Apo Nun Sadık Dostu
-
televizyonlarda bas bas bağıran bu kansız utanmadan sıkılmadan birde tvlerde ülke için yorumlarda bulunuyor
İşte Apo'nun sevgili dostu Yalçın Küçük !
Son günlerde ilginç açıklamaları ve tuhaf tavırlarıyla gündeme gelen, konuşurken de masum insanları karalamaktan hiç çekinmeyen Yalçın Küçük'ün terör örgütü PKK'yla yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına sözde saygısının ifadesi olarak sık sık "Hazretleri" şeklinde hitap eden Yalçın Küçük'ün terörist başıyla da oldukça samimi olduğu anlaşıldı. İşte Samanyolu Haber'in özel araştırmasıyla fotoğrafları, kitapları ve tuhaf hareketleriyle Yalçın Küçük gerçeği…resimler için: http://fotogaleri.samanyoluhaber.com/galeri/1282
Video için http://samanyoluhaber.com/haber-109415.html orta kısmında playere basın
-
hocam yeter ama yaa 3 gündür aynı konular şimdi olay yine provakeye dönecek
-
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------
provakasyonla ne alakası var hocam tvlerde cıkıp kitap sallayan serefsizin oysa bir vatan haini olduğuna dair kanıt bu konu açılmazda hangi konu açılır söylermisin -
Qin bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
provakasyonla ne alakası var hocam tvlerde cıkıp kitap sallayan serefsizin oysa bir vatan haini olduğuna dair kanıt bu konu açılmazda hangi konu açılır söylermisin
-----------------------------ya zaten bu adamı tanıyan bilen görüşünü ya benimsemiştir yada ne mal olduğunu öğrenmiştir demek istediğim bu sadece bende biliyorum alakası yok ama şimdi bi ikitane kendini bilmez yine piyasaya cıkar
-
Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
provakasyonla ne alakası var hocam tvlerde cıkıp kitap sallayan serefsizin oysa bir vatan haini olduğuna dair kanıt bu konu açılmazda hangi konu açılır söylermisin
-----------------------------nereden biliyorsun vatan icin gizliden cali$madigini ?..
bu sadece bir fikirdi adamin ismini ilk kez duyuyorum..
:D bak orta kısımda video verilmiş sen duymamış olabilirsin önce bi haberi okuyup sonra yorumlasan? -
hakket ya bütün televizyonlar basbas bunu bağırdı bu gün...
-
Stvde Tek türkiye dizisindeki o keltoş bu olmalı. amerika ile işbirliği yapan.
bıyıklı bi ibnede var resimde.
-
şaka yaptın dimi?gülmek mecburi m?
Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
sorry_13 bunu yazdı:
-----------------------------nereden biliyorsun vatan icin gizliden cali$madigini ?..
bu sadece bir fikirdi adamin ismini ilk kez duyuyorum..
----------------------------- -
Evet konu 10 numara katılıyorum bütün gün Tvlerde goruyoruz o yetmiyorsa bazı sitelerde anasayfada oda yetmiyor burda TBt de yeter desem kızarmısınız ? 654654564 tane sitede bu haber var bari burda olmasın
-
aponunda yanında yemek yiyen kel kafalınında apoya destek vereninde pkk lılarında a.q :D
-
hani bu adami sevme konusundan degil ama
adamin bekaa vadisinde apo ile gorustugunu bilmeyen yokki
http://tr.wikipedia.org/wiki/Yal%C3%A7%C4%B1n_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk
adam gazeteci, cikip apoyu destekliyorum, pkk sempatizaniyim dese cikip yuzune ilk tukurecek insanlardanim.