüküm kadar alanyaya bile sınav merkezi açılıyorsa sincan tarafına hayli hayli açmaları gerekiyor.
hocam bende ornek olarak yazdım ki herkez yazıp mail olarak atsın dieee