Apo Nun Sadık Dostu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

televizyonlarda bas bas bağıran bu kansız utanmadan sıkılmadan birde tvlerde ülke için yorumlarda bulunuyor

İşte%20Aponun%20sevgili%20dostu%20Yalçın%20Küçük%20!

İşte Apo'nun sevgili dostu Yalçın Küçük !
    Son günlerde ilginç açıklamaları ve tuhaf tavırlarıyla gündeme gelen, konuşurken de masum insanları karalamaktan hiç çekinmeyen Yalçın Küçük'ün terör örgütü PKK'yla yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına sözde saygısının ifadesi olarak sık sık "Hazretleri" şeklinde hitap eden Yalçın Küçük'ün terörist başıyla da oldukça samimi olduğu anlaşıldı. İşte Samanyolu Haber'in özel araştırmasıyla fotoğrafları, kitapları ve tuhaf hareketleriyle Yalçın Küçük gerçeği…

resimler için: http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1282

Video için  http://samanyoluhaber.com/haber-109415.html    orta kısmında playere basın

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yeter ama yaa 3 gündür aynı konular şimdi olay yine provakeye dönecek 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    sorry_13 bunu yazdı:
    -----------------------------
    provakasyonla ne alakası var hocam tvlerde cıkıp kitap sallayan serefsizin oysa bir vatan haini olduğuna dair kanıt bu konu açılmazda hangi konu açılır söylermisin

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Qin bunu yazdı:
    sorry_13 bunu yazdı:
    provakasyonla ne alakası var hocam tvlerde cıkıp kitap sallayan serefsizin oysa bir vatan haini olduğuna dair kanıt bu konu açılmazda hangi konu açılır söylermisin

ya zaten bu adamı tanıyan bilen görüşünü ya benimsemiştir yada ne mal olduğunu öğrenmiştir demek istediğim bu sadece bende biliyorum alakası yok ama şimdi bi ikitane kendini bilmez yine piyasaya cıkar  

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Moon_Shine bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:
    sorry_13 bunu yazdı:

nereden biliyorsun vatan icin gizliden cali$madigini ?..

bu sadece bir fikirdi adamin ismini ilk kez duyuyorum.. 

:D bak orta kısımda video verilmiş sen duymamış olabilirsin  önce bi haberi okuyup sonra yorumlasan?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hakket ya bütün televizyonlar basbas bunu bağırdı bu gün...

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Stvde Tek türkiye dizisindeki o keltoş bu olmalı. amerika ile işbirliği yapan.

bıyıklı bi ibnede var resimde.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şaka yaptın dimi?gülmek mecburi m?

Moon_Shine bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:
    sorry_13 bunu yazdı:

nereden biliyorsun vatan icin gizliden cali$madigini ?..

bu sadece bir fikirdi adamin ismini ilk kez duyuyorum.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet konu 10 numara katılıyorum bütün gün Tvlerde goruyoruz o yetmiyorsa bazı sitelerde anasayfada oda yetmiyor burda TBt de yeter desem kızarmısınız ? 654654564 tane sitede bu haber var bari burda olmasın

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    aponunda yanında yemek yiyen kel kafalınında apoya destek vereninde pkk lılarında a.q :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hani bu adami sevme konusundan degil ama

adamin bekaa vadisinde apo ile gorustugunu bilmeyen yokki

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yal%C3%A7%C4%B1n_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk

adam gazeteci, cikip apoyu destekliyorum, pkk sempatizaniyim dese cikip yuzune ilk tukurecek insanlardanim.  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 7011 Toplam Mesaj: 55